gunaydın açar açmaz çakmaları lazım (en azıdan saat 10 barı kırmızı olmalı)yoksa olumlu senaryo devreye girebilir...
Printable View
gunaydın açar açmaz çakmaları lazım (en azıdan saat 10 barı kırmızı olmalı)yoksa olumlu senaryo devreye girebilir...
ben de sayın gmt gibi düşünüyorum ... indikatörler sadece bir trend başlangıcı sinyali veriyor, sonrasında devam edip etmeyeceği Allaha kalmış... haber takibi bile çok tehlikeli çünkü habere göre hareket de olmuyor, haber geliyor mesela böyle oldu düştü diyorlar, yükselirse piyasa zaten bunu satın almıştı artık bu baskı kalktı diyorlar , yine de bir işleme girerken stopları, kar marjlarını belirlerken bir indikatöre göre hareket etmek önemli bence bunu sadece şu seviyeye gelirse pozisyonu açarım veya kapatırım diyebilmek için bir gösterge olarak, bir dayanak olarak görmek lazım .. güzel bir trend denk gelirse onu yakalamak için kullanmak lazım ... bu amaçla gerçekten çok güzel indikatörler de var ...ama kesinlikle ne indikatörler ne formasyonlar ne mum paternleri , ne haber takibi... hiç birinin önemi yok ... adamlar alıyor veya satıyor sadece bu var... ben eminim ki dünyada nükleer savaş çıksa bile bunlar isterse kağıtları tavan tavan götürür en iyi günlerde bile isterlerse aylarca süründürür... hele sahipli kağıtlarda ki bizim borsa böyle zaten :)
SATIŞ OLACAKSA, yarın çarşamba günü olmalı diye düşünüyorum...malum 5 günlük repo-takas olayından dolayı...
Bu gün 100 kaplan gücü olsun..herkes mutlu olsun.:)
vob30 da 5-15 daklıklarda ÇANAK FOR. VAR...2813 ÜZERİNDE FORMASYON HEDEFİ +60 puan olur...kitaplarda yazan bu..
GARAN mevzusu bu ay sonunda mı bitiyor? alan alıyor satan satıyor mu bu ay sonuna kadar? bakalım katılım nasıl olacak çağrıya? muhtemelen BBVA amacına ulaşır bu sefer...epey veren olur tahminim 15 ten...
Bu forum ,üye olmadan görüntülenmemeli...Biraz daha özel olur.
Kaçak var.:)
GARAN ,yabancı 400 mil. lot sattı vs...
demek ki takas,pasta işi aldatmacaymış...
12 den satan yabancı 15 ten alır...
THYOL gibi. 5 ten aylarca sattı.Ama 20 den tekrar aldı.
ilan mask twitterı alıyor diye kriptolar gidiyor.
dok gitti diğerleri de dok gidiyor diye gitti herhalde.
:yahoo::party: