Bir it
Suç
Onu konuşturan siyo maso tayfa da
Daha susarlar ama :))))
Printable View
Bir it
Suç
Onu konuşturan siyo maso tayfa da
Daha susarlar ama :))))
Soru açık ve net
ama yanıtı veren bi alıntı bulamadın paylaşmak için sanırım arçil...
Yukarıdaki ıvır zıvır her tarafa çekilip sündürülen tipitip sakız maşallah...
Ama bak Market Soul ipin ucunu yakalamış... :bravo:
ABD eşittir Taliban...
Bunu yaşayarak göreceğiz...
Nuri Bey Taliban'ın arkaşında İngiliz de olabilir ama bu ABD yok demek değildir...
Rusya ve Çin asla ve asla radikal dinci mezhepçi ırkçı hiçbir uzantıyı desteklemez!
Çünkü bi bumerang gibi kendisine döneceğini çok iyi bilir...
Sevgili moruk ve kalem arkadaşları , foruma yazarak şenlendirdiğiniz için mutluyum lakin, yazdıklarınız açık değil. Anlaşılmıyor . belki de özellikle anlaşılmasın diye özel gayret gösteriyorsunuz. Dış işleri bakanlığı bile sizin kadar kafa yormuyordur.
Yarın mesai başlıyor. Şu şeyler ne olacak, 1- 2 satır yorum- grafik peşinde olan arkadaşlar yeni gönderi varmı diye bakarken sizin bozuk yazıları - meraktan - okumak zorunda kalıyorlar ! Okumak iyidir. Sonucunda bilgilenmek varsa ama kafa bulanıyor. Moruk yerine Gençler yazsa daha güncel olacak. :kahkah:
Etli butlu konular bekliyoruz moruk ve arkadaşlarından. Stres yaratmayan, ferahlatan şeyler. Sizi seviyorum bu nedenle eleştiriyorum . Saygılar.
abi kafa yormuyok egleniyok işte be Yav
Bnm burda arkadaşım yok abi
Özellikle sen hiç sevdiğim bi tip değilsin ha kurnaz tilki bey
Emlak topiğinde
Emlakçıları nası kandırdığını annatmağa devam et kardeş sen
Hadi bakıym:)))
Iyyk miğden galgtı yatıyom ben yatanzi baybay
Ressam dostum haklı Wallstreet boğasını incelemek lazım.
Resmini buraya koydum:
https://i.ibb.co/5LPfG33/E8q2-Fcd-Xs-AIOEeg.jpg
Siz boş veron ABD , Rusya,çin,afganistani bu mülteciler çok canımızı yakıyor ve etkisi büyük. Gelecekte Türkiye eski Türkiye olacakmi her geçen gün bir kadar sorun varmı önceki günü arattiriyor. O kadar karışıklık var nereye yatırım veyapsak zarardayiz. sürekli fakirlesiyoruz ,ailemiz için bir gelecek kurabilecek miyiz.