Adam abd lisen kalkmış siyasetle karışık Türkiyede ki acili anlatıyorsun. Bide devlet hastanesinden randevulu git kardiyolojiye
Printable View
Arkadaşlar reel faiz kac? Yani bankaya koydum parayi faizi aldim, enflasyonu düştüm, durum ne?
Savaşı kim kazandı ?? Haberiniz var mı ? ABD gelmese idi zaten almanya avrupanın tek hakimi idi. 2. Dünya savaşı ABD ( neredeyse) tek başına kazandığı savaştır. Tüm hesaplar alt üst olmuştur abd sayesinde. O nedenle şu anda USD rezerv para konumuna. Halen atmış yıl önceki savaşın ekmeğini yiyor.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
üstat ben bu durumu vakıf (maaş bankam) dan kredi kartı alacakken yatırım hesabında da param olmasına rağmen olumsuz dönüş yaptılar. MT'yle watsaptan yazışırken beni beğenmediniz mi diye o arada söyledi 1.100 TL icralık görünüyorsunuz diye sağolsun forumdaki arkadaşlar e-devletten sorgulamayı söylediler ve borç gözükmüyorsa için rahat etsin dediler. Herhalde MB'nin veribankasında hatalı veriler olabiliyor çünkü bu zamana kadar hiç ödemediğim borcum vs. olmadı.
Herkes abd ye giydiriyor, adamlar rasyonel, mantıkla bir sistem kurmuş, benim ödediğim primle başkası beleş ve yalandan ameliyat olamasın diye