Yav nerde 3 dakika oldu hala tumbalari caliyor zenciler. Bir de semsiyesi.
Simdi solo da atmaya basladi bidonlarla.
Printable View
O dallamanın söylediklerinden sadece 1 cümle önemli. Hürriyet yazarı cansu çamlıbelin söyledikleri ile örtüşüyor. Tr basınına yansımıyor ama ABD de halkbank ile ilgili dosya yakında kamuoyuna açıklanacak diyor. Amerika basınındaki iddia böyleymiş anladığımız. En önemlisi Bu mahkeme aynı zamanda Rusya muhabbeti nedeni ile trumpı soruşturuyor. Kelin ilacı olsa başına sürer. Trump bu dosya için hiçbirşey yapamaz. Yandı gülüm kağıt helva... Sayın CB ile görüşmesi belki OFAC tan hafif bir ceza gelmesini sağlar ama democlesin kılıcı hala başımızın üstünde...
Ozetle: Zarrabi yargilayan SDNY bu sefer Halkbank icin (Daha once kurumsal olarak yargilanmamisti Halkbank) bir iddiname yazdi yakinda aciklanir diye Hurriyet DC temsilcisi Cansu Camlibel haber yazdi, bugun de Cuneyt Ozdemir teyid etti. Ben Hurriyet NY temsilcisi Razi Canikligil ile sahsen konsutum kendisi ikinci iddianame yok dedi.. birbirleriyle celisiyorlar yakinda cilki cikar.. Mesele OFAC idari para cezasi SDNY adli - Trump OFAC a mudahale eder ama SDNY ye edemez.. Halkbankasi icin yine 3-4 yil surecek berbat bir doneme girilmis olur..
Birde şöyle bakmak lazım düşerse nereye kadar düşer artık. Belki elinde 10 milyonlarca lot tutan yabancı dosyanın içeriğini bile biliyordur. Zaten batık fiyattan fiyatlanıyor kağıt... ayrıca geçenlerde bir arkadaşımız trump ın adalet bakanını değiştirmesiyle bir bağ kurmuştu, bizde gülmüştük. Kim bilir belki başlamadan biter.
Dostum ayni haberden yani Hurriyet DC temsilcisi Cansu Camlibelin haberinden bahsediyirsun. Zaten baska haber yok - bir bu, bir de Cuneyt Ozdemirin Youtube videosu.. ben hem NY da olmasi hem de daha donanımlı olması açısından Razi beye sordum o da cevap verdi ikinci bir iddianame yok dedi...
Ama tabi cok ciddi ve nahos bir gelisme dogruysa..
ben çamlıbelin ne yazdığını tam anlamadım. birincisi bölge mahkemesinde başka bir dava açılabileceği uzun süredir konuşuluyordu. ikincisi iyi mi yazmış kötü mü yazmış anlaşılmıyor. çünkü trumpın bu dava için devreye girebileceğini yazmış... bu da olumludur.