Lanet hisse tarihi diplerinde ilginç tepki de gelmiyor!
Printable View
Lanet hisse tarihi diplerinde ilginç tepki de gelmiyor!
Bilanço beklentisi çok kötü bu zaten belliydi 6. aylardan ama dozu kaçtı. Endeksi de iyi kullanıyorlar belli. Şurada 3 ay önce 50 lerden işlem yapıyorlardı. 50 lerden 27 lere...Endeks bile %50 düşmedi. Ama hata bizde çok güvendik firmaya,sektöre...Burada bence gerilen bizim sinirlerimiz:)Hayırlısı diyelim ve bir beklenti uydurulmasını bekleyelim. Ytd
Sen + kapatır mıydın ya? Gözlerimiz yaşardı, yarın acısını çıkarırsın...
İnsana işkence yaparken nasıl yaparlar.Önce kafanı suya sokarlar beklerler beklerler sonra bakarlar ki ölüyorsun ,boğuluyorsun kafanı 1 dakikalığına sudan çıkarırlar sonra tekrar daldırırlar.
O a kadar çok kafamızı suyun içinde bırakdılar ki sanal alemde bile öldük.:bravo:
İnsana işkence yaparken nasıl yaparlar.Önce kafanı suya sokarlar beklerler beklerler sonra bakarlar ki ölüyorsun ,boğuluyorsun kafanı 1 dakikalığına sudan çıkarırlar sonra tekrar daldırırlar.
O a kadar çok kafamızı suyun içinde bırakdılar ki sanal alemde bile öldük.:bravo:
Spek efendi böyle tokatlarlar.... Sen anladın...
Muhtemelen seans sonu çoğu bilanço gelecek.MRSHL nin ki de gelebilir.Malum 29 ekim tatil.Kalanlarda 30-31 inde gelebilir.Malumunuz bilançoların coğunluğu beklenti altı.Ondandır ki bist büyük ekside ,dünya borsalar ı da çok kötü.
Bakalım bizim ki son dakika 0 veya artı ile kapata bilecek mi.
Dünkü kapanış 27.98 idi.Şu an 27.60 Bist % -2.00
8 sene bıtecek bırlıktelıgımde...Ama ben yılmadan bekleyeceğim. Asla bu fiyattan mal vermem
millet zengin oldu 10 senede bizim spek ise hem kendini hem bizi yaktı..
Pismidir nedir.
Tire Alarko Gyo Fmızp Descp bilançoları görünce birde bu lanetin gelecek rezalet bilançosu aklıma gelince haftasonumu zehir edenler Yüce Rabbim sen bizi koru Rabbimm
Mondi Tire yabancı sermayeli
Fmızp yabancı sermayeli
Goodyear yabancı sermayeli
Doco yabancı sermayeli
Bunlar nasıl kar açıklıyor üretimini Çin Halk Cumhuriyetinde mi yapıyor? Yeterrr yıllardır süregelen bu soyguna kim dur diyecekkk!!!
DYO Boya üretime 5 gün ara verecek
Yaşar Topluluğu Boya Grubu çatısı altında bulunan Dyo Boya, inşaat sektöründeki gelişmeler nedeniyle Dilovası fabrikasında üretime kasım ayında toplam 5 gün ara vereceğini duyurdu.
Darısı MRSHL ın başına.. Açık kaldığı her gün zarar..
http://www.dunyainsaat.com.tr/haber/...-maximum/26623
Marshalldan yılın ürünü marshall maximum temmuz ayından itibaren raflarda ki yerini almış!!!
3.çeyrek konsolide zarar tahminlerinizi alayım...Benimki -5 milyon TL...
Şerif07 hocam 5-6 milyon kar bekliyordu
Sayın efe45 yatırım var AR-GE var dediniz gerisi nasıl
Ticari Faaliyetlerden Brüt Kar (Zarar) 50.384.255
Pazarlama Giderleri (-) -50.396.650
ESAS FAALİYET KARI/ZARARI -15.400.017
DÖNEM KARI/ZARARI -19.227.168
yukarıdaki bilgiler 6 aylık bilançodan alınmıştır.Pazarlama giderleri (vadeli satışlar anlamında dır)eğer vadeli satışlar yada ihale satışları yıl sonuna kadar süre içeriyor ise yine zarar açıklar (kallavi dediğim) fakat vade 45-60-90 günlük ise tahsilat gerçekleşir pazarlama kalemi azalır sürpriz bir rakam ile kar görebiliriz.sözün özü bütün ihtimaller 9 aylık bilanço için geçerlidir.şurası bir gerçek 6 ay sonunda 50 milyon TL lik satış garanti. yıl sonunda da ise kar açıklaması garanti.
arge dediğim ise yeni ürün ve ürünler için.bilançodan gider gösterilebilen en kolay kalemdir ar-ge ler.fakat marshall bu taktikleri kullanmaz kullanamaz çünkü ortaklık yapısı buna müsade etmez.marshall kendini gerçekte yenileyen geliştiren bir şirket.
Ortaklar
TEKYAR TEKNİK YARDIM ANONİM Şİ 4.884.948 TL ( %48,85 )
Akzo Nobel Decorative Coatings 3.940.500 TL ( %39,41 )
DİĞER 1.174.552 TL ( %11,75 )
İştirakleri : 0 TL ( %0,00 )
Yön. Kurulu BaşkanıJohannes Petrus Van Kesteren
Yön. Kurulu Üyeleri
MEHDI EL BOK
LISELOT MALENE VAN DER WAL
DILEK TEPETAM
Salim Can Karaşıklı
Ayşe Çolak
% 48.85 tekyar ,akzo %39,41 halka açıklığı %11,75 olan şirketin iştiraki yok.şirket iki ortaklı görünüyor.yönetim ağırlığı 2 yabancı
1 i başkan, 4 yerli.şirket tam olarak yabancı yada yerli yönetimde olsa o zaman istediği kararları alır.indiregandi hareketleri çeker.biz bu hareketleri c.betonda cok yaşadık. şirket karları ya iştiraklere yada yönetim kurulu üyelerine aktarıyordu.marshall in iştiraki olmaması da iyi bir durumdur.yapılan karlar iyotlaşmaz.
Burada bir bityeniği var bu tekyar AŞ nedir tam bir muamma bilgi yok bu tekyar akzo nobel in paravan şirketimi acaba ayrıca akzo nobelin payı tekyardan daha az fakat yönetim kurulu başkanı nasıl akzodan oluyor?
Ufaktan bi alım yaptik bu kadarda kan kaybedilmez akzo nobel bu bedavamı marshall olsun
İlginç olan bir yönde kim neden bu fiyattan satıyor? Hisse zaten tarihi dibinde değil mi?
Konkordato ilan etse bu kadar düşer miydi?
26.600 29.000 alışsatiş alirmisin satarmisin olaya bak
Yön. Kurulu Üyeleri
MEHDI EL BOK
LISELOT MALENE VAN DER WAL
DILEK TEPETAM
Şakamı bu????
Foseptik düsturunu şiar edinmiş hatta, dövme yaptırmış, yetmemiş nüfuslarına kazıtmışlar.
Oha felan oldum.. Pes ettim..
BİLANÇO TAHMİNLERİNİ ALALIM.
Ben iki tahminde bulunayım 1.si 15.000.000 tl
2.si 7.000.000 tl