çoktandır aklımdaydı.. nihayet buraya demir attık..
nasip kısmet bakalım..
cümleten hayırlı bereketli kazançlarınız olsun sevgili mrshl dostları..
Printable View
çoktandır aklımdaydı.. nihayet buraya demir attık..
nasip kısmet bakalım..
cümleten hayırlı bereketli kazançlarınız olsun sevgili mrshl dostları..
Merhaba adsız hocam, sitede neredeyse bir yıldır göremediğim sevenhill hocam vardı, umarım iyidir... Sizin ilk mesajınıza Konya forumunda rastlamıştım, 3 gün içinde % 10 gitmişti, sonra yine yeniden Bfren topiciğinde rastladım, o yazınızdan sonra % 10 a yakın düşmüş, bugünlerde az bir zararı var.
Bunlar sizinle ilgili takip edebildiğim birkaç mesajdı. Aslında salt sizin yazılarınızı takip ettiğimi belirtmek için yazdım bunları yoksa başka da bir kastım düşünülmesin...
Mrshl forumunda yazınca grafiklerine bakayım dedim, haftalık grafiği tam sevenhill hocamın sevdiği cinsten hisseler arasında, aklıma da gelince hem onu yad etmek hem size de yazmak istedim...
Pandemi başlangıcında 30 liraymış bugün X 50 yapmış durumda ve fiyatı 1.565. Daha önce Ekim 2023 te kanal direncine çarpıp ki o kanal 2001 den itibaren geçerli olan trendi, 2.800 ler görüp geri salınmış. Pandemiden itibaren içinde olduğu kanalın desteği-dibi 1220 lere civarında... Daralan kanal içinde gittikçe sıkışıyor gibi görüntüsü var. Ben grafikte desteği 1.220 ler ilk direnci 2.200 sonra 2.800 ler ama sevenhill hocam olsaydı tam onun ifadesiyle asıl hareketi 4.000 leri geçince uzaya çıkar diye telaffuz ederdi...
Ekranımda bedelsiz grubun içinde bir yerlerde vardı ama bundan sonra biraz daha dikkatli bakacağım... Kazancınız bol olsun...
sn. underground çok uzun zamandır çoğunlukla bedelsiz grubunda işlem yapıyorum.. buna rağmen kısa vade tradelerde maalesef her zaman dans istediğimiz tempoda gitmiyor.. bazen gördüğümüz fırsat penceresinin önünde tahminimizden fazla beklemek zorunda kalabiliyoruz.. ne de olsa bu tahtalar epey sığ ve aşağı/yukarı çok hızlı..
ama uzun vadede fazla yanılmam.. bu konuda iddialıyım..
marshalda büyük bir potansiyel görmesem belki biraz daha ağırdan alabilirdim..
güzel yerlere gelecek inşallah.. belki biraz sabır.. biraz psikolojik direnç..
hayırlı bereketli kazançlarınız olsun..
teşekkürler..
Düşeni kırarmıyız artık zamanı geldi mi acaba
Sayın eliot insan bir türlü kopamıyor değilmi. Ben bir ara çıkış yaptım. Fazla dayanamadım geri döndüm. Düşüşte de satamadık çıkışta da.Düşeni kırsada kırmasa da burdayız. Düştükçe takviye yapıyorum. Hepimize bol kazançlar.
Bu arada sayın adsızı aramızda görmek güzel. Uzun zamandır yazmıyordum. Aramıza hoşgeldin.
Sayın ACA42
Teşekkürler kendi adıma hiç kopmadım . Edince değeri realitede düşük olduğu için .Güzel anılarla ileride ayrılırız inşallah.Arkadaşlarımıza çevremize çocuklarımıza anlatacağımız bir MRSHL hikayesi olur .
58 tane ekledim pörtföye
Şimdi tahtayı taşıyan naneyi yemedi mi😀