Geçen mete jeneratörede döşemiştim ondan beni engellemiş olabilir
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Geçen mete jeneratörede döşemiştim ondan beni engellemiş olabilir
Almak isteyen olursa elimde olan 5000 lot hisseyi 1.20 den satabilirim maliyeti 0.50 kuruş o kadar bekledik 1.20 kuruştan aşağıya vermem Nasılsa borsa da yok bende son 2 yıl işlem ortalaması fiyatını istiyorum oda 1.20 ye denk geliyor
Baksanıza fabrika haldir haldir çalışıyor yurt içi ve yurtdışı sevkiyatlar yeni holding binaları vs. işler gayet yolunda eee bu arada MÜJDAT bey eşşek değil ya hisselerine 1.20 fiyatlarında çağrı yapar geri alır bizde rahat bir nefes alırız.
Hatırladığım kadarıyla 30 tl ye yakın bir değeri olması gerekiyor hisse başı. Temel verilerde tuhaflık geldiği için ne olursa diye 2 bin lot almıştım zamanında. Ama sevkiyatlar muazzam gerçekten kotta olsa su videolara bakıp talep eden çok olurdu hisseyi. Ytd.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim için uygun da önce özel mesaj yoluyla konuşalım ne kadar vereceğiniz peşin mi vereceğiniz nasıl olacak bu işlem o daha önemli o yüzden özel mesaj kısmından size mesaj gönderdim sayın yatırımcı
0.12 kuruş veriyor o fiyata olmaz :yahoo:
Şu koyduğumunun hissesi biz liralardan bahsediyoruz kuruşlardan kurtulamadı gitti.
Önceden fabrikada üretim yok bahaneleri ile kuruşlara alınıp satılıyordu ama şimdi baca tütüyor adamlar aştı kendilerini motor yağını bile kendi markasında satıyor daha neler neler
Ihracaat yaptığı için hükümet tarafından kayrilma durumumu var diye aklima geliyor. Acaba kota döner de bize supriz yaparmı diye de düşünüyorum. Bazen de sabah hisse mağdurları gibi bu sabah o sabah değil hesabı o genpower sizin genpower değil deyip de soğuk su için derler mi diye de düşünüyorum. Insanın kendi vatanında yöneticilerine güvenmemesi de ayrı bir trajedi. Hürriyette mesela çağrı muafiyete vererek de mağdur edildik. Daha niceleri var kimbilir. Ytd.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Devletin en üst birimine dilimin döndüğünce şikayet dilekçemi gönderdim. Yaklaşık 20 gün oldu. Ticaret bakanlığı ardından da SPK ya sevk edildi. Bir şey çıkar mı. Bakıp göreceğim. Buradan da artık bir şeyler çıkmazsa benim için bitmiştir artık. Buraya kadar der bırakırım. Bundan sonra da her aklıma geldiğinde bol bol beddua ederim. Müjdata , onunla hareket eden zavallı mahlukatlara....
Bu şirket te anlamadığım niye bir mali müşavir o kadar hisseyi aldı borsada tahtası açık iken bunu hala anlayamadım
Hani tahtası açık iken adam niye o kadar emeğini yok etti
Şimdi düşün insanlar bir şeyi satın alırken bile 100 tl 200 tl nin önemli olduğunu söylüyorlar böyle iken nasıl olur da mali müşavir gibi biri 500 bin tl sini böyle bir hisseye yatırır
Kardeşim sürekli bunu sorup duruyorsun. Adamın ismi cismi belli . ara sor. Bu denizde 300-500 birileri için para değil ki. Bizim gibiler için eyvallah. Sen 500 binden bahsediyorsun. Asıl sorgulaman gereken Müjdat denen adamın elinde birilerine göre çöp olan 85 milyon lotu olan gnpwr hol. Diye bir şirketi var. BİST te öldüm dese 50 kuruştan millete dağıtsa 40 milyon TL. Eder. Adam salak mı da böyle bir şirketi yok aktif değildi diye kot dışında bıraktı.
