tabloya göre -0,79 çıkıyor üstad. Ben çok kötü beklemiyorum
Printable View
hocam size zahmet şu rbh'yi iyi bir araştırsanız. katılımın eksi 2.20 düştüğü bir ortamda 0.32 eksiyi nasıl başarıyor? geçenlerde yaptığım telefon görüşmesinde farklı bir durum olmadığını anlatıp gayet te iddasız bir fon izlenimi olsa da konuşulanlarla performans, aynı şeyi söylemiyor. katılım fonlarının tel tel döküldükleri son ayda dahi yüzde on getiri var. yılbaşından bu yana dahi kıssasını neredeyse ikiye katlamış bir fon oldu rbh. özellikle eylül ayı ile yakında gelecek ekim ayı portföyüne baksanız çok iyi olacak. ne değiştirmişler de bu müthiş performansı sağlamışlar. olacak iş değil desem yeridir.
Olağanüstü iyi gidiyor, türevleri de yokken katılım içinde nasıl bu kadar ayrışabiliyorlar, gerçekten ben de anlamış değilim. Hisse içeriklerinde de çuvalla yan kağıt var.( cemtas, tukas, flap gibi )
Ciddi doğru hisse seçimi yapmışlar demek ki. Nazar değmesin. İncelenecek şey yok pek, mal ortada aslında. İyi yönetiyorlar. Yakın dönemde bir portföy değişimi yapacağım, o zaman potansiyel alternatiflerden biri olacak. Bakalım, umarım devam eder.
selamlar fonlarin m.k karsiligi getirisini su an nasil hesapliyoruz (stopaj %5 oldugu icin)
Günaydın
IPB % 0,55
Çok aktifler.....