Evet o sadık bey.
Printable View
iki adet var ihale birisi 318 milyonluk biriside 92 milyonluk:)) anlaşılıyor ki zete aaer bank caycısı ile cay icmeye gitmemiş :)) şeffaf yönetim bu icra işini acep ky ne zaman bildirecekti:)) kap ta ::y.t.d 17/01/2018 ihalesi
anlaşılan o ki şirket mal varlıklarını satış yaparak küçülmeden zararı kesmesi mümkün değil. bu bağlamda sermaye azaltımı dahi gündeme gelebilir. ancak ihale yeni sezona girişte alıcı bulursa ilk fırsatta kısa vadede ky için sat seviyelerine gelerek eldekileri toplama eğiliminde olacaktır. uzun vadede kazanan patron kaybeden yine uzun vade bekleyen ky olabilir. kaybeden uzun vade ky şimdiye kadar elinde kervn tutup nispi artışta artık yeter diyip satan ky..lar . diğer kaybeden ky.lar ise çıktığı pik yerlerden alıp hissede kapana kısılan ky.lar olabilir. bir hissede satmadan 10 sene bekleyen heralde patron olur. herhalde. her türlü. iki yönlü...... vs vs....
Bunlar, bankalar borçlarına karşılık hisselerine el koyup satarlar diye mi hisse fiyatını baskılıyor?
Hissede Brüt Takas var.. Gözaltı pazarında.. Borç almış başını gitmiş. Ne baskılaması Allahını seversen..
ORJINAL LINK: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/643647
DOSYALAR:
ACIKLAMALAR
30.11.2017 TARIHINDE VADESI GELEN
6736 SAYILI `BAZI ALACAKLARIN YENIDEN YAPILANDIRILMASINA ILISKIN KANUN`
KAPSAMINDA OTELLER GRUBU OLARAK 906.098,08 TL, BURSA TEKSTIL GRUBU OLARAK ISE 374.271,21
TL OLMAK UZERE TOPLAM 1.280.369,29 TL ODEME GERCEKLESTIRILMISTIR.
AYNI ZAMANDA YINE 30.11.2017
TARIHINDE VADESI GELEN 7020 SAYILI `BAZI ALACAKLARIN YENIDEN
YAPILANDIRILMASINA DAIR KANUN` KAPSAMINDA OTELLER GRUBU OLARAK 302.952,92
TL, BURSA TEKSTIL GRUBU OLARAK ISE 4.800,37 TL OLMAK UZERE TOPLAM 307.753,29 TL
ODEME GERCEKLESTIRILMIS OLUP VERGI AFFI OLARAK TA BILINEN ISBU HER IKI KANUN
KAPSAMINDA TOPLAM 1.588.122,58 TL ODENMISTIR.
SAYIN, PAY SAHIPLERIMIZIN
BILGISINE SUNULUR.
KERVANSARAY YATIRIM HOLDING A.S.
01.12.2017
17:44
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hep aynı haber.. Yılların pisliklerini temizliyoruz diyor... Yapan kimmmm selim sayılgan..... Ne yapıyor.. Tatil bölgelerinde gününü gün ediyor,,
yatırımcı ne yapıyor
yıllardır boğazından artırıp biriktirdiği..çoluğunun çocuğunun rızkından kesip.çocuklarımız için geleceğe yatırımlarını yapalım dediği paralar..5 yıldır kayıp.banka kredileriyle zararına zarar ekleyip bekliyor..... Maliyet düşüremiyor para yok.
Eeeeeeeeee sonuç....parayı batıran selim sayılgan .burcak sayılgan tatil bölgelerinde krallar gibi ceviz kırıyor..
Yatırımcıda bu mahlukat sıfatlı fravunları allaha havele etti. Kendi adıma
bekliyoruzzzzzzz
Yatirimci.hakkini ariyor destek.https://www.facebook.com/damacusss/v...6962485067136/
kendi hayali dusuncelerim ve fikirlerim olup asla yatirim tavsiyesi deildir.dogruluk payi olmayabilirde
ORJINAL LINK: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/643948
DOSYALAR:
OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 2017-12-04
DIL SECIMI
DIL SECIMI
TURKCE
INGILIZCE
YAPILAN ACIKLAMA GUNCELLEME MI? EVET (YES)
YAPILAN ACIKLAMA DUZELTME MI? HAYIR (NO)
KONUYA ILISKIN DAHA ONCE YAPILAN ACIKLAMANIN TARIHI 04.11.2015 - 01.07.2016 - 20.10.2016 - 30.11.2016 - 31.05.2017
YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS BIR ACIKLAMA MI? HAYIR (NO)
BILDIRIM ICERIGI
ACIKLAMALAR
ACIKLAMA
04.11.2015 TARIHLI OZEL DURUM
ACIKLAMAMIZIN EKINDE SUNULAN SIRKETIMIZ VE BAGLI ORTAKLIKLARININ SELIM
SAYILGAN, ERTAN SAYILGAN, BURCAK SAYILGAN, ZEYNEP TUMER VE CETIN TUMER``DEN OLAN
ALACAKLARINA ILISKIN TAHSILAT PLANINDA YER ALAN 30.11.2017 VADELI TOPLAM 14.983.017
TL``LIK ALACAGIN TAHSILATI GERCEKLESTIRILMISTIR.
SAYIN,PAYSAHIPLERIMIZIN BILGISINE SUNULUR.
KERVANSARAY YATIRIM HOLDING
İşte budur bravo
arkadaşlar bu tahsilat haberi hikayedir.bunlar yatırımcıyı salak yerine koyuyor.
31.12.2016 tarihli blançoda gru***i alacakların tutarı 59.982.155 tl.dır.
01.09.2017 tarihli blançoda ise bu alacak miktarı 95.991.446.tl.dır.
sözün özü grup tam tersi borç miktarını artırmıştır.artan miktar yaklaşık 35.000.000 tl.sıdır.
alacakları sayılgan holdinge artarak yüklemişlerdir
bunların şeffaflıktan anladığı milletin aklıyla alay etmek herhalde
Kasaya para konulmuyor niye koymuyorsunuz. Allah cezanızı versinden başka söylemlere kadar. Kasaya para koyuluyor. Vay niye para koyuldu göz boyama bu işler diyenmi ararsın. Bu şirketin başındakilerde ne yapacak edecek şaşırdılar. Ayreten o iyi değil bu iyi değil söylemini yapacak kişi bu hissede elindeki oyuncağı alınmış olan Selim Sayılgandan başkası olamaz ki nasıl tahtayı baskılayanda bu kafadan yani Selim Sayılganın düşüncesindeki şahıstan başkası değil. Madem şirketin uğraşlarından memnun kalınmıyor niye hissede beklersiniz. Hala buralarda dolanırsınız. Yok şirketin işlerinden yaptıklarından memnunsanız hala niye milleti şu yerine bu yerine koyuyorlar dersiniz. Bende bu işleri anlamıyorum.
hissede olmak başka dalkavuklukmu yapalım.doğruları delilleri ile ortaya koyuyoruz.
birileride laf salatası yapıyor
Ne yaparsan yap ama itibarını kaybetme
“İtibar kazanmak 20 yıl sürer, kaybetmek 5 dakika!â€
Tahtanın şirkete verdiği mesaj; sorun çözen adımlar at, Yeni yönetim imajına uygun adımlar at. Brüt takas internet yasağını kaldıracak adımlar at. Aareal sorununu çöz. Eski yönetimin profiline uygun kap haberleri ile tahtayı kandıramazsın diyor. ytd
Yeni yönetim neden internet ile brüt takas yasağını kaldırtamıyor? Bu yasaklar devam ettiği sürece hissede üç beş kişi istediği gibi böyle dalgasını geçer.
neden adamlar brüt takas, gözaltından çıksınlar ki. işlerine geliyordur. hepimiz gariban ky anadolu çocuklarıyız. tilkilerin oyuncağı olduk.
Bu saatten sonra ne yazarsak yazalim , bos bence, yapacaklarsa yapacaklar, niyetleri iyiyse zaten paralari var, borclari temizleme konusunda ortaya irade koyup adam gibi bir bilancoyla gozaltindan cikis icin yeterli.
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8026168a68.jpg
Şu an 0,35 de 506,598 lot alışda bekliyor acaba sizin 0,38 e yazdıklarınızı buradan mı alırız demek istiyorlar...
Tavana kadar bütün kademelerde 500 bin lot yokki tek kademede 1 milyondan az olmaması lazım tahtacı için. Dikkat ettinizmi bilmem ama zaten tek 35 kademesinde alışta 500 binden fazla var. Hatırı sayılır olmasi için milyon lotlar satışta olmalıki tahtacı tenezzül etsin. Yoksa bu miktarlar adamı enterese bile etmiyor gibi. Yani adam 3 e 5 e bakmıyor.
AAA çok şaşırdım dersem yalan olur
yine mi İCRA geldi
hani siz borçları ödüyordunuz
olmayan ama varmış gibi gözüken borçları
öder miş gibi yapmak
bir yandan da küçük borçları ödeyerek
SPK ve BIST e arkadan dolaşmak isterken ne oldu
İCRA GELDİİİİİ
süre daralıyor SS ve ZT avanesi
ne süre si mi
KODDIŞI
haaa ama doğru zaten sizi bağlamaz işlem görse ne olur görmese ne olur
siz zaten bu gidiş ile kotasyon paralarını yatırmayıp şirketi KODDIŞI na
kendiniz yollarsınız
nasılsa ky davaları geri çekti
bir daha aynı şekilde toplanıp aynı süreçteki zamanı geçirene kadar siz
şirketin içinin tamamen BOŞALTIM işini tamamlarsınız
KODDIŞI olunca SPK ve BIST denetiminden de uzak daha kolay olur
değil mi
sizi gidi SS avanesi sizi
:kahkah:
ha bu da icra haberi
18:57:59 matriks haber
https://www.kap.org.tr/Bildirim/644179
Kreditör bankalarımızdan
Fibabanka A.Ş.'nin kredi alacağını devrettiği Güven Varlık Yönetim A.Ş.
35.166.629,31 TL'lık asıl alacak olmak üzere faiz ve diğer masraflar dahil 79.646.212,47
TL'lık İpoteğin Paraya Çevrilmesi Yoluyla Takip başlatmış olup bu takibe
Şirketimiz tarafından İcra Müdürlüğü nezdinde itiraz edilmiştir.
Sayın, Pay sahiplerimizin
bilgisine sunulur.
KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş.
170 bin lotum var satmak istiyorum tahtacı almıyor bu fiyatlardan başka alan da yok. Ne yapacağım ben şimdi. Alan yok ki. Yanlış anlamayın nasıl kurtulacağım bu hisseden bana bi akıl verir misiniz? Siz olmasanız ben bu aklımla hep batarım. Siz iyi yönlendiriyorsunuz. Benim zarar görmemem için siz baya faydalı şeyler söylüyorsunuz. Sizin sayenizde zarardan kurtulabilirim. Bu hisseden çıktığımda buradan kazanamadığımı başka bir yatırıma yapmak istiyorum . O konuda da siz bana akıl verseniz. Hatta ben bütün malımı mülkümü size teslim edeyim . Hatta ben hayatımda alacağım tüm kararlar için sizin o müthiş zekanıza göre hareket edeyim. Ayol siz manyak mısınız? Gören görüyor. Size ne oluyor. Terbiyesiz şey.
Hocam cok enteresansiniz bunlar zaten bilancoda sayfa sayfa yaziyor...hem de kac zamandir... Amerikayi bastan kesfetmeye gerek var mi hocam... Bilancolara bakmissinizdir digerlerini de gormussunuzdur...
Ikincisi hadi biz fesihi cekmeseydik... Finans kuruluslari hic kredi vermeyecekti...ya da finans bulma imkanlari hic olmayacakti...
Yani sayin VOLBOR bu ne perhiz bu ne lahana tursusu... Biz alisigiz icralara bakalim neler olacak??
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani sayin VOLBOR bundan da birsey cikmayacagini siz bizden daha iyi biliyorsunuz...
Sanki biz bilmiyormuyuz bu durumları biliyoruzda volbor bayağa bizleri zeka yoksunu görüyor ama işin ilginci bütün bu çabaları işe yaramıyor sayın frecell. Herşey bilançoda şurda burda yazıyor. Birde diğer taraflarda köylerde adam belki 5 yıldır bu hissede ama ya bunların farkında değil yada amać başka. Sonrada ne oldu ya herrocu ya merroculara demiş. Ya herro ya merrocular zaten hissede sonuna kadar devam ediyorlar. Bizde arkalarında onlara sonuna kadar destek veriyoruz. Zaten biz kàrdayken bile devam ediyoruz adamlar zarardaykenmi ve işler düzelecekkenmi devam etmeyeceklet 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
İnanın ki daha 2 hafta önce gibi idi. Frecelle özelden mesaj çektim. 170 bin lotum var ve çıkmak istediğimi yazmıştım. Kendisinden brüt takas konusunda bir sualim olmuştu. Ve o günden buyana hisse uygun bir fiyata çıkmadı çıksa idi tümünü satıp çıkacaktım. Öylece beklerken hani bir anda bu Volcor yazmasa idi hisse biraz yukarı atıp uygun fiyata gelse çıkacaktım. Ama şimdi ben bu adamdan huylandım işin açıkcası. Fikrimi değiştirdi. 3 yıldır bu hissede idim. Şimdi en azından bi 6 ay daha bekleyeceğim. Bu da VOLCOR un yorumları yüzünden. ytd
Merhaba sayın Volbor,
Bu yaptığınıza ne denir? İstersen adını sen koy.. Merak ettim kaç yaşındasınız?
