Sorun %44,7 nin varlığında değil, evet bu oran doğru ama bunların yarısı sandığa gitmez, yarısıda 3 partiye dağılır, diğer taraf %30 ile ömür boyu yolmaya devam eder.
Printable View
11,200 deyiz akşama kadar top çevirdin...
sözde 5 milyarda satış yaptın bofa...
yukarı niyetin var gibi...
Diyelimki yakında seçim var akp desinki emeklilerin aylığını 22000 yapacam o yüzde kırkyedi biranda yüzde bire iner ve göreceksiniz seçimlere yakın aynısı olacak yine silme kazanacaklar bu işler böyle malesef
AHMET ARSLAN
@ahmetarslan42
·
3s
Bu KARAKTERSİZLİĞİNİ unutmayacağız.
Eyy yaşayan bürütüs !
En yakınındakilere ihanet eden kendi menfaati için dostluk bilmeyen karaktersizlik abidesi.
Tarihe sadece dostlarını sırtından vuran, ona güvenen, onun için koşturan ve emek harcayanlara hançer saplayan biri olarak geçeceksin.
Yaşayan bürütüs!
Son dönemlerde senin aklından geçenleri tahmin edebiliyordum da yine de bu karaktersizliği sana yakıştıramıyordum.
Bütün teşkilatlar gece gündüz sen milletvekili ol diye çalıştı. Bu hainlik bu insanlara yapılır mı?
Bu hainlik Ahmet Davutoğlu'na yapılır mı?
Senin ismini il başkanı olarak önerdiğim güne lanet olsun.
Genel başkanımıza "efendim Hasan Bey'e kefilim" dediğim güne lanet olsun.
Neymiş efendim çoluk çocuğunun geleceğini düşünmesi gerekiyormuş.
Bunu derken bile bir imam hatipli olarak şirk koşuyorsun.
Yazıklar olsun.
Nedim Yamalı istifa ettikten sonra senin odanda kahvaltı yaparken kapıdan Durmuş amca ( baban) girdi.
Hatırlar mısın ne demişti?
"Hasan bu Nedim niye böyle ********lik yaptı" demişti. Unuttun mu yoksa ?
YAŞAYAN BÜRÜTÜS
Ölüm Döşeğine yattığın zaman Hocam Ahmet Davutoğlu aklıma gelecek,bizler aklına geleceğiz 3 günlük dünya için bunları niye yaptım diyeceksin ama iş işten geçmiş olacak.
Çocuklarına neyi miras bıraktığının farkında mısın? Zeynep Hüma'nın gözüne baktığında bizleri hatırla, Eymen'in yüzüne baktığında bizleri hatırla.
Benim ailemin, çocuklarımın yüzüne nasıl bakacaksın.
YAZIKLAR OLSUN.
İhanetin bu kadar yakından gelmesi en büyük gafletmiş. Yılanın büyüğünü koynumuzda beslemişiz haberimiz yokmuş.
Elbet hakkım var üzerinde hiçbiri helal değil
Zehir zıkkım olsun.
https://x.com/ahmetarslan42/status/1922575720754077801
Davutoğlunun partisinden ak partiye katılan millet vekiline yazılmış.
çocuklarının geliceğini düşünmek zorundayım demiş peki dışardaki garip yoksul çocukları ne zaman düşünücek bu millet vekili
Cumhuriyet
@cumhuriyetgzt
·
1 sa
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan kürsüden duyurdu: Yerel yönetimlere yapısal dönüşüm geliyor...
Kazanılamayan belediyeleri 'yasal' kılıfla ele geçirme hamlesi mi?
https://x.com/cumhuriyetgzt/status/1922601597827231966
grup toplantısında bunları söyleyince yinemi dedi piyasa.
Geçmiş olsun dayucuğum, üzülme burda hergün para dağıtıyorlar, yarın tekrar denersin şansını :oleyo:
Akşama mertabim gelir alemin löngörlerini tebrik eder ve biz bugün de para kazanamadık :drunk:
Ama asla zararına istop olmam, gerekirse 1 yıl hamal gibi taşırım sırtımda :he: