*şimşek: Son dönemde ürün ihtisas borsası çalışmaları başta olmak üzere bu yönde yapısal nitelikte önemli kararlar alındı
Printable View
*şimşek: Son dönemde ürün ihtisas borsası çalışmaları başta olmak üzere bu yönde yapısal nitelikte önemli kararlar alındı
*şimşek: Para politikasının kararlı duruşu ve yapısal reformlardaki adımlarımızın bir yansıması olarak önümüzdeki dönemde kurdaki göreli istikrarın da enflasyondaki düşüşe katkı vermesini bekliyoruz
*şimşek: Bu çerçevede çekirdek enflasyon göstergelerinin kademeli olarak azalacağını tahmin etmekteyiz
*euro bölgesi'nde şubat'ta sentix yatırımcı güven endeksi 31,9 (beklenti 33,2, önceki 32,9)
*euro bölgesi'nde şubat'ta sentix cari endeksi 49,5 (önceki 48,0)
*euro bölgesi'nde şubat'ta sentix cari endeksi 49,5 (önceki 48,0)
*ingiltere'de ocak'ta cıps hizmet sektörü pmı 53,0 (beklenti 54,1, önceki 54,2)
*ingiltere'de ocak'ta cıps hizmet sektörü pmı 16 ayın düşüğüne geldi
*euro bölgesi'nde aralık'ta perakende satışlar aylık -%1,1, yıllık %1,9
*ab/barnier: Brexit görüşmelerinde kaybedecek bir dakikamız yok
*ab/barnier: Ingiltere, ab'nin kırmızı çizgilerine saygı göstermeli
Goldman Sachs, "Bu nedenle enflasyonun
yılın büyük bölümünde düşük çift haneli rakamlarda olacağını düşünüyoruz"
değerlendirmesini yaptı.
*spd/schulz, "müzakerelerin avrupa bölümüne ilişkin anlaşma, euro bölgesi için daha fazla yatırımı ve kemer sıkma için bir sonu da içeriyor"
*şili'de aralık'ta ımacec ekonomik aktivite endeksi aylık %0,3 (önceki %0,7)
*şili'de aralık'ta ımacec ekonomik aktivite endeksi yıllık %2,6 (önceki %3,2)
*brezilya'da ocak'ta hizmet sektörü pmı 50,0 (önceki 47,4)
*brezilya'da ocak'ta bileşik pmı 50,7 (önceki 48,8)
*erdoğan ile papa görüşmesinde, abd yönetimine kudüs kararının uygulamaya geçirilmesi yönünde telkinlerini sürdürmenin önemine değinildi-cnn türk
Bitcoin fiyatının son 4 günün üçünde düşüş göstermesi ve fiyatın
17 Kasım'dan bu yana ilk kez 7.600 dolar seviyesinin altını görmesi
tüm kripto paraların fiyatlarını aşağı çekti.
Coinmarketcap.com'a göre Bitcoin ile birlikte tüm kripto paraların
toplam değeri son 24 saat içinde 60 milyar dolar civarında geriledi.
*jp morgan, "tcmb'nin politika önceliğinin enflasyon dinamiklerinden çok kur istikrarı olduğunu düşünüyoruz"
*jp morgan, "bu, tcmb'ni politikasını daha da sıkılaştırmaya zorlayacak"
*kanada'da ocak'ta parasal rezervler değişimi bir önceki aya göre $123 milyon
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif 291 milyon dolar
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde gerçekleşen tutar 150 milyon dolar
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde fiyat, ortalama 3,78610, en düşük 3,78503, en yüksek 3,78710
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde tekliflerin ortalama fiyatı 3,78162
*merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesi açtı, ihale tutarı 100 milyon dolar
*merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif 177 milyon dolar
*merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde gerçekleşen tutar 100 milyon dolar
*merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde fiyat, ortalama 3,85381, en düşük 3,85205, en yüksek 3,85510
*merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde tekliflerin ortalama fiyatı 3,84958
*fransa 12 hafta vadeli bono ihalesi ile 3,29 milyar euro borçlandı, ortalama faiz yüzde -0,587 (önceki -%0,561)
*fransa 21 hafta vadeli bono ihalesi ile 1,5 milyar euro borçlandı, ortalama faiz yüzde -0,584 (önceki -%0,570)
*fransa 51 hafta vadeli bono ihalesi ile 1,29 milyar euro borçlandı, ortalama faiz yüzde -0,560 (önceki -%0,558
*moody's, "abd'de federal hükümet borçlanma tavanının eninde sonunda artırılmasını bekliyoruz"
*moody's, "abd hükümetinin borz geri ödeme yükümlülüklerini zamanında ve tam olarak yerine getirmeye devam etmesini bekliyoruz"
*fed/p/owell: Fed finansal istikrar için tetikte olmaya devam edecektir-bloomberg ht
*abd'de ocak'ta hizmet sektörü pmı 55,3 (beklenti 53,3, önceki 53,3)
*abd'de ocak'ta bileşik pmı 53,8 (önceki 53,8)
*abd'de ocak'ta ısm imalat dışı endeks 59,9 (önceki 56,0)
*abd'de ocak'ta ısm imalat dışı endeks beklentisi 56,5
*abd'de ocak'ta ısm imalat dışı işletme endeksi 59,8 (aralık'ta 57,8)
*abd'de ocak'ta ısm imalat dışı istihdam endeksi 61,6 (aralık'ta 56,3)
*abd'de ocak'ta ısm imalat dışı fiyat endeksi 61,9 (aralık'ta 59,9)