onların 2 yıllıklar zaten fezaya bakıyor bizimkileri diyorum
Printable View
Katılıyorum..olmayan bir şeye el koysanız fark etmez..default'a gitmeyi kolaylaştırırsınız ancak..
Kısa-orta vade FED faiz artışını ve enflasyonu fiyatlıyor..Mart faiz artışı olasılığı %76,8..ama spekülatörler EURO'yu fiyatlıyor..:)
Önemli olan 10 yıllıklar..kritik eşiği geçti ama oralarda oyalanıyor şimdilik..
sn.ayhan53 bizimkilerde çok farklılık yok.aslına bakarsanız 15 e bile gidebilecek durumda bence.abd de de 2 yıllıklar yükselmeye başladı.1989 dan berigelen düşüş trendi yerini tekrar yükselişe bırakmış olabilir.ama 89 bildiğim kadarıyla kriz yıllarıydı. 9,50 lerdeydi.
emtia daki yükseliş sona erip dolarizasyon başladığında altına dikkat etmek gerekir.asıl kriz emaresi o olacaktır. algılayamadığım tek nokta kripto paralar böyle bir durumda ne işlev görecek acaba?
beni asıl üzen nokta DXY düşer iken türk lirasının 3,70 in altına inmemesi.Bu biraz anlayan için çok kötü bir durum.Ne kadar kötü durumda bulunduğumuzun kanıtı olabilr mi? ne dersiniz? Acemiyim. sadece bilgi amaçlı soruyorum.
yatırım tavsiyesi falan değildir.dediğim gibi acemiyim.
sırf bu başlıkta yazabilmek için üye oldum.ama şansıma kimse yok galiba.iyi geceler.