Bende 60bin var ikisindende, yorum yazmıyorum okuyorum sadece Murat doğan biraz yükseltmiş fiyatını. İçimde iki hisseninde açılacağı kanısı var belki beklentidendir, gen otomobil duydunuzmu. Voltaj regülatörü anlaşması elektrikli araca işaret ediyor, gen isminden dolayıda bu aracın müjdatın gizli yürüttüğü bir proje olduğunu düşünüyorum, holding hisseleri yükseliyor. eğer kota dönerse acayip fiyatlara yükselir. Ben satmayı düşünmüyorum zor günleri atlattım bu paraya ihtiyacım yok, eğer dönerse bikaç evi sırtlarım. yeni yıla kadar kokusu duyulur
Aynen kardeşim sabrın sonu inşallah selamet olur. Leş kargalarına kuruşlara mal kaptıracağına liraların geleceği günleri beklemek daha mantıklı bende senin gibi attım bir kenara haluk bilmezse baluk bilir diye muhakkak bir gün gelecek birileri bilecek değerini ve bedelini ödeyecek alacak malları bizden. Zaten olan olmuş hiç olmazsa beklediğimıze değsin.
Kota dönse bende baya bir fiyatlanacağını düşünüyorum çünkü o dönemle bu dönem farklı bu sermayede şirketler 9 10 tl lerde geziniyor o yüzden bir nibaş örneği var düşün 15 tl yi gördü bu gen yatırım tekrar borsaya dönse belki bu da 15 tl leri görebilir gibi me geliyor bu borsanın şu ortamında
Minumum 100.000 lotlar halinde 1.5 milyon Genyh hissesi devir edilecektir alıcılar şahsımla irtibata geçebilir . Murat DOĞAN 0532 722 09 02
Kota dönmesinin şansı geriye dönen var mı diye baktığımız da mensa hariç gözükmüyor oda bilanço yüzünden çıkmıştı bir o dönmüş bu mali tablo yüzünden çıkmadı eksi sermaye gösterdiği için çıkardılar o yüzden benim tahminim dönmez gibi geliyor bana
Çbs boyalar bir ara bilançolarını düzeltmişler di artı sermaye göstermişlerdi ama buna rağmen kota dönemediler bu da düzeltti bir ara bilançosunu ama işe yaramadı dönemedi buda
Kota dönmesine gerek yok meteak kardeş Murat DOĞAN zaten hisselerinizi alıp satıyor geçen 12 kuruşa alıyordu şimdi heralde 12.5 kuruşa satar
Rakam artsın istiyorsanız olumsuzlukları görmemezlikten geleceksiniz hep olumlu güzel haberler paylaşarak hissenin fiyatını yukarı çekerler çünkü o zaman beklenti oluşacak biliyorsunuz borsada beklenti satın alınır. Siz eyvah battı bitti diye aglanirsaniz burada adamda gelir hissene 12 kuruş verir böyle
Murat DOĞAN madem hisse satıyorsun bana 20.000 lot senin alış fiyatın olan 12 kuruştan ver yabancıya gitmesin ekonomiye kan verelim
Hamza bey size 10 krş tan 50.000 GENYH verdim üstüne 25.000 GNPWR hediye ettim daha fazla şansınızı zorlamayın bu hisseler yeteri kadar psikolojinizi bozmuş durumda 20.000 daha verirsem intar filan edersin polis dosyasında senin adının yanında kendi adımın geçmesini istemiyorum . Başkasından tedarik edin ben sizden ne hisse alırım, nede bundan sonra size hisse devrederim sizin telefonunuzu telefonumdan sileli aylar geçti bendeki kredin sıfır Hamza bey. 😌 Allah yardımcın olsun sana acıyorum .
Pisikolojim gayet yerinde Murat DOĞAN meraklanma sizinle irtibatı kopardiktan sonra düzeldi yoksa aynen bozulacaktı. Asıl ben sizi sildim sebebine gelince haklı olduğumu şimdi daha iyi anladım bana en son telefon görüşmemizde ben hisse almıyorum artık ilgilenmediginizi banada hisseleri virman yapıp size göndermemi iflas masasına kayıtlı hisse miktarını güncelleyip bir şey çıkarsa iade etmek için Rıza bey güya size hisselerini vermiş ondan sonra siz ne yaptınız hayatımdan çıkarıp attım dediginiz hisse alım- satım ticaretine hala devam ediyorsunuz ve edeceksiniz çünkü anladığım kadarı ile siz %99 ihtimal ile patron denen herifin adamızınız bunu daha net görebiliyoruz artık. Bendeki hisselere gelince ahanda buraya yazıyorum ben sana kuruşlara zaten hisse satmam, sen almasanda patron denen herif eninde sonunda alacak meraklanma.
Ben patronun Adamı olsam sana 50.000 lotu neden veriyim 0,10 krş tan Hamza tam tımarhanelik olmuşsun kendini tedavi ettirmeye başlasan Bakırköy'de 50.000 TL seni kurtarmaz kendine iyi geleceğini düşünüyorsan hadi gel ağlama 20.000 daha veriyim sana 😉
Neden verirsin aynı lotları battı bitti gitti diyerek 5 kuruşa elimden geri almak için verirsin mesela çaktın köfteyi sen kendini çok uyanık sanıyorsun ama senden uyanıklarında var ve bunları tımarhaneye kapatmak hiç yakışmaz
20.000 lot illada sözünü yiyip vereceksen hesap numaramı biliyorsun virman yap paranı atayım hesabına ok.
