Çoğu kişi takmaz ama peynirlerin alayı sanayi tipi maya ile mayalanırken doğruluk şirden mayası kullanır. Yani hayvan özlü..ben doğruluk harici peynir almam..tabi bunda ibs min de etkisi mevcut..
Printable View
Derlerki cinayeti işleyen daha sonra olay mahalline yahut cenazeye gelir büyük ihtimalle onun için dikkatle herkes gözden geçirilmelidir diye.. sizin bu pişkinliğinizi buna yoruyorum,ülkenin bütün kaynakları peşkeş çekilirken,ülke topdan satılığa çıkarılırken,üretim adına ne varsa bitirilip bu bereketli topraklarda tarımı bile yok ederken bizim çığlıklarımıza sessiz kalıp sorumlular deste deste paraları yığarken,ülkenin eğitimi,savunması,aklı herşeyi çökertilirken sessiz kalan,sorumluları destekleyen,ülkesini seven bizlerle dalga geçen,hapislere atan,döven,öldüren sizin zihniyetinizdeki utanmazlık,pişkinlik akla,onura ve mantığa sığmadığı gibi mide bullandırıyor... utanın utanın,kandırdığınız zavallı Türk milletinin felaketi sizlersiniz bu garip milletin aşını,geleceğini çaldınız dahası ülkeye yığdığınız milyonlarca mülteci ile bin yıllık kanla yazdığı destanı sona erdirip ,Türk milletinin varlığını sona erdirmek isteyen sizler bari sebeb olduğunuz felaketin yuz kızartıcı ahlaksızlığı karşısında sessiz kalın...
Iyi durumda degiliz sanirim burada hem fikiriz
Daha kotusu olabilir mi bence gayet mumkun
Buyuk cikislar oncesinde genelde her sey kotu olur
Sen AKP li bir vatandassin benim tahminim
Bu ulkede son 20 yilda ki en iyi zamanlar ne zamandi
2002 - 2008 arasi
2001 de buyuk bir kriz yasamistik, oncesinde felaket depremler vs
2002 AKP iktidara geldi, manifestolari saglamdi
AB ile uyumlu iliskiler, IMF ile calisma
Butun bunlar o 2001 krizini unutmak, bir daha o gunleri yasamamak icin yapildi
Pislikle baş edemediğin durumlarda temiz sayfa tek çare...
Reset durumları.
sakin beyler,ite dolanmayın,çalıya dolanın yaww,