Açık seçik herşeyi yazamıyorum malûm. Ama eğer güvenli bir yerde değilse arabanıza, malınıza, sokaktan geçerken canınıza dikkat edin derim. Bu sicili bozuk suçlular gözü iyicene kararttı.
Printable View
Açık seçik herşeyi yazamıyorum malûm. Ama eğer güvenli bir yerde değilse arabanıza, malınıza, sokaktan geçerken canınıza dikkat edin derim. Bu sicili bozuk suçlular gözü iyicene kararttı.
Millet araba yok millet kapılıyor diyor. Bide yıllkı üretim sayılarına bakın. İthal edilen araba sayılarına bakın avrupada bile araba yok satıyor. Çünkü üretimlerde rekor düşüşler var. Araba ihracatına kota koyuyorlar. Varlık kuyruğu muhabbetine iyi alıştık.
Yurt dışında işçilik artışları bekleniyor.
Sendikaların sözleşme zamanı.
Oradaki rakamlar belli olsun. Araba bollanır.
++TR nin ithalat Limitleri dolmuş olabilir,
Sürekli artan cari açık,
Araplara dolar için kapı kapı dolaşmamız
Doğal Gaz ödemelerinde erteleme istememiz..
Kıtanın efendisi alman bankalarının dikkatini çeker, frene basarlar..
Ev alamayan, parayı borsaya ve araba alımına yöneltti, talebi patlatmış olabilir..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...3FYgqc8Sg&s=19
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Turkiye kadar olmazsa bile Avrupada da bir nebze sifir arac sikintisi var. ayrica ordada fiyatlar gecmise gore pahali ve 2.el de eskisi gibi ucuz degil.
Chip krizi vede Cin devleti Covid bahaneleri ile kapanmaya devam ederse 2023 de dunya genelinde sifir araba darbogazi baslar.
Zamanında bunu. otomobil forumlarında çok yazdım. Talep etmezsen sıkıntı da olmaz fiyat artmaz. Bizim insan aracı yatırım olarak görüp talep ettiği sürece bu sıkıntılar yaşanır.
5 sene öncesinde arabayı alır almaz Ertesi gün fiyatı %5-10 düşerdi.
Şimdi maşallah üstüne her gün koyuyor. Müstehak bazı şeyler kimse kusura bakmasın
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi