"Bunun doğru olması güzel derken" yönetim kuruluna 2 üye seçebilme ihtimalini kastetmiştim. Yanlış anlaşılmasın
Printable View
"Bunun doğru olması güzel derken" yönetim kuruluna 2 üye seçebilme ihtimalini kastetmiştim. Yanlış anlaşılmasın
ben 5 kasimda genel kuruldayim
patronun adami oldugumu ve tahtaci oldugumu iddia edenleri beklerim tanisalim [emoji846]
Şaho'da 1 lot guler hissesi yok, inkarda etmiyor zaten , once adanadayim dedi simdi ozel isim var dedi gelemeyecekmis
digerleri de malum zaten !
"yatırım tavsiyesi değildir"
insanlar senın hayek oldugunu nerden bılecek kurulda ? hımm bu olsa olsa hayektır mı dıyecek :))
50 günlük ortalamaya 2. 46 ya değdi, 22 günlük ile 8 günlük arasında dans ediyor bakalım
buyuk ihtimalle aga bizimle egleniyordur
ama biz sabirliyizdir
gun ola harman ola
bizimde siramiz gelir insallah
Merhaba, ben murat muhtemelen genel kurula gelemeyecegım, genelde ben ayın 5. gununde hasta olurum yada toplantım olur..hepınızın gozlerınden öperım..
Yine çok güldüm..[emoji16][emoji38][emoji38]
Forumun neşe kaynağısın..
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha 3,5 gün var..
Az sabır..[emoji106]
https://i.hizliresim.com/1obbpmm.jpg
Saat 15.55..Fiyat 2,43..
Günlükte kısa vade yükselen trende 2,42 deydi..
Hadi artık rahatladın..
Buradan kalkacaksın..
Bu kadarda eze eze gidimez ki..
Çok şey istemiyoruz bugünlük 2,43 üstü kal yeter..
Asla ytd..
Biraz yürekleri varsa 2.05 e getirsin bakalım.
Bu hafta iyi gider dedim..
Kaldı ki bir insan hissede olup hissenin düşmesini neden ister ki??
Hep olumsuz yaziyorsak niye hissedeyiz??
Ama yinede yazdiklarimın arkasindayim..
Teknik cizgimizi cektik..tepki verecektir..
Takaslarida çok güzel..
Ben hissedede sabırlıyimdir..
Birkaç kişi yüzünden yatirım yapmam..
Anlıyorum ki siz buradan insan kacirma psikoloji bozma derdindesiniz..
Hisseyle ilginiz yok..
böyle işte adım adım başka bır noktaya taşı bızı, süreç boyle işler , unutma cuma gunu ıyı olacak dedın, kaybolma.. Ben olumsuz yazmıyorum, yazdıgım şu ; burda algı yapanların yanıldıgını gostermek. Sen ıyı olacak deyıp olmazken bır sorun yok ama dımı ..cuma gunu kaybolmaa
Teknikmiş, şaka gibi, gerçekten ınanıyorsanda, zaten allah şifa versın dıyorum..
Tek bır habere bakar, tek bır haber.. Ne bılanco, ne sermaye , ne kar, ne temettu,, şu kap bılgısı ; a1 girişim sermayesının faalıyete başladıgına daır bır kap haberı.. Bır ortaklıki bır şırket alımı... Gerı hersey boş burda..
https://i.hizliresim.com/6wqedn7.jpg
Vay be illa stop patlatacaksınız..
Merly robotu başta olmak üzere bir cok trader tekniğe göre kısada al sat yapar..
Çeker çizgisini h.o. ya bakar hacime göre tradini yapar..
Artık ana pazardayız teknik çizimler önemli..Bircok yatirımcı grafik üzerinden işldm yapıyor.Bu hissede teknik olmaz deyip gecemezsiniz..
Bu sarkmanın tuzak olup olmadığını yarın anlayacağız..
Ancak güzelim şirketin hissesi bu durumda olmamalıydı..
Hisseyi çok eziyorlar..
Ama YİNEDE HİSSEYE GÜVENİYORUM.ALDIM VE UNUTTUM HİSSESİ..
ASLA YTD..
https://i.hizliresim.com/53at801.jpg
Ve büyük resimde kıyım daha net gözüküyor..
156 gün yataya baglamış bir hisse..
8 liralardan gelen bilançosu oldukça iyi pandemide para basan ancak yatırımcısına kan kusturan hisse..
Elbet bunun bir dönüşü olacaktır..
Zaten döneceğine inanmayanlar buralarda hiç durmasın boşuna günlerini heba etmesin..
Asla ytd..
spk' ya bolca dılkeçe yazıyorum. bu konulardakı uyarılarım ( tahsıslı, gelen paranın kullanımı, karlı şirketlere para aktarılması, habelerın gizliliği, sıemns tarafından atılan kap' a ragmen burda yazılmaması , yenı kurulan şırketlerın faalıyetlerı hakkında bılgı verılmemesı, fabrıka kuracagım deyıp, arazı degısıklıgıne gıdılmesı, kar yapan şirketlerın altını çızıyorum yuksek karlı şirketlerın olmasına ragmen temettu verılmemesı, hısse fıatının dusuk olması, iştiraklerın ynıden degerlemeye tabı tuutlmaması, aktıfın guncel degerlemede olmaması, elde edılen karların ne yapıldıgına daır bılgı gecılmemesı vb ) dıkkate alınmaması nedenı ıle ılerıde açacagım dava haklarım saklıdır diye... böyle bir şirketın sadece tek bır iştirak fiatının bıle altında işlem görmesı... bunlar hepsını araştılmasınıı talep edıyorum. bu ve benzer dılkecelerı yazan var mı ?? herkes yazsınn.. ben hem cımer, hem spk, hemde dava hakkım saklı kaydı ıle yazıyorum. sonra yetınmıyor kurumu arıyorum. ofd ye baglıyorlar, o ona , o ona baglıyor. ama hepsı kayıt altına alınıyor.. arayın.. ayrıca ıhaleye gırıp gırmedıgı bılmedıgımız dmo ıhale bılgısı ? ne oldu ? hepımız bugun bırkez daha yazalım olurmu, spk ya ve cımere..
arkadaşlar GULER ve RTALB yatırımcısı varmısın ? hem spk ya hem cımere, aşağıdakı sekılde bugun e devletten dılkece yazmaya,,
DAVA HAKKIMIZ SAKLI KALMASI KOŞULU ILE,
spk' ya bolca dılkeçe yazıyorum. bu konulardakı uyarılarım ( tahsıslı, gelen paranın kullanımı, karlı şirketlere para aktarılması, habelerın gizliliği, sıemns tarafından atılan kap' a ragmen burda yazılmaması , yenı kurulan şırketlerın faalıyetlerı hakkında bılgı verılmemesı, fabrıka kuracagım deyıp, arazı degısıklıgıne gıdılmesı, kar yapan şirketlerın altını çızıyorum yuksek karlı şirketlerın olmasına ragmen temettu verılmemesı, hısse fıatının dusuk olması, iştiraklerın ynıden degerlemeye tabı tuutlmaması, aktıfın guncel degerlemede olmaması, elde edılen karların ne yapıldıgına daır bılgı gecılmemesı vb ) dıkkate alınmaması nedenı ıle ılerıde açacagım dava haklarım saklıdır diye... böyle bir şirketın sadece tek bır iştirak fiatının bıle altında işlem görmesı... bunlar hepsını araştılmasınıı talep edıyorum. bu ve benzer dılkecelerı yazan var mı ?? herkes yazsınn.. ben hem cımer, hem spk, hemde dava hakkım saklı kaydı ıle yazıyorum. sonra yetınmıyor kurumu arıyorum. ofd ye baglıyorlar, o ona , o ona baglıyor. ama hepsı kayıt altına alınıyor.. arayın.. ayrıca ıhaleye gırıp gırmedıgı bılmedıgımız dmo ıhale bılgısı ? ne oldu ? hepımız bugun bırkez daha yazalım olurmu, spk ya ve cımere.
https://i.hizliresim.com/mbeezv8.jpg
YAKIN ÇEKİM...
https://i.hizliresim.com/im6m8wg.jpg
Saat 12.55..Fiyat 2,40..
Tam 146 gündur nakış nakış işlenen yukarı trendin kirılım noktasinda debeleniyor..
Yukari her kalkis ta 2,64 lerden kafasına her darbe yediğinde geldi bu çizgiye değdi ve yine kalktı..
Yakın çekimdede bariz görüldüğü gibi trend cizgisiyyle uğraşıyor ..
Bir hisse bu kadar ezilebilir in filmini çekiyor..
Bu beyaz çizgiden zıplayacaktır..
Aşağısı mı..O kadarda olmaz canım..[emoji16][emoji1][emoji16][emoji1]
TEK YOL BU, ŞIKAYETLERIMIZI BUGUN HEP BIRLIKTA ARTIRIYORUZ ''
arkadaşlar GULER ve RTALB yatırımcısı varmısın ? hem spk ya hem cımere, aşağıdakı sekılde bugun e devletten dılkece yazmaya,,
DAVA HAKKIMIZ SAKLI KALMASI KOŞULU ILE,
spk' ya bolca dılkeçe yazıyorum. bu konulardakı uyarılarım ( tahsıslı, gelen paranın kullanımı, karlı şirketlere para aktarılması, habelerın gizliliği, sıemns tarafından atılan kap' a ragmen burda yazılmaması , yenı kurulan şırketlerın faalıyetlerı hakkında bılgı verılmemesı, fabrıka kuracagım deyıp, arazı degısıklıgıne gıdılmesı, kar yapan şirketlerın altını çızıyorum yuksek karlı şirketlerın olmasına ragmen temettu verılmemesı, hısse fıatının dusuk olması, iştiraklerın ynıden degerlemeye tabı tuutlmaması, aktıfın guncel degerlemede olmaması, elde edılen karların ne yapıldıgına daır bılgı gecılmemesı vb ) dıkkate alınmaması nedenı ıle ılerıde açacagım dava haklarım saklıdır diye... böyle bir şirketın sadece tek bır iştirak fiatının bıle altında işlem görmesı... bunlar hepsını araştılmasınıı talep edıyorum. bu ve benzer dılkecelerı yazan var mı ?? herkes yazsınn.. ben hem cımer, hem spk, hemde dava hakkım saklı kaydı ıle yazıyorum. sonra yetınmıyor kurumu arıyorum. ofd ye baglıyorlar, o ona , o ona baglıyor. ama hepsı kayıt altına alınıyor.. arayın.. ayrıca ıhaleye gırıp gırmedıgı bılmedıgımız dmo ıhale bılgısı ? ne oldu ? hepımız bugun bırkez daha yazalım olurmu, spk ya ve cımere.
Tahsılı ıle aldıgınız 90 mılyonu ne yaptınız ?? Hangı sırketınıze hangı yatırımı yaptınız, sız kımsınız, nasıl bu kadar hesap vermeden iş yapıyorsunuz. Paramızı gerı verın...soruyorum ne zaman 90 mılyonu topladınız ve bu parayı ne yaptınız, şirketlerın geçmış yıl karlarını ne yaptınız.. Hem hısse fıatını dusurmek, hem uzerıne para almak.. Sız kımsınız.. Hesap verın.. Hergun cımer ve spk ya yazıyorumm
Bu şirket direk ve doğrudan paylar ıle bırlıkte yaklaşık A1 CAPITALIN % 70' NE SAHIP
BU ŞİRKET RTALBIN YAKLAŞIK % 30' NA DİREK VE ENDIREK PAYLAR ILE SAHIP
BU ŞİRKET ICG FINANSAL DANIMANLIGIN % 90 ' NA SAHIP
BU ŞİRKET A1 GİRİLŞİM SERMAYESININ % 49,90 NA SAHIP
BU ŞİRKET A1 PORTFOY DANISMANLIGIN % 49,90 NINA SAHIP
BU ŞİRKETIN BU KADAR SAHIP OLDUGU BUYUK OLCEKLI SIRKETLERE SAHIP OLMASINA RAGMEN YONETIMIN SEFFAFLIGI NE DURUMDA, NEDEN ZAMNINDA VE GEREKTIGINDE PAYDAŞLARA BILGI VERILMIYOR- NEDEN BOYLE BIR SIRKETIN SAHIBI OLAN YAPININ HISSE FIATI YERLERDE ? KIME , NASIL VE NE SEKILDE ULASARAK SESIMIZI DUYURMALIYIZ ?? TAMAMEN ARTIK BUNA FOCULANALIM ; CIMER, TWETTER, SPK , NASILL??
şirketın malı duran varlıklarının yenıden degerlemeye tabı tutulması neden yapılmıyor !!! Kım bu sırketı guclu gorunmesıne engel oluyor. şirket yonetıcılerının pervasız hareket etmemelerı , dava konusu olmaz mı ? şirketın ıstıraklerınden sadece brının degerı ıle şirket ın tamamı alınıyor.. Mesela ornk; 1 mılyon 970 bın hısse ıcın 47 mılyon odeme yaptı rtalbe- demekkı rtalbın tamamı 41 mılyon 970 bın hısse çarpı 24,30 dan 1 mılyara yakın yapar, bu sırketın % 30 u gulerın ve % 30 da bu hesaba göre 750 mılyon yapar- pekı gulerın tum hısselerı kaç yapıyor 120 mılyon çarpı 2,40 =288 mılyon. Dusun 288 mılyona tamamını aldıgınız gulerın sadece bır ıstırakı olan rtalbdekı payları 300 mılyona yakın yapıyor-- bu durumda şirket ıcra kurulu , şiketı kotu yonetıyor, pervası hareket edıyor dıye dava yoluna gıdılemezmı ?? Tıcaret kanununda ,şirket ıcra makamının basıretlı tacır gıbı davranması gerekmıyor muı ? Bu konuda davaya gıdılebılır. Yonetım ve ımtıyazlı paylara karsı kayyum atanması gıbı..
Yukarıdakı cumlelerı baz alarak, cımer ve spk ya sıkayetınızı yazınız...
Qnb finans inatla tahtayi tutmaya çalışıyor bizim spek inatla aşağı basıyor. ...bekleyin bilancoyu begenmezseniz o zaman satın. .
https://i.hizliresim.com/2yhk9ow.jpg
Tahta çok güzel toplanıyor..
İllaki fiyatına yansıyacaktır.Küçükler satışta büyükler alışta..
Ayrica yazdiğınız gibi QNB hergün istisnasiz alıyor..
Kendime tavsiyem sadece sabır etmek..
Maliyetim cok düşük aylarca bekleyebilirim..
Asla ytd..
Dostum sende hiç utanma yok mu, haftalardır burda umut dağıtıyorsun, sonra tarıh verıp haftaya daha güzel olacak dıyorsun, hısse sureklı düşüyor, ne dedıysen tersı cıkıyor ve hala gelıp burda toplanıyor, şu gün güzel olacak dıyorsun.. yeter artık sen komik değil başka birşey oluyorsun.. yazdın ve yanıldın, yeter artık biraz sus, bellıkı senın degerlendırmelerının bır anlamı yok... bir konuda sureklı fıkır beyan edıp yanılan adam, bir süre sonra nasıl davranmalı ? susmalı mı yoksa yenı başka pencereler mı açmalı !! artık gülmüyoruz ona göree
https://i.hizliresim.com/75wajzh.jpg
YAKIN ÇEKİM..
https://i.hizliresim.com/ou9oz5p.jpg
Saat 10.33...Hisse fiyatı 2,41..
Beyaz trend çizgisinde debelenmeye devam ediyor..
Yakın çekimde bir ipin üzerinde yürüyen cambaz gibi durduğu görülebiliyor..
Kendime tavsiyem sabırla beklemeye ederine gelene kadar durmaya devam..
ASLA YTD..