Önce sen Venezuela nasıl yazılır onu öğren sonra buraya yaz. :kahkah:
Printable View
Of çok bilimsel olmuş, şimdi cevap veremedim işte, cevap verebilecek seviyeye gelince yazarım artık. Venezuella venediuzella vuvudeuzela of nasıldı ya çok haklısınız ben gidiyim
Valla düzeltcektim bakıyım dedim kendimce deney yaptım, hangi boş işler müdürü gelip de imla hatalarına takılcak sonuna da kahkah koycak dedim 3 dk geçmeden hemen atlamış. Bak de yi ayrı yazdım ama şimdi affedersen yazabilirmiyim başlığa
E5303 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hırsız diktatörlerin mal varlığını dürüstçe açıkladığını düşünen ya cahildir, ya da "diktatör sevici."
Halkın çok küçük bir kısmı iktidarı "yalayarak" besleniyor, çoğunluk ise aç.
Görmüyor musun?
Cidden görmüyor musun?
Allah sana ve senin gibi düşünenlere, ya akıl, ya da vicdan versin.
(artık hangisi eksikse)
Sapla saman karıştırılıyor, Maduro, Chavez veya diğerleri Abd'ye karşı bir mücadele yürütüyor olabilir, bunun sonucunda halk ve ülke sıkıntı da çekebilir, bunlar 70'lerde bizim de yaşadığımız süreçler ama burdan bizimkiler abd karşıtı diye oy devşirmeye çalışmak çok mkomik, bizim Maduro'ya desteğimiz 31 mart gecesi biter.
trumpın tanıdığı başkanın mal avrlığına el konmuş yurtdışına çıkışyasağı konmuş
Bu site uyeleri sözde %80 solcu,
Yorumlarını okuyunca hiçbiri emperyalizme karşı değil,birkaç kişinin dışında maduro ABD ye karşı gelmese herseyini teslim etseydi,simdi çok huzurlu bir ülke olurdu,
Siyasi ideolojimiz ne olursa olsun dış güçlere karşı içerde birbirimizi de yesek kenetlenmeliyiz,
Zamanında AKP nin ilk yıllarında AB toplantısında RTE te birşey dayatıyorlardı,deniz baykal atla uçağa gel arkandayiz demişti boyle olunmalı,
Buradakilerin amacı emperyalizme karşı olmaktansa,tayyip gitsin,yanlış solcu bu değildir...
yat.tavs. değildir.
Venezuela putin sogan patates hikaye
Aksam dolar katili fed var
Cok cok onemli 2019 global dolar seyri icin hayati
Her zaman ki gibi dolara darbe vurursa fed kotu olur
Fed faiz arttircak dolar vatanina donecek diyen zerzevatlar
Altin ons borsalar fedden ucuk mesajlar geleceğini gosteriyor umarim tersi olur bir kez de fed dolarciya kiyak yapar