Arkadaşlar tamam anladım forum sessiz ama hiçbiryerde hiçbir haberde herhangi bir neden bulamadım bu tabanın nedenini bilen varsa en azından onları bizimle paylaşabilir mi teşekkürler
Printable View
Arkadaşlar tamam anladım forum sessiz ama hiçbiryerde hiçbir haberde herhangi bir neden bulamadım bu tabanın nedenini bilen varsa en azından onları bizimle paylaşabilir mi teşekkürler
insider işidir.. yarın bir gün kokusu çıkar. artık yüce borsamız ky düdükleme yeri
Keşke size katılmıyorum Diyebilseydim ama maalesef ki haklısınız
Şirket uyuma kap at...
Kök inan kıracın şahsi malı...
Karsan ile ilgisi yok....
Adilik yapma kap at....
SPK yazıyorum....
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Kıraça TOGG'daki sermaye artırımına katılmamış. Faaliyetlerini sınırlama kararı almış. Diğer gruplar sermaye artırımına katılmışlar.
Karsan yi telefon ile ulaşılamıyor 2 gündür...
Ayıptır ya
..
1 kap atıp kök inan Kıraç ın şirketi karsan ile ilgisi yok TOGG haberi pozitif negatif etkilemesi söz konusu değildir demek bu kadar mı zor...
Kötü niyetli adiler....
Pislikler...
Dolandırıcılar...
ortaklığa kök ile katıldığındada düşmüştü, kök ayrılıyor gruptan yine düşüyor. arada girişimle ilgili kapları da burada paylaştı. neyi fiyatlamak istiyorsun bi anlasam.
İnan Kıraç ve karsan tam çukursunuz...
Ne oldu amacınıza ulaştınız iş bitti kap atıyorsunuz...
Bu kapı dün anında atmalıydınız
Adi pislikler...
Koçu dolandıran bize mi açıyacak... Pislikler
5 gündür yediğiniz b.. yetti bre artık...
Ne oluyor arkadaşlar açıklama yapabilecek biri var mı yorumlarını bekliyoruz
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pazar lideri olmuştur..
https://m.haberturk.com/karsan-in-je...du-3109053-amp
KARSN 900.000.000 14.11.2019 50,00 1.000,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0 0,0000
KARSN 600.000.000 13.10.2016 30,43 1.000,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0 0,0000
KARSN 460.000.000 16.07.2013 76,92 1.000,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0 0,0000
KARSN 260.000.000 13.09.2011 32,96 1.000,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0 0,0000
KARSN 195.552.567 20.04.2010 0,00 0,00 30,37 0,00 0,00 0,00 0 0,0000
KARSN 150.000.000 07.08.2009 50,00 1.000,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0 0,0000
KARSN 100.000.000 09.03.2007 150,00 1.000,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0 0,0000
KARSN 40.000.000 15.05.2006 108,33 1.000,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0 0,0000
Hayatını bedelli sermaye artışı yapmakla geçirmiş bir şirket...
buna mukabil sadece bir defa temettü dağıtmış..
KARSN 30.05.2000 1,12 0,7863 78,63 78,63 1.887.000 A/D
Bana kalırsa, Kıraç' ların malına çökülmemiş.. Kıraçlar yatırımcının parasına çökmüş..
ve % 46.5 hisseyi , hukuken, 6 milyon dolara geri almışlar.. Ederi buymuş..
Yani tamamı kabaca 110 milyon dolar.. = 935 miyon tl lot başına 1 tl = nominal..verip almışlar..
Piyasada KARSAN şu an kaç para ? 3,65 TL
Bu durumda kim kimin malına parasına çökmüş ?
https://www.dunya.com/kose-yazisi/tu...maliydi/626143
Madem durum bu neden bu şirket gerekli açıklamaları zamanında gerektiği gibi yapmadı-yapmadın?.Neden demedin basında çıkan alım değeri yanlış gerçeği bu 2020 Eylül dü sanırım.Neden o zaman açıklamadın bunları?Sayın İnan Kıraç bu dünya da işin işte ahirette işin bir hayli zor gibi.Daha konuşulacak çok şey varda bu kadar aleni şeyler olurken sayın SPK bu konuya merak ediyorum acaba hiç müdahil oldunuz mu?
Çaptan düşmüşsün hoca ne oldu mal mı kaldı elinde yüksek maliyetli.Ava giderken avlandın mı?
Yukarıda yaptığın hesap kitap yanlış.Sen biraz Emre Özpeynirci falan oku.
https://twitter.com/eozpeynirci/stat...58791418236929
Soul, bu kadar senedir beni hiç tanımamışsın..
Eniştesi varken, damadı kim takar..:cool:
Bak Maalt a ne yaptığımı anla..:ok:
Bir hayli gerilerde kaldı ama tüm detay BATI nın sayfalarında..
https://www.hisse.net/topluluk/showt...95#post2005095
https://www.hisse.net/topluluk/showt...62#post3439462
He he seni hiç tanımamışım.Batı da 1,5-1,6 larda yazdıklarını da kopyalayıverde alem hem analiz hem analist görsün.....
Karsan, otonom Atak Electric modelinin ardından bu kez de minibüs modeli Jest’i “akıllı” yapacak-Milliyet
Karsan, otonom Atak Electric modelinin ardından bu kez de minibüs* modeli Jest’i “akıllı” yapacak. Şirketin CEO’su Okan Baş, bundan böyle* çıkaracakları her modelin “otonoma uyarlanabilir” olacağını belirttiMilliyet gazetesinden Levent Köprülü'nün haberine göre, son dönemde* birbiri ardına yeni modeller çıkaran ve elektrikli araçlara önem veren Karsan, hem elektrikli hem de otonom yani “sürücüsüz” gidebilen* araçlarının sayısını artırmaya, böylelikle bu özelliğe sahip araçlarda* iddialı olmaya hazırlanıyor. Bundan böyle Karsan’ın çıkaracağı her* model, “otonom sürüşe uyarlanabilir” olacak.Haberin tamamı için:https://www.milliyet.com.tr/yazarlar...inibus-6559628
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/951685
Güzel haberler gelmeye devam ediyor...
karsan da ilginç alımlar var.
ben bugün biraz daha alım yaptım.
buralar riskili ama.. tahta insanı sürüklüyor.
sanki olumlu bir haber gelecekmiş gibi alıyorlar.
ağustos ilk hafta sağlam bir hareket gelirse.
sürpriz olmaz...
tahtanın hareketi en az 4.60 ların üstünü gösteriyor..
bakalım çorba ısmarlayacak mı..
taşıyan arkadaşlara bol kazançlar..
Renault Grubu'nun endüstriyel ayak izini optimize etme stratejisi kapsamında Oyak Renault, Türkiye'nin çok markalı araç üreticisi konumunda yer alan Karsan ile 2022'nin sonundan itibaren geçerli olmak üzere mevcut Megane Sedan üretimi için 5 yıllık bir anlaşma imzaladı.
Bu proje ile mevcut Megane Sedan üretiminin Karsan'a devredilerek Oyak
Renault fabrikasının kapasitesinde yeni nesil araçlara yer açılması ve üç vardiya şeklinde yoğun çalışma düzeninin sürdürülmesi amaçlanıyor.
Aracın üretimi ve montajından Karsan sorumlu olurken, Oyak Renault kaporta parçalarının üretim faaliyetine devam edecek. Aynı zamanda
Oyak Renault, üretimi tamamlanmış araçların kalitesinden ve parça tedarikçileri ile ilişkilerden sorumlu olmaya devam edecek.
İş birliği kapsamında, Megane Sedan'ın üretiminin 5 yıl boyunca Karsan tarafından gerçekleştirilmesi öngörülürken aracın mevcut satış ağı ise bugüne kadar olduğu şekliyle devam ettirilecek.
Projeyle, yıllık 55.000 adetlik üretim hacmi oluşturulması bekleniyor.
İş birliği anlaşması hakkında değerlendirmede bulunan Oyak Renault
Genel Müdürü Dr. Antoine Aoun şunları söyledi: "Oyak Renault olarak, alanında köklü bir bilgi birikimine ve yetkin iş gücüne sahip bir marka olan Karsan ile hayata geçireceğimiz bu çalışma ile Türkiye ekonomisine önemli ölçüde katkıda bulunacağımıza ve sektöre farklı bir açılım getireceğimize inanıyoruz."
Karsan CEO'su Okan Baş ise, "Çağın mobilite ihtiyaçlarına uygun global nitelikte elektrikli ve yüksek teknolojili ulaştırma çözümlerini sunan
Karsan olarak Oyak Renault ile gerçekleştireceğimiz bu iş birliğinden dolayı mutluyuz. Renault Megane Sedan modelinin üretim sorumluluğunu almış olmak bizleri heyecanlandırıyor. İlk adımını atmış olduğumuz bu proje ile Oyak Renault iş birliğimizin güçlenerek devam edeceğine inanıyorum. Aynı zamanda bu güzel gelişmenin Türk otomotiv sanayimize hayırlı uğurlu olmasını dileriz" dedi.
