http://fs5.directupload.net/images/180711/ahe3qv8n.jpg
Printable View
Freni boşalmış kamyon gibi ******** .bakalım nerede toslayacak.vesile oldu Şerefsizlerede fırsat doğdu.Allah ocaklarına incir ağacı diksin emi
-% 10,56 nedir yaw allah belanızı versin tez zamanda fabrikası arsası batsın iflas açıkladı sanki ******** .........
3 ,5 lerde yataya baglar bu kagit...yarin yine eksi acip yine kucaga vermesi yuksek bi ihtimal...ocaklara incir agacini dikti..iflah olmaz bidaha ..dususler hacimli.mal cikiyor yabanci fonlar...kol kesmeyene bas kestirir bunlar...
Hiç aklım ermedi bugünkü %10 düşüşe.Yarınıda bekleyelim isterseniz sağlıklı yorum yapabilmek için.Bu rezil kağıttan ümidim hiçbir zaman olmadı ama çıkamadım doğrusu.İyi akşamlar.
kağıdın dibi bu kağıt :) ulan sayesinde küfür kitabı yazacam Bestseller olacak :)
o değilde işin ciddisi tüm dünya Başkana operasyon yaparsa o zaman milli paramız TL ye yatırım yaparız. :) an iti barıyla dolar düşüşte 0.70 düşmüş yani 4.92 de valla şaka yapmıyorum.:) yarın bist %10 ekside açılırsa takas bürüte girer inşallah :) çok acaip bir boyuta girdik lan girdik ama çıkamıyoruz :) çünkü bizede baya girdi. hehehe. yatırım tavsiyesi değil imkb :)
Günaydın.doların rekorlar kırdığı bir dönemde biz %10 düşüşlere devam edeceğiz herhalde.MAHCUP OLMAK DİLEĞİYLE İYİ BİR GÜN OLSUN HEPİNİZE.
endekse 1000 puan bırden gomduler yıne kaldırıp , kerız avlıyorlar arkadaslar...dıkkatlı olun , buyuk sozu dınleyın...şımdıye kadar yanılmadım analızlerımde ..ytd
seans sonuna bıle bırakmadılar adamlar, kaldırıp gomduler , sonra bıstte yatırımcı yok dıyorlar ))
+ % 4 veya 5 gibi olsa di mi ama.... Ytd
;-)))))
Alıma başladım. Sabah 5.10 dan bir miktar aldım. Buralar iyi yerler... Böyle havalarda mal almak lazım...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hiç kazandığımızı yazamıyoruz hep kaybettiklerimizi.. bu kağıt düşmez diyorsun düşüyor hiç ummadığında tavan yapıyor. bundan beklentilerimizin ne kadar dramatik olduğunu görüyorum. endex ne zaman -1.85 oldu yav?
bence Başkan a ve ülkemize karşı bir operasyon var. bu yüzden bu kuyunun dibi gözükmez abi. her gün %2 düşen bist ve %2 yükselen dolarda neyi bekleyeceğiz? bence bu durumda beklemek akılsızlık olur. bu Diriliş ertuğrul dizisine benzemiyor. küresel faktörler bir ekonomik savaş açtımı silahla savaşa gerek kalmıyor işte.
iyi bir şeyler düşünmek istiyorum ama aklıma iyi bir şey gelmiyor. olan ortada..YTD.
5 in altı kapatır mı dersınız bugun , seans sonuna dogru yıne satıs beklemekteyım ...ytd
yok abi bir kaç hareket gördümde hep aynı hastalıklı genin dokuları gibi. kağıt bazında çok kısa süren operasyonlar oluyor. bir bakıyorsun %10 pirimli 5 dk sonra %6 ya düşüyor. bu da malesef muhtemel genel istikrarsızlığın süreceğini teyit ediyor bence. YTD.
bizde laf diye konuşuyoruz. spekler zaten açılışta yaptı yapacağını. kağıtta hacimli düşüş yokki neyin maliyetinin engeli olacakta kağıt düşmeyecek? ulan satmak için nedene gerek yokta satmamak için çok var; yağlı kazığı yiyipte büyük zararla çıkmak.. YTD.
ey yavrum ey biz bunları yazana kadar endex %1 daha düşmüş. bu piyasaya kağıt mağıt dayanmaz. afyon zaten hiç güvenilir değil.
mynet te afyon en çok takip edilen kağıtlar arasında. neyini takip ediyorlar anlamadım..?
yazdıklarımız ve analızlerımız bır bır gercek oluyor .yılların tecrubesı yanıltmıyor bızlerı .... kucuk gel geller ve malı yığmalar...kananlara gecmıs olsun ...yabancı fonlar guzel satıs yapıyor .70 bın endeks hayal degıl ))
asıl satısı seans sonu yer bu meret ,ıyı ızleyın ))) bı yuzde %3 daha ıteleyebılır bugun
tupras tecavuze ugruyor , sırada petkım var .afyon 3 bandının sınyalını verdı.... 3 lerde alana ekmek yedırır .buralar cok pahalı hısse ıcın ..ytd
endeks net %3 ekside ...afyon ıyı dırenıyor ...seans sonu kanlı olabılır ....ytd
aynen sayın ezel , yarın yukarı acıp yıne kademelı olarak ele verır ...sonra yıne eksı . son bir yıldır aynı hareketı yapa yapa ocaklara ıncır agacını dıktı ))) seans sonu kapanısta al , acılısta spekle bırlıkte bosalt malı gıtsın ....afyonun hareketı bu ...bakınız dedıgım gıbı yıne dosedı malı kapanısa dogru ....bekleyen bekledıgıyle kalıyor ..8 -9 malıyetı olanlar var yazık gunah..tam soygun duzenı ...
oncekı dıbı 4.80 dıkkatınıze .dıp tazeleyebılır ..o da 4 lu rakamlar yapıyor )))
Arkadaşım sürekli aynı şeyi yazıp durmanın anlamı ne bir iki kere yazdın anladık burada karamsarlık pompalamanın ne faydası var........
Bukadarda Rezalet olmaz..
Geçen yıl 9.tl den Bu hisseyi almak yerine ,Gidip bir kaç torba çimentosunu alsaydım daha kaarlı olurdum sanıırım...Maalesef .:Sad:
........deneme
waktaw diye biri vardi gecen 5 lerden spek ele verdi demisti ben almistim biraz herhalde benim elime verilmisgibi oldu simdi yazmiyor herhalde simdide siz ciktiniz tesaduf gene 5lerden bugun aldim biraz o zamanda demistim kovboy filmigibi diye birinci perde atina bine n kovboy ikinci perde atin intikami olabilir diye demedi demeyin ikinci perde atin intikami olurmu?sizin icin zamani gelirse satarsam hissemi tekrar yazicam buraya
...............
kuzuların sessizliği. fırtına öncesi ağıl polemiği. ytd
Afyon alışkanlık yapıyor demek ki.Bir bulaşan bir daha bırakamıyor.Ben hala zenciden yanayım .Amca geri gelmiş.Aramıza hoş gelmiş.
seans sonuna dogru yıne vuruş yapabılır , kollayın arkayı ....)
acılısta ver kapanırken al , kagıdın hareketı bu...