Dediğinizi hali hazırda yaparak tutuyorum :) Yine de şirketi ve sektörü takip etmek kaydıyla işler yolunda ve başka hisse sepetiniz de varsa uzun süreler tutmak bence en iyisidir.
Printable View
Sepet yok, tek hisse Gesan var=) Sektör parlak, yatırımcısı dayanıklı=) Bakalım, 65 lirayı bekliyoruz, gösterecekler sanırım=)
Allah bu GESAN'i bildiği gibi yapsın. Aq hissesini geçen sene Eylül'de falan aldım galiba. Aradan kaç ay geçti hala %50 civarında zarar var. Serefsiz tahtacı rezil etti yatırımcısıni
2201116TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün de kapanışta dik durdu ama bugün cacık gibiydi, bakalım kapanışta gene dik durdu:)
Büyük bel kırıyor Gesan, sorun değil de bilançoda bilmediğimiz bir şey mi var tek sorunum.
Tertemiz bilanço bekliyorum Gesan+power'dan. Yanlış hamleler olursa üzülürüm:)
Power+Gesan an itibariyle 67 milyar...Power halka arz olmasaydı, Gesan'ın pd gene 67 milyar olacaktı diye düşünüyorum.
Bu hisse 64-65 lere düşsün ne var ne yok full mala gireceğim. 2025 ciro beklentisi 40 milyon dolar. %20 si kar olsa yeter.
CFO su da dahil patronunun g.tu basi ayri oynamasaydi cok farkli yerlerde olabilirdi. Yazik ettiler gercekten.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.