selimhan'ın anlayabildiğim bir yazısı gelmiş, atlayayım hemen.
Arada aklıma geliyor.
Diyelimki millet ittifakı kazandı. Çakma gandi başta.
Düşünüyorumda yaşama şansları hiç yok. Yaşarlarsa benim için sürpriz olur.
2 büyük sebep var.
Birincisi ülkeyi az da olsa kalkındıracak adamı siyonist başta tutmaz. Yazmıştım Eceviti hiç bir zaman tek başına başa geçirmediler. Koalisyonla zar zor geçtiğinde de kendi kontrollerindeki parti liderleri ve ülkemize hakim medyaları sayesinde saldırı başlattılar. Zayıf ve korkak cehapeliler en küçük ses yükseltildiğinde koltuktan hemen indiler. Bakın akp ye. Kaç sefer Ülke yerinden oynadı bırak koltuktan inmeyi, kazık çaktılar.
Daha eskiyi Hattırlıyorum da. akp öncesi birisi meclis önünde kasa attı, birisi kitap attı diye hükümetten inmişlerdi. Şu an sefaletten intihar edenlerin sayısı belli değil. Bırak kasa atmayı intihar amaçlı meclisten atlayan atlayana. Ama iktidardakiler üzerlerine alınmıyor, sanki Mars gezegenini yönetiyorlar. Medya yayın yasağı konulduğu için intiharlar üç beş yıldır yayınlanmıyor. Bu konu eski tarih olduğu için ufak tefek hatalarım olabilir. O tarihi yaşamadım, okuduklarımdan aklımda kalanlar.
İkincisi ise, tayyip'in inanılmaz etkileme gücü. Ben zerre etkilenmiyorum, adam konuştukça Ege hoca tarifesi uygulayasım geliyor. 1 saniye konuşmasına katlanamıyorum. Çakma Gandi'nin dediği gibi yalan makinesi bağlasan, makine hiç susmaz.
Ama millet etkileniyor. Eğitimlisi de etkileniyor, eğitimsizi de. Bu güne kadar millet üzerinde bu kadar etkili bir hatip görmedim.
tayyip in kendisi ormanı yakarken, cehape nin yaktığına inandırmışken, iktidar değiştiğinde yanan ormanın başına cehape geçip tayyip kenarda durduğunda, bu milleti nasıl etkileyebilir düşünmesi bile ürkütücü.
Böyle kötü bir haldeki ülkeyi tayyip savunabiliyordu. Bu kadar insan üzerinde etkili bir adam, bu kadar kötü bir ülke manzarasında muhalefette iken iktidardakileri nasıl yerin dibine sokar bir düşünün.
450 milyar dolar borcu cehape yapmış gibi pazarlayacak ve inandıracak.
YİD lerle ülke çocuk ve torunlarını cehape borçlandırmış gibi pazarlayacak ve inandıracak.
Tarımı ve hayvancılığı cehape bitirmiş gibi pazarlayacak ve inandıracak.
Yerli tohumu, doğal tohumu cehape bitirmiş gibi pazarlayacak ve inandıracak.
İlaçda ülkeyi tam ithalatçı haline getiren cehape imiş gibi pazarlayacak ve inandıracak.
Orta sınıfı cehape bitirmiş gibi pazarlayacak ve inandıracak.
Et kuyruklarını, ekmek kuyruklarını cehape başlatmış gibi pazarlayacak ve inandıracak.
Dünyanın yaklaşık en pahalı yiyecek, ilaç ve yakıtını cehape getirmiş gibi pazarlayacak ve inandıracak.
Kartelleri cehape getirmiş gibi pazarlayacak ve inandıracak.
vs. vs.
Çakma gandide sabah akşam ben yapmadım diye millete anlatmaya çalışacak. Bütün enerjisini buna harcayacak.
Düşünün tayyip, 2002 den önce Türkiye de buzdolabı olmadığını halka anlatmış ve inandırmış bir adam.
Karşısındaki tayyip'e bakınca, Çakma Gandi'nin kazanmasına imkan yok.
Bir şekilde kazanabilir, ülkede kazanır.
Medyasını elinden alacak ama siyoniste vermeyecek. sağ partiler ve siyonistler aynı yataktadır.
İkincisi tüm yolsuzlukları son kuruşuna kadar HEMEN yargılamaya başlayacak ve gözlerinin yaşına bakmayacak.(Hoş yolsuzlukların üzerine gitmesi için yargı ve polis içindeki çürükleri temizlemesi lazım. Buna imkan yok. Ortaklarına bakın, partidekilere bakın, imkan yok, yargı ve polisi temizleyemezler.) tayyip yolsuzluk dosyaları ile boğuşmak zorunda olmalı ve akp medyası arkasında olmamalı. Bunun için siyonist medyayı da halletmek zorunda.
Neden.?
Nasıl ki ordu generalleri hapse atılıp tayyip ve fetullahın önünde düşman olarak gördükleri kimse kalmadığında ortaklığı bozup birbirlerine ölümüne girdiler.
siyonistin önünde 2015 den beridir istemediği tayyip kalmayınca, cehape ye desteği kesip YENİ ADAMI kimse onu desteklemeye başlayacaklar. cehape yine düşmanları olacak. yeni adamlarının bebecan olacağını düşünüyorum ama emin değilim. bebecan da özal havası var.
Tabi bu analiz Ecevit cehape si içindi. Şu an cehape ne kadar siyonist emrinde onu tam bilemiyorum. Büyük ihtimalle tam biat halindeler. Ecevit'in derecesini bilemiyorum ama baykal'ı biliyorum. baykal cehapenin altına dinamiti koydu, kılıçdaroğlu tüyünü dikti.
İktidara gelirse kılıçdaroğlunun derecesinide öğrenmiş olacağım.
Yolsuzlukları yargılayacağım diyor ama, akp de diyordu. Sonra ne yaptılar.? ne dedilerse tersini yaptılar.
kılıçdaroğlu da iktidara gelmeden ne mal olduğunu tam olarak anlayamayacağız. Birde cehape sağ partiler gibi değil. Lider opla deyince parti elemanlarının tamamı "ne kadar yükseğe" diye bağırmıyor. Birbirlerinin altını oyup duruyorlar. kılıçdaroğlu iyi niyetli olsa bile, partiyle başa çıkamayabilir. SSK genel müdürü olduğu günlerinden biliyorum, ssk ya hakim değildi ve müdür olarak beş para etmez cehape lileri doldurmuşlardı. ssk nire Türkiye nire. ssk ya hakim olamayan adam ülkeye nasıl hakim olacak.?
İktidara geçmesi kolay değil. Geçtiğinde kalması kolay değil. İnanasım gelmiyor.
Üstelik seçimde hile oranı da korkunç artacak.
Üstelik oy verecek kaç milyon suriyeli var. Ülkedeki tüm boş evlere Suriyelileri isim olarak doldurmuş olabilirler. Bizim buradaki bir kaç metruk evde Suriye liler kalıyormuş gibi gösterdiklerini yazmıştım.
Amma yazdım.