Printable View
Alıntı: Originally Posted by katırcı_bedri hocaya kahve yaptım böreği fırına attım biraz yeşillik yıkadım siz bir endeksi tutamamamışsınız..:oleyo: 33 geldi dimi :oleyo: hayırlı olsun.. :he: elimuuzaa verdülerrr.:drunk:
Alıntı: Originally Posted by Bear_Bull bu sefer euzu besmele ile açsın ama :he: Sn Bear Bull ağabeyim, Adaşım tahminen sizi kırmaz diye düşünüyorum. Tüm forumdaşlarıma keyifli huzurlu bir hafta sonu dilerim. Saygılar
Alıntı: Originally Posted by pisyedili01 Sn Bear Bull ağabeyim, Adaşım tahminen sizi kırmaz diye düşünüyorum. Tüm forumdaşlarıma keyifli huzurlu bir hafta sonu dilerim. Saygılar böyle böyle beni dine getireceniz demi sanki ben anlamıyom :oleyo: :drunk:
O değil de ons shortlari boşuna kapatmışım ya la. Vay minski.
Alıntı: Originally Posted by EMLAK böyle böyle beni dine getireceniz demi sanki ben anlamıyom :oleyo: :drunk: Seni Adana'ya kebap yemeye bile henüz getiremedik adaşım.
Alıntı: Originally Posted by EMLAK 33 geldi dimi :oleyo: hayırlı olsun.. :he: elimuuzaa verdülerrr.:drunk: Palayı soyup hemen kaçacan yoksa yakalar..:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by Maacit Londorada üniversite bitirmiş mert45 e sormak lazım, benim bilediğim ayı ayu diye okunur :he: londra'da mı ? o ne anlar üniversite okumaktan :oleyo: hemde londra'da :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by EMLAK 400 liraya ben 8 tene bira alır rusunan zabaha kadar içerin. :drunk::drunk: he 400... 400. 000 Alıntı: Originally Posted by ALPER Citak koooşşş https://x.com/mervetasskin/status/18...bOAP9qX9Q&s=19 hadi neyse verelim canı sağolsunda ''kendi içinde egonu tatmin edebilin '' deyor... o bile yok, sıfıra sıfır yani :drunk: :kahkah: