Her sene 35 milyon kar yazarsak kalan 15 senenin 6 senensinde fiyat sabit kalsa bile kendini amorti eder kalan 9 sene kar ederiz denebilir....
Printable View
Trabzon Liman'ın vergi dairesine sunulan 2017 yılı 12 aylık net karı 33.758.488 TL idi..
Vergi dairesine sunulan 2018 yılı 12 aylık net karı 39.256.545 TL
Çok güzel..Şimdi bilançoyu bekleyeceğiz, sonra da temettüyü..
Bu mevduat faizleriyle boyle guzelim hisselere yazik oluyor.temettulerin %30u gecmedigi hicbir hisse cazibeli hale gelemez..o yuzden bir suru temettu hissesi diplerde..guzel kàr hayirlisi olsun.y.t.d
Geçen yıl hisse başı 1,33 TL brüt temettü vermişti, karın kabaca %20 geçen yılın üstünde oluşacağını varsayarsak, bu yıl brüt temettü tahminim 1,55-1,60 TL gibi..
Bu da %17-18 brüt temettü verimine karşılık gelir,
Elbette bunlar tahmin, iddia duyum vs, değil, başkaca tahmini olan varsa paylaşsın, üzerine konuşalım..
TLMAN ın temettü verimini mevduat faizleriyle karşılaştırmak istiyorsanız, bunu TL mevduat faizleri değil de $ mevduat faizleriyle yapmanız daha doğru olur naçizane fikrimi belirteyim, zira şirketin gelirlerinin ağırlıklı kısmı döviz cinsinden..
İkincisi kurulu düzen değişmeden limanıın iş hacmi zaman içinde artacaksa bu da ciddi önem arzeder, bu açıdan bakarsanız, farklı bir resim görebilirsiniz..
Saygılar, kolay gelsin..
Farkeden ne anlamadin..ornek veriyorum benim 10.000tl mevduatta 2400tl getirrken tlman makimum 1500tl getirir..amacim hisseyi kotulemek degil butun iyi hisseler icin gecerli..neticede geliri dovizlede olsa ortada tl bazinda kàr var ve bu kàrda mevduatin altinda..saygilar
Bu sene temettü dağıtmayıp yüksek faizlerden faydalansa acaba seneye kaç tl temettü verir :=))
10 tl nin üstüne atmalıydı.demekki bilanco farklı gelecek....y.t.d.
Temettü dağıtmayıp kasada tutması bu dönem için çok daha olumlu olur kanaatindeyim.
Bu şirket 5 yıllık temettü garantisi verdi...10.70 üzeri atmalıki bişeye benzesin...ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"kar az çok belli oldu, beklenti bitti" kafasıyla atlayanlara? mal çakanlar, tahtayı bozmak için zararına işlemler yapmayı bile göze alıyor gördüğüm..Yemek yediği kaba pislemek gibi adeta denebilir..
Bu tip ayak oyunlarına aldırmadan, konsolide karı ve temettüyü bekliyorum şahsen, gerisi hikaye..
bence baskilarinin bir nedeni var...
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse 9,50 oldu forumda ağlayan sızlayan kalmadı, çok muhtemel kaptırdılar..
2tl temettü
KAAN_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kesinlikle çok ucuz olduğu bariz önemli olan yabancı yatırımcının bu iştahına yerlilerin de katılıp katılmayacağı ....
Koca şirketler konsolide yolladı bizimki standart bilançoyu yollayamadı. Yollayın artık kar payımızı
İyi günler kâr payı dağıttı mı bunlar?
TRABZON LIMANI'NDA GECEN YIL 82 MILYON LIRALIK ISLEM YAPILDI
13:17
HURRIYET GAZETESI INTERNET SITESINDE YAYINLANAN HABERE GORE TRABZON LIMAN ISLETMECILIGI AS GENEL MUDURU MUZAFFER ERMIS "GLOBAL KRIZDEN KISMI OLARAK TONAJDA ETKILENDIK AMA CARI ACIDAN BIR ONCEKI YILA GORE YUZDE 12,3 ONDEYIZ" DEDI.ERMIS, BU YILDAN MEVCUT DURUMU KORUMAYI BEKLEDIKLERINI BELIRTEREK, "2019'UN UMITLI GELISMELERIN YASANACAGI BIR YIL OLACAGINI DUSUNUYORUM. BAZI SIKINTILARI ULKE CAPINDA ATLATABILIRSEK BU YILA, 2020'YE VE DAHA ILERIYE DOGRU HAMLELER YAPILACAK YIL OLARAK BAKIYORUM. BU YIL MEVZIMIZI KORUYARAK 2020 YILINA DAHA UMUTLU BAKMAK ISTIYORUZ." DIYE KONUSTU. SOZKONUSU HABERE ASAGIDAKI LINKTEN ULASABILIRSINIZ: HTTP://WWW.HURRIYET.COM.TR/EKONOMI/T...LASTI-41124888
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Net karın yüzde 70 ini dağıtacağız demiş röpörtajda. Belki akşama doğru haraket eder. Ytd
9.70 üstüne atarsa 10 lira üzerine gidebilir ytd
Bugün bir direk dikermi acaba yukarı doğru
Bugün tahmin ettim 10.40 daki dirençten döneceğini ama elim gitmedi satmaya. 9.71 den var elimde 4.260 lot. Bilanço gelsinde bi görelim. Yapı kredinin süpürme hareketi güzeldi ama 10.20 üstünde kapatsaydı çok daha güzel olacaktı. Birde binali yıldırım reklamını yapmıştı bunun ben muhalefetin yerinde olsam TLMAN üzerinden giderim binalinin üzerine milleti mağdur ettiler diye seçim geliyor nede olsa [emoji23]
Borsada sermayesi kadar kar eden şirket zaten 10 lira eder. Bu neredeyse iki katı kadar kar açıklayacak 20 olmasada 15 ederi var. bence yüzde 50 gitme potansiyeli var bu kağıdın verdiği temettüde ekstrası
45 milyon konsolide kar gelse hisse nasıl etkilenir acaba
Geçen yıl alacak hesabından şirkete 75 milyon para girişi oldu dönem karı haricinde şimdi bu parayı 3 dönem bilançosun da göstermedi ama yılık bilanço mecbur gösterecek bakalım bu miktar direk kar bunu yıllık kâr ile birleştirerek verirlerse ben 2 TL temettü demiştim bununda en az 2,5 katı olur bekletip göreceğiz
KAAN_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önümüzdeki hafta cumaya kadar finansal rapor bildirimini yapacak. Beklentiyi bu hafta nasıl fiyatlacak göreceğiz.
10.40 üstüne atması lazım atarsa hızlanır ytd
İllaki son güne saklayacaklar bilançoyu gönder işte sanki üretim firmasıda işlemleri uzun sürüyor. Altı üstü liman hizmeti herşey resmi zaten
Bilanço geldi analiz edebilecek arkadaş varmı
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TLMAN Solo 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 38052782 Yıllık Değ%:20
karı iyi gelen diğer şirketlerde yükseldi fakat pirimli olarak kaldılar
tam sevinecektikki bizimki eksi kapattı bu durumda evlilik hazırlığına başlayalım çoook bekletir
Noldu simdi bunu anlatacak biri varmi 39 milyon kar âcikla sen ve gunu eksiyle kapat nasil bir hisseye bulastik boyle halka arzdan beridir tutsak kaldik bu hissede tam cikicak derken birsey oluyor hop yerlerdeyiz