olabilir tabi bu ihtimalde.
Printable View
e bebk tavan bozmuş..
5-6 gün tavan gittikten sonra bozumuş tavanı.
eskiden 10 gün 15 gün tavan yapardı halka arzlar, demeki artık 4-5 gün tavan yapacak halka arzlar. HaTTa belki bir kaç ay sonra sadece 1-2 gün tavan tavan gider , belki ilk borsa gününde tavan olup , o gün tavanı bozarlar bu halka arz hisseleri.
Bu neden öncemli çünkü halka arza katılmak için borsaya gelenler artık başka hisselerdi e araştırmak aramak bulmak zordunda
15 milyon yatırımcıya karşın işlem gören hisse sayısı hadi 550 adet hiise olsun borsa istanbulun.
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
Gartner Pam Magic Quadrant 2023 sonuçları açıklanmış
Maalesef Kron listeye girememiş bu sene. Önceki senelerde 3 veya 4 kez girmişti bu rapora. Bu sene ise girememiş bu rapora. Sebeb ise ciro yetersizliği gösterlmiş. Yani yıllık yaptığı ciro kriterleri karşılayamamış.
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
Bize bu bilgiler lazım. Yoksa yatırımcıdan 1 lira para toplayıp küreselde büyüyeceğiz cümleleri havada kalıyor.
Ben söylüyorum tekrar ediyim , bu raporlar güzelde sonuçlar görülmüyor.
Yoksa herkes bilir 3M-5M verip bilmem ne raporunda ismimi geçirmeyi.
Düşünsenize 3M veriyorsunuz dünyanın en büyük şeylileri arasında listeliyorlar sizi....
Sonra gel konulu filmde oyna diyince vay efendim aslında ben bamya belgeselinde oynayacaktım falan... Gerçekler bir gün açığa çıkar....
yıllık 10 milyon tl bile arge ve satış pazarlama masrafı yapmayan basit derecede ürünler gelişteren, satışlarının yüzde 99,9 unu yurtiçine yapan , link denen sözde yazılım hissesinin anlık F/S si 20 lerde.
arge yapmayan , satış pazarlama masrafları 10 milyon tl bile olmayan papya tuvalet kağıdı pardo papilin F/S si 20 lerde.
arge ve satış pazarlamaya harccanan para sıfır olan Miatk denen sözde bilişim yazılım hissenin F/S 20 lerde.
arge satış pazarlamaya yılda 20 milyon tl harcayan, ve arge ve pazarlamanın satışlara oranı sadece yüzde5 olan, brüt kar marjı sadece yüzde37 olan, Sdttrr denen sözde uzay hissesinin F/S 30 larda.