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sn frecell1998
aslında çok haklısınız normal şartlarda
bunlar bilindik durumlar
ama bu icra çok farklı
VARLIK YÖNETİM ŞİRKETLERİ nin icra dairelerinde gerçekleştirdiği
işlemleri ve süreleri ayrıca sonlanma şekillerini araştırırsanız ne demek
istediğimi çok net anlayacaksınız
varlık yönetim şirketlerinin alacaklar hukukunun
içindeki yeri ile ilgili kanunu birkez okumanızı öneririm
fesih davasını geri çekmek ile bence hata ettiniz
bunu ilk kez yazıyorum
çünkü netice de benlik bir durum söz konusu değil
sadece ky adına çok sevindiğim bir gelişme idi fesih davası açılması
şöyle sorayım
siz fesih davasını çektiğinizden beri hangi kredi kuruluşu ile görüştüler
isterseniz bir şirkete sorun
bazı gereksizlerinde merakını gidereyim
14 aralık perşembe sabahı
yurtdışı na çıkıyorum iş icabı
aklınızda olsun 43 gün sonra döneceğim 26 ocak cuma akşamı vatanımda olacağım hayırlısı ile
ama merak etmiyorum sizler ve KEZBN halen burada ve aynı durumda olacaksınız
diğer icra haberide yakında gelir.bu durumda şirket bankalardan kredi alabilirmi yeniden yapılandırma yapılabilirmi.
sayılganlardan tahsilat yaptık yalanını haber yapıyorlar sıkılmadan.
kardeşim 35 milyon artmış nerede tahsilat.sayılgan holdinge para aktaracağına borcunu ödesene
Neden bu şekilde karşılıklı fikir alışverişine dayalı yorum yazmıyorsunuz. Benim tepki verdiğim yorum da siz tüm o tepkiyi hakettiniz. Frecelle cevap niteliğinde yazdığınız bu yorum ise yatırımcının konu üzerinde sizler ile fikir alış verişine gireceği gayet mantıklı yorum. Benimle muhatap olmak istemiyorsunuz. Şunu da biliniz ki yatırımcıya tehditkar yorum değil üzerinde tartışmaya değer yorum yazmalısınız.
Sayin VOLBOR sizde biliyorsunuz ki sirketlerin buyuk olcekli borclari oldugunda ya hepsini ayni anda cozmeye calisirlar... Bu borclar ya corap sokugu gibi cozulur ya da baslari gercekten belaya girer ve sizin soylediginiz ihtimal ortaya cikar...
Simdi sayin VOLBOR ellerinde 400 milyon hisse varken ve bu hisselerin uzerinde bir bloke yokken...
A- borsada para kazanmak isteyeceklerdir
B- kredi bulabilirler
C- ortaklik yapabilirler
2- ncisi ise aareall, guven varlik ve digerleri bir lara yapmazken adam gibi bir iki gm satarak bu borclardan kurtulabilirler
3- butun borclarini yeniden uzun vadeye yapilandirabilirler gibi bir suru secenek varken ellerindeki gm degeri borclarinin en az 3-4 kati iken ve sirketin yapilandirilmis butun borclarini odeme kapasitesi olabilecekken bence sizin bahsettiginiz olasilik cok dusuk hocam... Bizim tarafa biraz daha yakin...
Ki son KAP aciklamalarina bakildiginda bazi atil gm ve techizatin satilmasi pek inandirici olmamakla beraber sirkete olan borclarin odenmesi bizim teorimizi destekler nitelikte...
Buradaki fark hocam biz sirketin borclarini odeyebilecegini ve duzgun yonetilirse Turkiye nin en iyi sirketi olabilecegine yatirim yaptik siz ise bu sirketin, batacagina ve borsa coplugune gidecegine inancinizdan dolayi yatirim yapmadiniz fark bu kadar basit aslinda...
Bunun da hakliligini zaman gosterecek... Biz sirket duzgun, seffaf ve art niyetsiz yonetilirse bu acmazdan cikacagina ve hak ettigi yerlere gelecegine inaniyoruz
Hocam bence asil olan bu tur haberler yaptiktan sonra pazarlik yapmak daha cok lehlerine olacaktir...
Dedigim gibi ya bu borclar corap sokugu gibi halledilir ya da maalesef bir-iki otel kaybedilerek halledilir...
Hocam bir de guven varligin ipotegi kundu uzerinde... Siz de biliyorsunuz ki tahsisi ile ilgili mahkemelik bir durum var. Yani normal varlik sirketlerinin yaptiklarini yapmalari zor...
O ihale yapilana kadar kac kere iptal olur bunun ornegini lara ve termalde yasadik biliyorsunuz...
Guven varlik tahsisle ilgili riski alir mi ya da baska sekilde anlasir mi bakalim hocam...
Benzer durumlar merdan otel ile halk bank arasinda da yasanmisti... Kac yil surdu sonuc sahibi tarafindan seneye turizme aciliyor :)