https://i.hizliresim.com/lbrvocz.png
Printable View
senede talep gelmesi lazım.
Diğerleri yine uçuyor uçuyor uçuyor. .
Eminim yarın eksiyle başlamasın ki yükselme trendine girmek için ön adım attık diyelim.
Otokar geleceğin firması bunda şüphem yok.
Ama bunaltma artık. biraz froto abin gibi olsan.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben lot cogaltiyorum .kazanmak için beklenir.
Ama borsa komple yukarı giderken bunun yatayda seyretmesi, yatırım mantığına ters.
Yatay gidecek zaman değil. Hafif bir geri çekilmeye eksiye gidiyor.
Borsa acı çekme yeri değildir.ben para kazanmak için hisse alırım. Hisseminde değerli olmasını isterim.
Ayrıca ben küçük Emrah değilim sürüneyim.
hissenin yükselmesi veya düşmesinde mantık yok tahtacı spek günlük işlemlere bakar anında karar değiştirir alıcı gelirse aşağı verir satıcı gelirse yukarı sürer istediği mal gelsin bir daha geldiği fiyatlardaki o rakamları göstermez arkasına bakmaz devamlı önüne bakar yatırımcının istediği için hisse gitmez tahtacının istediği zaman gider o gemide olan yolculuğunu yapar her yatırımcının kafasında bir liman vardır istediği limana gelince iner .
yatırım tavsiyesi değildir
Yani şu an bu hisse ilk 9 aracı kurumu saymazsak(bu mallar %74)çoğu py dersek teb, HSBC, garanti banktaki 58 bin lotu saymazsak 2 milyon lot bile etmiyor.. Bunun da ne kadarı adamların bilmiyoruz.. Sadece bu kadar lot için mi tahtayı almıyorlar? Yoksa orta vadede otokara dışarıdada askeri pazarda uygulanan örtülü amborga dolayısıyla beklenen düzeyde ciro ve kar artışı gelmeyeceği için mi? Geçen senede dışarıda çok mal vardı ama ıveco anlaşmasını muhtemelen bilerek kağıdı katladılar çünkü
https://www.ozgurkocaeli.com.tr/habe...clari-tanitti#
Şimdi bu piyasada. Bu piyasa derken endeks %6 ya yakındı. tüm Koç firmalarının hisseleri yukarı giderken , bunun aşağı gitmesi tabi ki ya da yatayda durması benim tipim değil.
İsteyen istediği hisseden cikar ya da girer .
Endeks 2300 olmuş Otokar 420 bandını gecemiyor.
Evet Tahtacı istemiyor.
cunku tahtacı hisseyi aşağı baskiliyor.kimse çıkmayacak ki kendi elindeki hisselerini yatay seviyede boşaltacak.
Ne zaman bitecek bunun hissesi acaba?