Kiracının getiris, maliyeti ve hukuki durumu çok belirsizdir... Hiç riske girmeye gerek yok.. gayrimenkul yatırımı bana şahsen bana uygun değil
Printable View
Kiracının kötüsüne denk geldim o zaman anladım temettüyü. TTRAK Temettü vermese ne olur ? Büyür Yatırım yapar derim oysa hem büyüyor hem temettü veriyor . TRAK Gibisi yok ama aday adayı olabilecek , 3 ve 6 aylık bilançolardan çıkardığınız yeni aslanlar var mıdır ?
Sayin human
Netice kabuğuna kıra cak yatırımlar değil. TTR AK denilince akla traktörden başka şey gelmiyor. Yatırımlar daha çok geliştirme üzerine. iş makineleri yatırımını beğeniyorum. Ama beklenen patlamayı yapamadı.
Çiftçinin bu kadar ağladığı,ürünün para etmediği dönemde kime traktör satacağız
Not: ttrak en beğendiğim sirketlerdendir. Gerçi herkes koç un fabrikalarını seviyor.
Öyle düşünmeyin... bu ülkede traktör yaş ortalaması 20-25 yıl ..yani oldukça yaşlı... Çifçiliğin durumu ortada , ergeç tarıma öncelik verilecek.... Ama traktör dışında hafif ve ağır makinaları üretimide yapıyor... Yabancı oranı %30 küsürletre kadar düşmüştü.. Bunma rağmen hisse sağlam durdu.. ciddi arge yatırımı da var..Şirket güzel.... Piyasa düzeldiğinde ilk düzelecek olanlardan olacağına inancım tam.