kolpaçi nasıl tırstırdım seni 99 999 görünce uzadı
Printable View
kolpaçi nasıl tırstırdım seni 99 999 görünce uzadı
Vakti gelince kacacak yer arayacak..
Teknik ci arkadaslar dönüşü nerde bunun, daha dibe inecekmiyiz
yarın bodrum milas dayım
oradaki mağazayı gezeceğim cumartesi izlenimlerimi yazacağım
sevgili başkanımıza yerinden bilgi getireceğim.
Ne magazası var kı hocam orada..
iştirak varya bizim marka yatırım holding onunda iştiraki dünya markaları var onun mağazları var bodrum havalimanında onu bir göz atacağım
sanırım gideceğiniz yer burası
http://stylefashionoutlet.com/
https://twitter.com/Sfashionoutlet
gitmeden ön izleme yapabilirsin ortak mağazayla ilgili video koymuşlar siteye
https://youtu.be/izl6Tp_ewrY
yaf benim üyelik kıdemli olmuş
vay arkadaş be ne yani kaşarmı olduk şimdi
sevgili başkan yıllarımız geçti lütfen ilgilen artık durumumuzla site bile üyeliğimizi kıdemledi. trans da tık yok
gerçi isminde bile hayır yok inşallah tez zamanda ünvan değişikliği yaparsınız
bu mağazalardan kaç tane var acaba
mt markanın 2015 tanıtım lansmanını seyrettim biraz önce bayağı fiyakalı olmuş Billionaire de yapmışlar bilirim o klubü zenginlerin uğrak yeri idi ayrıca gülşen i bile çıkarmışlar vay arkadaş
Haqalen satış peşındeler ....bakalım sonu ne olacak...
Lan arkadaş hala millet satıp kaçma derdinde... Transı beklerken safkar.. Kaçtı.. Yayla kaçtı.. Tlman kaçtı.. Beklediğimize değer inşallah.. Patron bi heyecan yaratıp.. Bir tavan yaptırsa yüzümüz Gülse...
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
56 ya sevinir olduk..54 kapatmazsan namertsin..
Ümidimizi asla kaybetmemeliyiz ama.. Hiçte ümİT var gözükmüyor..
umutsuz vakaysa satalım gitsin...umut yoksa nıye duruyoruz ki???:)))
Bundan ne yogurt nede cacık olur..nıye duruyorzu ki..yarın vereyım 55 den gıderse tabii..umut yokmuş..:))
Sülük ler var, kan emen, bu hisseyi sadece kan emiciler kullaniyor, Acunu da, spk sida, bddk sida, faruk u da hepsi kan emici kansizlar, adım Ümit ancak bu kansizlar adımı unutturdu ...........
vay be kıdemli katmerli üyelerbaşta ÜNSAL BEY SATIYORLARSA biz çomez üyelerne yapalım kıdemliler nasılsizden feyz alacagız.imdaaaaaat
aha ben sattım.akabiller dert yannıyooooor.yandı KETENHELVASI MI çömez üye derki haşmetmaallerine soroz derkiSPEKULAYONDAN ÇIKMAZ İSENİZ YATIRIMCIOLURSUNUZ
Ecyo 29 12 2017 de başvurmuş tahsisliye dun onaylanmış trnsk daha önce başvurdu bir haber yök
Ortaklar SPK yı bimere cimere şikayet ettim sizde edin belki işe yarar
msu2641
Ecyo 29 12 2017 de başvurmamış 13-11-2017 başvurmuş.biz 15-12-2017 tarihinde başvurmusuz.tam bir ay var arada.
Acun alliyodu bi ara noldu
Takip etmedigim icin soramazmiyim arkadas
O zaman git araştır öyle 2 sene önceki mevzu insanların canını acıtan mevzu çat diye gelip sorulmaz usul var erkan var neyse...
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim düşüncelerim bugünleri gördükten sonra olumsuz olamaz lakin işte spk bekliyoruz onay gelirse artık önümüz tamamen açılır...fiyat beklentisi herkesin kendi iç meselesidir dostum kimsenin yoluna tas koymak ya da işine çanak tutmak istemem...
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
40-45 arasına getırı mı bu sıpek acaba...gecemedı 55 i...
Getirir getirir neden getirmesin...60 lardan aldik birazda oradan alırız...emme haber duserse artık o nereden alır bilinmez...ozman da spek bunlar bana nereden verir diye dusunur.... Tek olumsuz durum mine hanımın bu işten vazgeçmesi olur..spk onaylamasa bile eksik evraktan onaylamaz düzeltir geri gönderirler...mine hanım gibi bir karekterinde başladığı işi yarıda bırakacağını hiç sanmam ...bir yil sonra zararim olursa gidip kapısına su kadar zararim var derim...:rules:
Ne zaman gelecek bakalım haber...
MUĞLA MİLAS daki dükkanımızı gördüm.
kaliteli bir kaç dükkandan biri konsept güzel maşallah bol kazançlar olsun
başkanım şu sermaye artırımı ile ilgili belirsizliği lütfen ortadan kaldırılması açısından spk ya pres yapsanız.
ytd