Daha dur rsı aşırı satımda 2-3 ay oyalanacak
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Daha dur rsı aşırı satımda 2-3 ay oyalanacak
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1bitcoin = 41000 dolar taşıma kapasitesi demek gibi düşünmek gerekli..bunu çıkaran adam da bundan çıkarmış..
Sadece oluşan borsasından dolayı islem komisyon vs olayı ile yapay borsalar oluşturulup bir yük bindi üstüne...
410 bin dolar bir çanta para ile mi gezmek daha emniyetli 10 bitcoin şifresi içeren usb bellek le mi..
Olayın ilk başlangıç yeri burasıydı..ne hale getirdiler
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Altın gr bu sene 500 TL yi zor görür gibi .
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Trade psikolojisindeki önemli kurallardan bazıları şunlardır:
1. Kitle psikolojisi ile hareket etmek zorunda değilsiniz.
2. Kitlelere karşı da koşmak zorunda değilsiniz.
3. Kitlelerden daha güçlü olduğunuzu hiçbir zaman varsaymayın.
4. Kitleleri asla küçümsemeyin.
başlığın konusu viop olunca bu konuda da yazmak istemiyorum. mesela paypal.. Türkiye'de yasak ama dünyaya açık, paypal bitcoin ve bazı coinler için ödeme sistemini geliştiriyor, 2021 başlarında dahil edileceğini söylemişlerdi, bazı ülkelerde bitcoin yatırım fonları oluşturuluyor, boston'da bir bankada bitcoin hesabı açılışı yapılabiliyordu, büyük para babaları paralarını bir şekilde bitcoin ya da diğer coinlere kaydırıyor, daha nice şeyler dönüyor, bunları ben kafamdan yazmıyorum, ama tüm dünyada bir şekilde bir şeyler oluyor iken kalkıp tüm her şeyi reddetmek maalesef benim görüşlerime uymuyor.
Bu kadar yazdığın şeylere rağmen değeri ne bir karşılık var mı deniyor..
Örnek verdik işte..peak games..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben sahsen olaya guzellik acisindan bakamiyorum.
parasal enstrumanin hukuksal dayanaktan yoksun olmasi gozardi edilebilir bu is zamanla cozulur ama ekonomik dayanaktan yoksun olmasi kabul edilemez ! bu durumda neyi mubadele ediyor olacak acaba ? usd karsisinda surekli deger kazanan bitcoin icin dusunursek hangi faktor ile bunu basariyor.
sınırlı uretilmesi ile mi ???