AKMGY ; 51.05 tavan kapattı...
Bir sonraki kanal direnci ; 57.07...burayıda tavan etkisiyle geçerse; hedef direnci ; 63.66 olur ve deneyebilir...
Y.T.D.
Printable View
hocam birde kfein baksak mı.yarın için tşler.
KFEIN ; 16.65 kapanış yaptı...
Şimdi önemli destekleri ; 16.00 ve 15.00
Üzerinde kaldığı sürece ; 17.25 kanal direnci gündemini korur...
Yeni bir yükseliş trendi başlaması için ; 17.25 üzerinde kapanış/lar şart...
Geçerse ; 19.50 kanal direnci hedef olur...burayıda sağlam geçerse tutulmaya devam edilebilir ve ; 21.75 hedef olur ve hareketlenebilir...
Ara dirençleri duruma göre yazarız...
Y.T.D.
Ateks bakabilirmiyiz hocam
M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam alka bakabilirmisiniz acaba
Çok teşekkür ederim hocam
Egser durum nedir acaba, zahmet olmaz ise...
BNTAŞ ve KERVT bakarsanız sevinirim. Saygılar iyi geceler...
Günaydın Hocam mavi için görüşünüz varmıdır
MAVI ; 38.70 kapanış
Düşük kalmış fiyat... Pandemiden etkilenen sektöründen...
DİRENÇ ; 39.22 - 39.74...
DESTEK ; 38.54 - 37.57 - 36.12 - 33.72 - 31.79 önemli...
Yukarıda yukarıda ; 39.74 sağlam geçilip desteklenmediği sürece yeni yükseliş trendi başlamaz...
Geçerse ilk ce önemli direncide; 43.35 olur...
Aşağıda iki önemli desteği var koyu renkte işaretledim...
Hareketlenmesi için herhalde salgının hafiflemesi veya bitmesi önemli olacak...
Y.T.D.
Akbank işc yorumlarmısınız teşekkürler
Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
AKBNK ; 4.87 den işlem görüyor...
DİRENÇ ; 4.99 - 5.29 - 5.67...
DESTEK ; 4.53...
Resmen sürünüyor aynı diğer bankalar gibi...
Koyu renkle işaretlediğim dirençler önemli özellikle ; 4.99 geçilip desteklenmediği sürece yükseliş trendi başlamaz hatta yeni dip arayışları gündeme gelebilir...
ISCTR ; 5.01 den işlem görüyor...
DİRENÇ ; 5.18 - 5.55 - 5.77
DESTEK ; 4.89...
Bununda bir farkı yok...tek farkı alçalan kanaldan kurtulmuş... 4.89 desteklenip, 5.55 direncinin geçilmesi takip...
Bankacılık sektörü şuan çok durgun... Ama gelecek de bir gün gelecek... Ve onlar sazı eline alacak...
Y.T.D.
Hocam link 45.35 geçti. Tekrar bakabilir miyiz.
LINK 46.46 tavan kapattı...
Bir yılda, 9.07 den 48.36 seviyelerine....zirvelere doymuyor...içine temel analiz kaçmış bu saatten sonra...
DİRENÇ ; 48.95 - 50..75 - 63.45...
DESTEK ; 46.00 - 45.35 ...
Yarınki tavanı ; 51.10...
İnşallah serisini sürdürür...
Yukarıda ki dirençler özellikle koyu renkte işaretlediklerim yeni zirveler geçerse bir sonraki zirveleri kurcalarız...
Y.T.D.
ENDEKS ; 1087 kapanış yaptı...
1095 önemli desteğini zorlansada kırdı ve iyi olmadı...
Şimdi ; 1066 önemli desteği...
Y.T.D
Aynen o durum olabilir... Zaten ben çok yükseldi daha fazla gitmez demedim ve olabilecek çanak dirençlerini veriyorum...zirveler dediğim olabilecek dönüş noktalarıdır çok iyi okumak ve görmek lazım...Özellikle çanak ana direnci takip edilmeli ve işlem hacminin onaylayıp onaylamadığı bakılmalı... Çana oluşumu önemli... Orası karar noktası hacim onaylarsa daha yolunun olduğunu gösterir...Böyle soluksuz tavan giden hisselerde sağlıklı hacim göremeyiz çünkü açılışta az bir hacimle tavan yapıyorsa bu hissenin çanak formasyonunu tamamlayıp asıl yükselişin yani yaptığı dip çizgisi kadar yukarıya devam etmesi konusunda bilgi sahibi olamayız o yüzden temel analizi önemli diyorum...Temel analizde nelerin önemli olduğunu zaten biliyorsunuzdur...
Borsada tenik analiz yüzde elli... Temel analiz yüzde elli etki eder...Bu açıdan aşırı yükselen hisseler ne bazında olursa olsun tahta yapıcı bu hisseyi 9.00 tl den almış çanağı çizmiş...tamamlamış veya tamamlamamış buna bakmaz...Çünkü herkesin bildiği sır değildir...Ama bir hissenin temeli (kar, satışları, teknolojik gelecek ve beklentileri,ortaklıkları, konjonktürel geleceği....vs.vs.) eklenebilir... Ozaman ben derimki temel tekniği onaylıyorsa ozaman yatırım yapılabilir ve daha gidecek çok yolu var diye biliriz...isterse 1 tl den çıkmış olsun...
Bunu sadece LINK için yazmadın genel olarak yorumladım...Bol kazançlar...
Y.T.D.
108.400 kırılırsa bi posta daha satış yeriz
Sayın Eski-prof hocam, sizi takip edip takdir edenlerdenim, #isfin i sormak istiyorum. Cevaplarsanız sevinirim .
[QUOTE=Eski_prof;4782966]ISFIN ; 3.72 kapanış yapmış.. ; 4.23 olur ve yapabilir ilk etapta...
Sayın Eski_prof hocam teşekkür ederim. Siteden takip ettiğime göre bntas, kervt, ostim, odas ve parsn analizleriniz var. Rakamlarla listemde hocam. Saygılar
Sayın Prof lütfen ESCOM ...