Üstadım, satıcıların hızı kesildi diyebilir miyiz ?
Printable View
Sanırım yabancı dün Ak yatırım üzerinden bugün de Hsbc üzerinden mal boşaltmaya devam etti.Hsbc üzerinden 2.352.238 lot satılmış. Oldukca yüksek bir rakam ve dünün çok üzerinde. Dün Ak Yatırım üzerinden satış ise 1.331.618 lottu. Yarın ne olur şimdiden bir şey demek zor.
ilk olarak ; aylıkta 11,80 önemli , bunu bi kenara yazalım , mayıs sonu kapanışımız bu rakamın üzerinde olmalı
ikincisi , haftalık ve günlük grafiklerde bozulmalar var , hoşlanmadım bu durumdan , detaylı bir şekilde çalışıp yarın seans sonundan sonra topiğe atacağım inşallah...
Hiç bitmeyen döngü tekrar geri dönmüş gözüküyor... Sanki yine Kozaa zamanı...
Aslında son iki günde İpeke tabanlarken Kozaa'nın 11.40'larda direnmesinden belliydi...
Aradaki fark 2'den 1'e indi, önümüzdeki günlerde tamamen kapanırsa şaşmam...
Piyasa için İpeke zamanı değil bence, önce 14-15 aralığında kağıda atlayanlara bir güzel işkence etmesi, bıktırması gerekiyor...
Bunun için de yukarıda bahsedilen aylık desteklere kadar düşerse şaşırmamak lazım...
Sonuç olarak döngü hep aynı, Kozaa yılın 11,5 ayında önde olur, İpeke ise o da her yıl olmamak üzere bir 15 gün...
İpek bugünkü hareketlerin hiç hoşuma gitmedi.Tavan bekliyordum.
Konsolidasyonun devam ettiği bir gün oldu. Artık altın ve anadolu metalin de harekete katılması lazım.