SÖZ KONUSU YATIRIM YILLIK 55.000 ADETLİK KAPASİTEYE CEVAP VERECEK ŞEKİLDE OLACAK
slamdunk393,
bu haber kötümü ki taban oldu?
KARSN da 1.1milyon lot açık taşınmış, bu kadarını hiç görmemiştim, su an fiyatının -%1.5 olması açıkcıların piyasa oyuncuları olmadığını gösteriyor yoksa tahta yapıcı hızlı yukarı sürerdi!
https://megaimg.net/i/i/BgAO4X.png
KARSN da 4.6 milyon lot açık taşınmış, bunlar piyasa oyuncuları ise tahta yapıcı hızlı yukarı sürebilir!
https://megaimg.net/i/i/pXYWVg.png
geçen perşembe 4.20 lerden almıştım.
4.57 kapattı. satmadım. haber çok olumluydu.
fakat satış yaptılar.
anlamış değilim. iyi bir tepki yapsa da çıksak bari..
Hisse defter değeri 1 lira civarı, şirket pek ciddi faliyet karıda üretemiyor.
Kaç defa bedelli sermaye artışı yapmasına rağmen finans borçlarda hala yüksek.
Kısa dönemli borçlara oranla, ciro file aliyet karı, nakit akışı düşük. Birde ek yatırımlara gidecekmiş.
Bu da yüksek miktarda yeni fonlama gerektirir demek.
Ama hisse fiyatı yönü konusunda bir şey söylemek zor. Ne olursa olsun piyasanın balina oyuncuların yeteri miktarda hisseyi toplamışlarsa, hisse fiyatına istedikleri hareketi veriyorlar.
Yönetim kötü niyetli ve beceriksiz...
Devir elektrikli devri birsürü tecrübe var
Ve sen bunu fırsata çeviremiyorsun ulan az bir aklınız olsa reno ile oturur meganı elektrikli yapalım diye proje üretsen roket olur hisse piyasa fiyatımız...
Anca lak lak yapın ebleh ler....
Selam arkadaşlar
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/958333
bu sipariş haberi yenimi yoksa daha önce yayılanmışta tekrar mı ediyorlar ,bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum teşekkürler
158 milyon TL. lık bir sipariş, Renault Megan üretiminin meblağına yakın bir rakam.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Türkiye'nin en büyük elektrikli otobüs anlaşması 35 milyon euro ile Karsan'ın oldu**
Karsan CEO'su Okan Baş, Karsan'ın kazandığı iki ihaleye ilişkin değerlendirmede
bulundu.
Açıklama şöyle:
Karsan, Romanya Bölgesel Kalkınma ve Kamu Yönetimi Bakanlığı tarafından açılan yüzde
100 elektrikli toplu ulaşım ihalelerini kazanarak Türk otomotiv sanayinin
bugüne kadarki en büyük elektrikli otobüs ihracatı için anlaşma sağladı. İhale
sonucunda Romanya'da Karsan CEO'su Okan Baş'ın katılımıyla düzenlenen iki ayrı
törenle 35 milyon Euro tutarındaki toplu taşıma sistemi ihracatı için imzalar atıldı.
Karsan, iki ihaleyi de yüzde 100 elektrikli 18 metre uzunluğundaki otobüsüyle
kazandı. Yüksek teknolojili ürünleri ile sektöre öncülük eden Karsan, ihale
kapsamında 44 adedi Timişoara Belediyesi'ne, 12 adedi Braşov Belediyesi'ne olmak
üzere toplamda 56 elektrikli otobüs teslimatı gerçekleştirecek. Bununla birlikte,
bölgeye 19'u hızlı şarj olmak üzere toplam 75 şarj istasyonu kuracak ve
6 yıl boyunca araçların tüm bakım ve garaj işletmesini üstlenerek kapsamlı bir
elektrikli toplu taşıma sistemi hizmeti sunacak.
