Arkadaş spek patron 1 tavan yap söz elimdeki 30 k sizin olsun istersen uçur bu saatten sonra canımdan bezdim sayenizde
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Arkadaş spek patron 1 tavan yap söz elimdeki 30 k sizin olsun istersen uçur bu saatten sonra canımdan bezdim sayenizde
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu hisse ne zaman adam olacak. hisse iyice mundar oldu.
Merak ediyorum bu kağıtta bekleyen küçük yatırmcı kaldı mı geriye ? Varsa da ellerinde kaç lot vardır ? Bir de bu kağıtta SPEK falan yoktur kardeşim ! Burada PATRON vardır. Şu kağıdı esas ne zaman esas değerine getirecekler ? Neyi bekliyorlar ? i ÖZBAL'ın eski sahipleri de bir şekilde işin içindedirler ! Ve kağıdı speküle etmek için ellerindeki 2,5 milyon lot ile bekliyorlar. Zaten kağıdın 3.45 ten buralara getirilmesinde rolleri vardır. SPK bir el atsa her oyunları meydana çıkacaktır. Bunlar benim düşüncelerimdir. Kimseye AL-SAT veya TUT tavsiyesi değildir.
Spk ile firma zaten ortak çalışıyorlar.o yûzden spk ya gûvenmemek lazım. Spk nın birleşme olayı başlangıcından bugüne kadar yaptıkları hep küçük yatırımcıyı korumak üzerineydi. Sonuç 3.40 lardan buraya geldi. Kagıdın borsaya girişi olan 4 lerden 0.70 lere gelince küçükleri korumayan spk birlesme olayı başlayınca birden korumacı bir kimlige büründü acaba neden
IQ_Pro_G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
koskoca erciyas adam gibi tahsisli yapıp şirketi düzelteceğine , sermaye azaltıp üstüne bedelli ileky ye saplama peşinde.. erciyas en kötü firma inşallah ihaleler borusan da kalır
metro nun tahsisli başvurusu red görmüş.
metroda galip benim hisse 3 tl eder dedi milleti gazladı 1,5 tl zirveden hisseyi göndü ky ye.. şimdi utanmadan gelip 1 tl den tahsisli yapacaz diyor