Umarım toplamayı biliyordur, firmanın piyasadaki hisse sayısını soran arkadaş. Naçizane bi tavsiyem de siz hisse alım satım yapmayı bırakın.paranızı siz yiyin başkaları yemesin
Venus_V3_5070 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Umarım toplamayı biliyordur, firmanın piyasadaki hisse sayısını soran arkadaş. Naçizane bi tavsiyem de siz hisse alım satım yapmayı bırakın.paranızı siz yiyin başkaları yemesin
Venus_V3_5070 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam bugün 33 milyon hacim yaptı ,43 milyon toplam hissesi açık olan şirketin çok ilginç bir hareketi vaer
Morarma mış gibi yap ve burdan toz ol. Bilmeden birdaha atlama her lafa altında ezilirsin. Şirketin sadece yüzde 15 halka açık olduğunu ve piyasada dolaşan 43 milyon lotu olduğundan habersiz biri olarak bu lafını da sana yedirerek şirketin toplam lotu 272 milyon ancak sadece 43 milyon dolaşımda saf reynman ,sen borsayı acilen bırak paranı kendin çocuklarinla ye, yoksa alırlar elinden
Hacim cok kuvvetli .aciga satis yok.17.80zirveden neredeyse yari yariya iskontolu.gida gurubu hissesi.beklenfim bugun dususun son gunuydu, 10tl lerden mallanan ensesi kalin tayfa 17,80lerden beri malini bosaltti,hisse el degistirdi.eger anlastiklari diger tayfaya devrettilerse tekrar zirveleri gormek 2 ay maximum ama ky devrettilerse de kis aylarinda yine godecegiz.bu seviyelerde kalirsa her firsatta kendi adima kademeli mal alirim.ytd
METRO [TUKAS ] METRO TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR HOLDİNG A.Ş. Pay Alım Satım Bildirimi
06.04.2018 tarihinde Tukaş Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.(TUKAS) payları ile ilgili olarak 2,00-2,02TL fiyat aralığından 839.610.- adet Alış işlemi ve 1,98-2,07 TL fiyat aralığından 4.311.827 adet Satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Tukaş Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. sermayesindeki paylarımız 06.04.2018 tarihi itibariyle % 0 olmuştur. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
Galip 6 Nisan 2018 tarihinde son hisselerinde satıp çıkmış sıfırlanmış, kap hsberini buldum koyuyorum, yani yeniden almadiysa galip hissede yok, bile n varsa yeniden aldığı ile ilgili yazabilir. Gerci gördüğüm kadarıyla hisse hakkında cokda bilgisi olan yok burada, hiç bir bilgi paylaşımı yok mesela,peki bu satışı kim yapıyor, ben Cem okullu yani patronun ta kendisi satıyor diyorum. Satma nedeni ilk aklıma gelen teşvik aldı, bilsnco yüzde 120 arttı, yeni fabrika kurmak için kap gönderdi, ve bu haberlerden sonra yukardan acaba cokmu hisse kaptırdı onun icinmi aşağı bastı ondan almak için. İkincisi de ihracat arttı yeni fsbrika kurup üretimi artiracagim dedi ,bunu kurmak için hissesini nakite çevirip fabrikayimi kuracak. Benim aklıma gelen mantıklı olan bunlar, yoksa niye bukadar zirveden yüzde 50 aşağı düşüşün hisseyi hemde ikinci çeyrekte daha iyi bilanço açıklayacak iken. Sabırla bekleyip göreceğiz artık . Yarın dönüş olabilir diyede düşünüyorum bugunki tabsndaki hacimde sonra.
Gün içi al sat çok olduğu için hacimde çok abartılı
Aynen oyle .sadece benim cevremde 500 000 tl lik bir butceyle bugun tukas alip tabana yolaldigini gorunce satan sonra tabandan alip 3kurus kar bulup satip tekrar tabandzn alan(2500k hacim yapar) 1 kisi var.eger buyuk oyunculardan biti hissedeyse veya buyuk biri gelirse sert dususburada biter.aklimdaki son dip noktasi 8.80 benim stop noktamsa yok.stopsuzum.hedef fiyat kanunlar geregi veremem ama bence dibe sert vuran yukari sert cikar ytd.
Al sata izin ancak saat 10 ile 12 arasında veriyor, sonra zaten taban yapıyor, yarın hisse rengini belli edecek ya kırıp aşağı gidecek yada basıp yukarı gidecek ,yani aşağı giderse almamak lazım soluğu 8 altında haftaya alabilir. Yok yukari giderse alıp beklemek lazım. Yani düşerse almamak lazım. Çıkarsa ancak alınır bu hisse. Ben hatta 9,90 larin üzerine atarsa esas alımı yapmak ta fayda görüyorum. Hisse düşük iken niye almıyorsun da yüksek iken alıyorsun derseniz bazen bu yöntem daha iyi oluyor.
Evet gün içi +6 yi geçerse yeni alim yapmak lazım bencede eksi devam ederse 7 küsurler bile gelebilir inşallah oraya kadar dusmez
nisan başından beri takip ediyorum,niçin yükseldiğini anlayamamıştım bu yüzden elim gitmedi almaya.halada bulamadım niye bu kadar yükseldiğini. son birkaç safadaki en doğru teşhisi yukarıdaki arkadaş koymuş. bu kadar yüksek hacimle taban oluyorsa hisse KY ye devredilmiştir,bir sonraki harekete kadar KY hissede bekler,hareket başlayacağı zaman ne yapar ne eder o hissseleri alırlar. 8.80-8.50 arasında sakinleşir,daha aşağı salarsa 6,5 e kadar durmaz. Allah yardımcınız olsun.