Elektrikli ve otonom araçlar alanında yaptığı çalışmalarla küresel çapta birçok
ilke imza atan sektörünün öncüsü Karsan, Romanya'da kazandığı iki elektrikli otobüs
ihalesiyle 35 milyon Euro'luk dev ihracata imza attı. Karsan bu anlaşmalar
ile, Türkiye'nin en yüksek tutarlı elektrikli otobüs ihracatını gerçekleştirmek
üzere anlaşma sağladı. Karsan'ın aldığı iki ihaleyi de Romanya Bölgesel Kalkınma
ve Kamu Yönetimi Bakanlığı açtı. Buna göre, şehir içi toplu ulaşım hizmetlerinde
kullanılmak üzere Timişoara Belediyesi'nin 44 adetlik ve Braşov Belediyesi'nin
ise 12 adetlik 18 metre uzunluğundaki elektrikli otobüs ihalesinin kaz*****
Karsan oldu. Karsan ayrıca, Romanya'ya 19'u hızlı şarj olmak üzere 75 şarj
istasyonu kuracak ve 6 yıl boyunca araçların bakım ve garaj işletmesini üstlenerek
kapsamlı bir elektrikli toplu taşıma sistemi hizmeti sunacak. İhaleler kapsamında
18 metre uzunluğundaki yüzde 100 elektrikli modellerinden oluşan sıfır emisyonlu
56 adet otobüsü
Romanya'ya ihraç edecek olan Karsan, ilk teslimatları 2022 itibariyle gerçekleştirmeyi
hedefliyor.
"En büyük ikinci elektrikli otobüs pazarımız Romanya'da"
Kazanılan iki ihale kapsamında düzenlenen imza törenlerinde konuşan Karsan CEO'su
Okan Baş, "Ulaşımın geleceği elektrikli ve sürücüsüz toplu taşıma araçlarından
geçiyor. Biz de bu alanda yatırımlarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. 2018 yılından
beri yüzde 100 elektrikli modellerimizi ardı ardına yollarla buluşturuyoruz.
Atak Electric ve Jest Electric Avrupa'nın sıfır emisyonlu tercihleri olmaya
devam ederken aynı zamanda 1 milyon kilometreyi aşkın yol kat ederek önemli bir
tecrübe edinmemizi sağladı. Bugün elektrikli otobüslerimiz Romanya, Fransa, Almanya,
Portekiz hatta Meksika'ya kadar birçok dünya ülkesinde hizmet veriyor.
Romanya ise bizim için çok kıymetli bir pazar. Fransa'dan sonra 65 adet ile en
büyük elektrikli otobüs parkımız Romanya'da bulunuyor. Ayrıca, Romanya ulaşımda
elektrikli dönüşüme çok hızlı uyum sağlayan bir ülke. Biz de Romanya'nın dönüşümdeki
bu hızına ve verimli toplu taşıma aracı ihtiyaçlarına 6 metreden 18 metreye
kadar tüm boyutlardaki yüksek teknolojili elektrikli ürünlerimizle cevap veriyoruz.
Teknolojik dönüşüme hızla ayak uydurma anlamında Karsan markasının dinamiği
ile Romanya'nın dinamiği birbiriyle oldukça örtüşüyor" dedi.
"Yeni teknolojinin ihracatı bakımından oldukça değerli"
Karsan CEO'su Okan Baş sözlerine şu şekilde devam etti, "Çok yakında ülkemizde tanıtacağımız
12 ve 18 metre sınıfındaki yeni yüzde 100 elektrikli otobüs modelimizle
aileyi büyütmenin heyecanını yaşarken, kazandığımız bu ihaleyle çok iyi bir
başlangıç yaptığımıza da inanıyoruz. 35 milyon Euro tutarındaki bu ihaleler
yalnızca otobüs satışı anlamına gelmiyor. Karsan olarak ulaşıma bir bütün halinde
yaklaşıyoruz. Bu kapsamda, 19'u hızlı şarj olmak üzere toplamda 75 adet şarj
istasyonunu ve araçların tüm bakım işlemleri ile garaj işletmesini yine Karsan
olarak biz gerçekleştireceğiz. Yani 35 milyon Euro değerindeki bu anlaşmaya bir
elektrikli toplu taşıma sistemi anlaşması diyebiliriz. Karsan olarak 35 milyon
Euro'luk Türk otomotiv endüstrisinin en büyük elektrikli otobüs ihracatı anlaşmasına
imza atmaktan dolayı çok mutluyuz. Yapılan anlaşmayı Türk otomotiv endüstrisi
içerisinde yeni teknolojinin ihracatı bakımından da oldukça değerli buluyoruz.
Elektrikli ve sürücüsüz araçlarla ülkemize katma değer sağlamayı sürdüreceğiz."
-iDeal Haber Merkezi-
- twitter.com/iDealDataHaber // www.idealdata.com.tr -
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7753d83f36.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...417fdbfe98.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kimsecikler kalmamis... Basarmislar demekki...
https://i.hizliresim.com/bdrqj7s.png
Hacim......
YTD...
Demekki herkes başka fırınlarda ekmek peşinde koşuyor ama bence birkaç kademe çıkmaya başladığı zaman herkes yine toplaşır
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi