Mantıklı ortak ben 3.68 den 8000 nin lot alarak mermiyi bitirdim ve çok büyük nir hata yaptım
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Mantıklı ortak ben 3.68 den 8000 nin lot alarak mermiyi bitirdim ve çok büyük nir hata yaptım
Ben artık hükümetin yaptığının tersini yapıyorum döviz alma diyorsa döviz alıcaksın borsaya gir diyorsa uzak duracaksın duramasanda devlet hissesinden uzak duracaksın bu altın kuralı acı ama geç öğrendim
Dustukce devamlı alis yaparak bana zarar yazdiran bu kagittan intikamımı alacagim insallah, osmanli çocugi seni düşür bakalim gorelimm.ytd.
Daha da batmayasin Zıpzıp hoca
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar Twitter da gübretaş mağdurları sayfası açsak nedersiniz
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Malum cbaşkanı ubere el attı bizde grup oluşturursak sesimizi duyura bilşrsek bizede bir el atar heralde
Ortak zarar %150 ye dayandı çare arıyoruz napalım
%150 derken 100 lira ile hisse alıp 150 tl içeri mi girdiniz.
70 000 lot ile 6.8 maliyetle bekliyorum ortak işte hesaba bekleme maliyetini de koysak düşünemiyorum uykularım kaçtı bu hisse yüzünden maliyette düşüremiyorum % 100 bu hissedeyim
500 bin tl başlamışsın desene. Bazen hisseye o kadar inanıyor ki insan, paranın hepsini koyayım güzel kazanayım diyorsun. Ama Her zaman denir Ya, Her zaman kenarda biraz paran kalacak diye. Ama netice de goody hissesi, eninde sonunda zarar çıkar. Madem total para bağladın, ekranı takibi bırak bosyere strese girme
Ortak bütün birikimim bu hissede inandığım için güvendiğim için devlet hisse olduğu için temettü verdiği için alım nedenlerim çok ama gel görki hepsinin tersi oldu inan sağlığım psikolojim bozuldu son paramla ortak 8000 lot 3. 68 den aldım durumu görüyosun gelde çıldırma
Keşke dövizimi bozmasaydım yaptığım en büyük yatırım hatası bu oldu
Hem dövizden hem bekleme hemde hisseden kaybım var zararı hesap bile edemiyorum artık
Madem alsat yapma düşünmüyorsun. Madem ilave alim için paran kalmadı. Ekranı kapat, endeksin toparlandigini duyduğunda takibe alırsın.
Aslında teknik takip yapabilsen hissenin bir kısmını destek kırılınca satar, daha alttan yerine koyarak ortalama düşünebilirsin. Tabii bu işi yapabilmek ayrı bir beceri
Ortak teknikten anlamadıpımı daha önce söylemiştim ekranı kapatmayı çok denedim ama olmuyo işte psikoloji böyle birşey kayıp büyük olunca bakmadannduramıyosun hektaş ve ereğliye geçmeyi düşündüm bloombergde açıklama yapınca sayın müdür elim satmaya varmadı sonra ereğli hektaş ve diğerleride yürüdü ve kıpırdama şansımda kalmadı
Ayrıca bu hissede teknik analız yapan arkadaşların hepsi patladı teknik bu hissede işlemiyor
Saglik olsun, üzülsende üzüldüğünle kalıyorsun. Yapılacak tek sey sabretmek
Ortak inan zarar bir şekilde kapanır ama ky manüple ederek şirketi peşkeş çekerek birilerine kazandırıyorlar olan bizlere oluyor yoksa bu işte zarar etmekte var ve zararı kapatana kadar kaç sene olursa olsun beklicem mecburen diğer hisselerde treni kaçırdım
ben de 40000 lot 7,50 den aldım ortak , daha sonra 10000 lot U ara ara satıp başka hisse alıp satayim dedim aldığım hisseler hep çakıldı, veya gittik batik hisselere girdik. Benimde tl bazın da yari yarıya gitti, nasipte yok demekki, inan bizim gibi çok insan var ama burada yazan bir kaç kişiyiz.zaten kademelere bakarsan 5 bin on bin lot lar konuyor cunki hisse yok alınıp satılan, samimi diyorum evirip çevirmeden sadece alsalar 20 milyon lotla 6 liraya atar bu hisse.
Ortak bende alsat yapmak istedim ama elim varmadı almak istediğim hisselerde uçmuştu mecburen kaderimize razı olup bekledik bu hissede herzaman diyorum ky çok ve bilerek bıktırmaya çalışıyorlar yönetim zaten by lara çalışıyor bizi ortada bıraktılar gelen vuruyor giden vuruyor hakkımı helal etmiyorum hisse artsa bile düşüncelerimde değişiklik olmaz yönetimsel olarak
Yumaklıda zaten salla başı almaaşı orada duruyor bakan yolsuzluk var dedi sesini kestiler negmar olsun 5 milyon euro gübrede yapılan ihale olsun koza madeni olsun varda var ama ne hikmetse kimse incelemiyor bile
Heryere yazıyorum gece gündüz uyku düzenim bile bozuldu ama cvb veren ilgilenen yok
Emtialar yükselmeden bu hisse yerinden kalkacağa benzemiyor oda 2020 yi bulur gibi bono krizi patlak verirse emtialar uçar anlıcağın işimiz krize bağlı[emoji23]
ortak hırsızı hirsiza şikayet ediyoruz, oda guluyordur haliyle, sence gubretasin kaymagini kim yiyor yönetim mi yiyor. Hayır tabiki yukardakiler.onun için genel müdürü burdan istifa edince nereye gidiyor araştır bir, ya müsteşar oluyor veya daha iyi bir yere genek mudur oluyor, onun icin 450 milyon giderler tabiki en tepelere gidiyor,gemicige dönüşüyor orada ve israile barzaninin petrolü taşınıyor.bizede eyyy leri dinlemek düşüyor hergun tv lerden.
http://fertilizerworks.com/sites/def...May%202018.pdf
haftalık üre fiyatları....üre fiyatları 2 haftadır artma eğiliminde....
boşuna uğraşıyorsun ortak onlar gereken yerlere bilgi veriyor emin ol....sen ben onlar için sıradan insanlarız....adamlar hala yatırımdan bahsediyor...sıkıntı üretim mi satış mı yoksa para kazanamamak mı.....vatandaşın alım gücü düştü gübre fiyatları nasıl artacak....aynı şekilde iranda da alım gücü düştü....orada olumlu olan razi fabrikası ihracat yapıyor...sanki işler düzelecek gibi iranda...siyasi riskler var orası içinde....
Ortak tekrar aramıza katılmana sevindim para kaybediyoruz ama moralimizi kaybetmiyelim gelmene sewindim tekrardan hoşgeldin emtia fiyatlarının artması krizlerle orantılı ortak kriz patlak verirse emtia artar iran olayı nolursa olsun ortak fabrika çalışıyor ama bu gudubet yönetim nasıl yapıyorlarsa oranında içine ettiler utanmadan tv ye çıkıp güzellemede yapıyor sayın müdür
Aynen artık yıldım sadece masal dinliyoruz 450 milyon kere hepsine sevgimi ve saygımı iletiyorum......
Yıllarca sessizce bekledim bu siteye daha yeni üye oldum ama sanılmasın yeniyim ve benim gibi bu siteye üye olmayan sesini duyuramayan binlerce yatırımcı var hepsinin ahı bu yönetime destekçilerine yeter
ortak daha katılmış değilim...parayı dağıttık 6 hisseye...içlerinde gubrf yok....gubrf yeni yeni almayı planlıyorum azar azar alarak...yüksek mebla yatıracak para yok malesef....hissede yukarı trend namına bir işaret şimdilik yok ortak....benim için iyi ama sizin için kötü beklemek zor tabi ki...benim aldığım hisselerde düştü değişen birşey yok....bu şirketin sorunları azalmıyor tam tersine artıyor umarım kendilerine çeki düzen getirirler....çok zayıf yöneticileri var nasıl olacak bilmiyorum...yeni tarım kredi müdürü yaşıyor mu adam için kayıp ilanı vermek lazım...
0261 468 50 30 bu numara genel müdür yardımcısı numarası arayın arkadaşlar herkes arasin, oraya buraya yine yazın ama önce nu numarayı arayıp içinizdekiler i söyleyip hesabını direkt müdüre sorun, cevabını ondan duyun. Sizinde söyleyecekleriniz varsa söyleyin, ama arada bir arayın tepkinizi gösterin.
Pazartesi ilk işim aramak olucak sonucu buradan bildiririm sağol ortak
Benim yaptığım hatayı yapmada naparsan yap ortak ben toplu aldım şimdi ağlıyorum
sen yüksekten aldın ben yüksekten satmadım değişen birşey yok kader ortağıyız...9 tl den satmamamın sebebi yönetim seninde yüksek maliyetten almanın sebebi yönetim...osman baltadan sonra ki yönetimler yaklaşık 2014 yılından sonra hep yalan söyledi....ben normalde çoktan çıkmıştım inandık bu yalancılara...
ekrem bey aldığım hisseler aselsn-cemts-dmsas-halkbnk-indes-brksn inşallah utandırmazlar..soda eklemeyi düşünüyorum birde..ytd
Baltadan sonrakiler manüplasyon yaparak ky soydular şirkete değer katmayı bırak ufaktan boşaltmaya bile başladılar cirosu artan şirket zarar yazarmıya