culpa,
topiğimde dün paylaştım bu bantları , ve kademeli alıma geçtiğimi yazdım.
eyvallah dürüst adammışsın ,
ha unutmadan o TA bunları ipten aldı , ama senin yaptığını yapıp dürüst olamıyorlar çoğu.
bol kazançlar.
Printable View
manif benim 1977 hareketini gelen zam kesti maç berabere mi bitecek buralardan.:)
insanın psikolojisini nasıl değiştiriyorlar dün BİM tabanda 67.400 de 100 bin lot alıcı bekliyordu ,epey de bekledi ,pek kimse yanaşmadı
bir gün sonra her yer yemyeşil olunca aynı hisseyi şimdi 73.700 den almaya çalışanlar var
Niye almaya çalışıyor kafasında ki la 1 hafta önce 76 liraydı oraya çok çabuk ulaşır diye mi düşünüyor ,bilmiyorum
pompala behçet bu gece akaryakıt istasyonlarında 00:00 de yayında :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
yonca ,eregl,kuş bunların biraz daha atağa kalkması gerek son 100 metrede.:)
Gundwane buradaki sorun fiyatlar zig zag giderken sürekli ölümüne fışkırdı vs demen. Borsa zaten yukarı gidecek, enflasyon var diyosun bu şekilde zaten sürekli herkes haklı oluyor. Zamanında tüpras petkim petrol gaz fışkırıyodu şimdi de eregli thy kuş uçtu vs yatayda bi yere gitmiyo. Bütün risk algısını böyle egale edemezsin. Dün tabana çaktılar, bugün de alıyolar. Buradaki kazançlı kişi sen degilsin, riski ön görüp önden satıp dün de mal alan kişiler.
Sen burada bu tip yorumlarla üyelerin algısına oynuyosun. Hep ölümüne boğa, nasıl olsa fışkıracak muhabbeti. Sadece 1 gün dedin mi bu risk var diye?