Aslında hisse son 5,buçuk aydır yaklaşık 10 lira ortalama üzerinde kalmış ,öyle hareket etmis,Aralık 2019 dan beri. 9 lira altına inmemesi lazım.ama burası borsa ve patronda çok gaddar ve srfsiz. Aklıma gelen bir şeyde sanırım birisin i 15 liralara üzerinde yakalamış olmalı ve aşağı düştükçe buna ky da eklenince iyice bastı. Tekrar o lotlari yaklaşık toplarda tekrar sürer yukarı tahminim, cunki teknik falan yok hergun 6 gün taban oldu 15 mayıstan beri. Belki bugün toparlar diye düşünüyorum, cunki beş buçuk aylık ortalamasının altında işlem yaptıkça daha çok ky gelir belkide buyukte gelir ve bu defa patron zor durumda kalır. 9 altına düşerse daha çok dağıtır o yüzden bugün dönüp 10 liralara en azından gidebilir haftya diye düşünüyorum. Kim aldıysa versin adamın malını o yüzden diye düşünüyorum bu düşüş, yoksa şirkette sanmıyorum sıkıntı yok. İkinci çeyrekte güzel olur tahminim, tek sıkıntı bu gibi görünüyor.
9,00-9,50 seviyelerinden alınabilir gibi duruyor. Bu seviyelerden alıp, ekranı kapatacaksın. Günlük düşüşlerle ilgilenmeyeceksin.En geç yıl sonuna kadar en az % 60 gideri var bence.
Hergun düşünce insanlar da güven kaybı oldu artık, bugün alan yarında taban olursa diye buralardan almaya korkuyor artık. Güveni sıfırladı adam düşürerek. Bu gidişle 6 da yapsa kimse almaz gibi görünüyor, belki 12 lerde bu güven daha cokdu ve rahat alırım diyordu. Ancak dusrunce güven bitti
Tek ve en büyük korkum acaba yine bu Cem okullu nün daha önceki yaptı operasyon lar parsani 8 liradan 30 liraya çıkardı ve hızla satış yaparak tekrar 8 liraya indirdi. ikinci olayı isfinansda yaptı, 2,5 liradan 8,5 liraya çıkardı hızla satarak 2, liraya indirdi. tukasida 3 liradan 17 liraya çıkardı ,şimdi görünen adamın aynı tsktigi bundada yapacak gibi görünüyor. dikkat edin bu bilgiler gerçektir açıp okuyun googlden, o yüzden yeni gireceklerin elli defa düşünmesi gerek.
Serdar bey dediğiniz rakam a inmesi icin 6 ve 7 tl deki destekleri kırması lazım bunu bilemeyiz tabi ama bu baya zor tekniğe göre bakalım görelim uzaktan
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
artık buralardan dönüş olmalı
Tukaş bulaşmayın. Cem okullu 150 000 000 lot daha satacak.
Şirketin yüzde 15 i halka acikti. Gelecek hafta bakalım bir yüzde kaç oldu açıklığı . Normalde 43 milyon lotu vardı dolaşımda eğer halka açıklık artarsa bilki halka arz veya ırz ediyor demektir. Haftaya belli olur. Normalde satarsa kapa bildirmek zorunda diye biliyorum, ancak nedir anlycsz
Defter degeri 1.12 adamlar ne goturmuş kagıdı be
Küçük yatırımcıya erken yıktlar hisseyi artık nereden döner meçhul
yatırım finans bu defada bugün garantiye 9 milyonnlot virman yapmış, 7,5 milyonu sattı, kakan 1,5 milyon lot , bari yukarı çekseler bitince. yatırım finans neden elindeki lotlari başka kurumlara virman yaparak satıyor acaba. nedeni ne olabilir. hisse elmi değişiyor, bu kadar lotu ky alamaz bu gerçek ancak bunda bir iş var, sebep ne duran bilen anlayan var mi
Önceden köye ettiyse borsaya satabilir diye biliyorum, ancak sattıktan sonra üç iş günü sanırım icinde kap gönderme mecburiyeti var diye biliyorum. Yoksa hergun 30 milyon lot harman oluyor ,zaten 43 milyon lot dolaşımda ise bu nasıl oluyor, adam harman ederek bütün hisseleri yukardan ky a mi satıyor, ky ne kadar lot alabilirki bilemiyorum. 500 kişi olsa on bin lottan 5 milyon lot eder acaba ky mi gercekten alan . Veya ky da da 60 bin 80 bin lot alanlar var belkide gerçekten ky da olabilir. Bu böyle giderse hisse 6 liralara da düşebilir
Benim aklım durdu inanın .
aldıkça veriyor alanın elıinde kalıyor artık nereden ne zaman döneceği bilinmez sadece spek bilir böyle giderse tekrar brüt takas gündeme gelebilir nerede spk niye sormuyor ytd
Bu satışlar bitince ardından büyük bir haber gelecek diye tahmin ediyorum.yoksa bu ne böyle. Adamlar hiç affetmiyor hergun yüzde on aşağı , muhakkak birşey var. Bu ky silkeleme asla değil. Kesin kes değil. Acaba ne olacak
Niyeti bozmus belli..
Ulan nereye düştük biz böyle. Taban da 100 milyon hacim yaptı simdiden
Benim aklım bana bile yetmiyor...[emoji6]
yine taban 8.55