Dün akşam patronla toplantıdaydık senin Hakkı'nda hiç iyi şeyler söylemedi Hamza sekreter kıza küfür etmişsin , Mete jeneratördeki Patron çeyreğine atar yapmışsın .. Seni oyacakmış patron haberin olsun 😁😂😂😂😂 versin hisselerimi karışmam diyor 🤔
Patronunuda senide Allah bildiği gibi yapsın.
Patrondan kazık yedin anladım da benden 0,10 kuruşa hisse alıp üstüne tatlı olarak 25.000 gnpwr hediye etik diye mi bu beddua Hamza yada 0,10 kuruşa sattığım hisseleri 0,20 krş yada 1 TL alacağımı mı zannettin almadım diye mi ? kusura bakma ben kimseye zorla mal vermedim sen kendi kendine ettin hani bana diyordunya hisseleri mafyaya versemde müjdattan tahsil etsin diyordun ne oldu mafyaya verdin mi ? Hukuk devletin de ne maftası la kafayı mı yedin adam adliyeye gide gele iflas kanununu ezberledi üstüne mastır yaptı hani fabrikayı aradında ses kaydı yaptınya Adam sana ne dedi haklıysan adliyeye git demedi mi ? Gittin mi hayır oğlum boş adamsın 5000 TL verdin diye fabrikayı kendinin mi zannettim mesut Kemal bey bile 1.3 milyon hisse aldı fabrika benim demedi son söz Beddua sahibinindir biz evimize haram sokmayız lokmamız helaldir . Seninle ticaretimizde helallik vardır sen neyin bedduasını ediyorsun bana hisseni geri bana satamadığın için, beddua ediyorsan harbi tımarhanelik olmuşsun kardeşim ben senin için şifa dileyim Allah'ıma 😌 Müjdata Nuri Ünal'ın bedduası yeter gerisini bilmem ama müjdatta Nuri Ünal beye beddua ediyormuş karıma kızıma küfür etti diye ben Müjdat olsam bende beddua ederdim bu iş böyle devam eder gider .. Takacaksın beline su tabancasını fabrikaya dayanacaksın başka türlü Hakkı'nı alamazsın ama dikkat et Müjdat küçükkende silahçılık oynarken mızıkçılık yaparmış ordada seni kandırmasın ha bu arada parasını ödeyip hissesini devir aldığım 47 yatırımcı bana Allah razı olsun diye mesaj atmış sen beni biraz yanlış tanımışsın sen Nuri ve deniz abinle konuş onlar sana yol gösterir . Hadi eyvallah 👋
Mesut kemal bey mali müşavir miş niye 1.3 milyon lot hisse aldı bu hisseleri aslında tahta açık ken aldı sonuçta ortalaması 0.65 civarı olmuştur neden aldı bu ortalama ile hisseleri
Hakikaten ye anlayışın kit ye safa yatıyorsun yede gerçekten ruh hastasısın ben hisse alırken niye Murat DOĞAN a satacam diye hisse alayım işler düzelir 1TL ve üzerine satarım diye aldım ki hala niyetim o doğrultuda Allah niyetimi kabul etsin. Ya eli deki hisseleri ÇÖPE ATACAM yada 1TL üzerine SATACAM ortası yok bu işin senin gibi komisyonculara kaptırmam. Şurada anket yap Murat DOĞAN ı nasıl bilirsiniz diye %90 ı seni sevmez sana akçeli dalavere işlerinden dolayı dua yerine beddua eder hadi hodri meydan.
İçine dert oldu açık yapıp para kazanayım derken elindeki hisselerin birazını kaptırdın şimdi yerine koyamıyorsun anlaşılan alamadın diye kafayı yiyecen anlaşılan yoksa sen boşa dil dökmezsin.
Polar Murat, para icin savunmadigin yok senin. Patronu savunmaya baslamissin demek artik ne isler ceviriyorsan. 50 liralik kebabi birbirine takmakla ugrasan insanlar. Adliyeye gitsinmis demis. Serefsiz herkezi dolandirdi.
Bu Murat 1,5 milyon lot hisseyi nerden bulmuş, ne kadara satıyormuş? Niye satıyormuş? Yine ne dümen dönüyor bu işte?