aralık ayı gıda ve çimento ayı olur
yaz kızım
:drunk::drunk:
Printable View
aralık ayı gıda ve çimento ayı olur
yaz kızım
:drunk::drunk:
Mavi branda ile askerler kamufle oluyor..
Akıl fikir kanla yazılıyor sonra
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada herkes bu ekonominin sonucunu az çok biliyor sadece sadece noktasal zamanı kestiremiyor %185 enflasyon varken parasını ne yapmalı adam. Borsa da bilmiyorsa. Parasını kkm yada mevduatta tutanlar en az %150 alım gücünü kaybediyorsa bunda suçlu vatandaş değil.
https://serbestiyet.com/haberler/kim...-verdi-111219/
Bu hareket bizim tüpte gaz kaçağına sebep oluyor...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen ay fren balatası diski için Frenciye gittim. Frenci fanatik akp li hayat pahalılığı tartışıyoruz o iktidarı savunuyor vatan millet diyor ben suçlu diyorum bu arada genç bir delikanlı geldi evi kira asgari ücretli çalışıyor. O da hayat pahalılığı vs yakınıyor işte dedim aynı kafamda biri geldi şimdi Frenciye vururuz. Delikanlı başladı hayat pahalılığı sebebi dış güçler hain 6 li masa ve aç gözlü esnaf dedi. Adamlar onlarca TV gazetede her yerde nakış nakış işliyor zekası düşük ise anlatamazsın. Sonuçta herkes kendi kararını verecek bir kısmı tedbirini alacak bedelini ödeyecek az yada çok.
Şuan ki durum bir bir kadına zorla tecavüz ediliyor iş mahkemeye gidiyor. Şahitler tecavüzün sebebi olarak kadının güzelliği giyimi yaşı vücudu sebebiyle olduğunu söylüyor. Tecavüzcünün hiç suçu olmadığını masum olduğunu söylüyor.