Gılıştar veya Partisinden birisi hariç benden oy çıkmaz
Printable View
SPK Borsanın durumundan rahatsız olmuş , si....demeye başlamış....Bak sen ip.....neler kağıdımız 1 tavan olduğunda soruştura yapıyordunuz vakbn günlerce tavan giderken tık yok...Her şeyi kontrol etmeye çalışırsanız hiçbir şeyi kontrol edemezsiniz demeli bu arkadaşlara...........
Gül Ali hikayesi : Rivayete göre, asıl adı kürt ali dir ve bergama türküsüdür. bergamada 50 li yıllarda yaşayan, çingene mahallesinde yaşayan bir kabadayı için çingeneler tarafından bestelenmiştir. Kürt ali, 3 kız kardeşin yaşadığı bir bağ evine duvardan atlayarak girmeye çalışırken, kızlar tarafından baltayla öldürülmüştür.
Yerden aldım keseri
Vuramadım ben seni
Vuramadım ben seni
Bir babanın gönlünü
Yapamadın serseri
Yapamadın serseri
Bir milletin kulturu bu kadar mi guzel olur.
Ben de en çok spagettiye takıldım, bir tabak makarna 525 lira.. böyle yerlerde makarna pilav yiyenleri anlamıyorum, et yemekleri uzmanlık gerektiren şeyler herkes çok iyi yapamayabilir ama makarnayı evdekinden ne kadar iyi yapabilirler ki, vasat mutfak becerisi olan bir insan bile biraz denemeyle evde çok iyi makarna pilav yapabilir.
Bugün doğumgünü kutlaması için pasta gerekti, vaktim yoktu evin en yakınındaki pastaneden alayim dedim, küçük boy pasta 200 lira, hadi olsun dedim, çocuğun canı da vitrindeki kurabiyelerden çekti baba bir tane alsana dedi, tek bir tane de şundan çocuğa verir misin dedim, bekledim ki onu ikram etsin 200 liralık pasta alıyorum sonuçta. Adam aldı tek kurabiyeyi tarttı, 207,5 lira toplam dedi o sondaki elli kuruşu bile aldı.
Esnaflık ölmüş birader, böyle bir paragözlük olamaz, gerçekten şaşırdım o kurabiye ikram edilmeliydi, 200 lira koymadı da 7.5 lira çok koydu.
Daha da ordan alışveriş yaparsam iki olsun.