Geçen sene ilk çeyrekteki net dönem kârı 2.433.421.000 liraydı. Bakalım yarın açıklanacak bilançoda nasıl bir rakam göreceğiz. Ben 3 yada 3,5 milyar gibi bir net kâr açıklar diye bekliyorum.
Printable View
Geçen sene ilk çeyrekteki net dönem kârı 2.433.421.000 liraydı. Bakalım yarın açıklanacak bilançoda nasıl bir rakam göreceğiz. Ben 3 yada 3,5 milyar gibi bir net kâr açıklar diye bekliyorum.
Stellantis Otomotiv'in paylarının tamamının, Peugeot, Citroën, Opel ve DS Automobiles'dan oluşan Stellantis markalarının distribütörlüğünü içerecek şekilde Stellantis Otomotiv'in Türkiye'deki mevcut faaliyetlerinin Tofaş tarafından devralınmasına yönelik rekabet kurulunun nihai incelemesi artık bilanço'dan sonra da netleşmeli. Çok fazla uzadı ve bu hisse üzerinde de ciddi olarak baskı oluşturuyor.
Stellantis anlaşması tofaş için önemli. Zira tofaş halihazırda Fiat Egea ailesinin Sedan, Hatchback, Station Wagon ve Cross modellerinin yanı sıra Fiat Doblo ve Fiorino modellerinin üretimini yapıyor.
Rekabet kurumunun nihai incelemesi olumlu sonuçlandığında, Citroën, DS, Peugeot, Opel ve Vauxhall markaları için de üretim yapılmaya başlanacak.
Türkiye'deki tüm Stellantis markalarının ticari faaliyetleri Tofaş çatısı altında toplanarak, Tofaş ile birlikte tüm Stellantis markaları ve segmentleri için artan sinerji ve değer yaratımı sağlanması hedefleniyor
Karar çıksa da 400 lere yolculuk başlasa
2,8 milyar kar açıkladı, hayırlı olsun
Ben şahsen 3 - 3,5 milyar kâr açıklar diye tahmin ve beklentimi belirtmiştim, 2.806.016.000 milyar kâr açıkladı. (Önceki 2.739.064.000) Bir önceki yıla ait 3 aylık bilançoya göre % 2 bir kâr artışı olmuş. Sağlık olsun, önümüzdeki bilançolarda katlanarak kâr açıklamasını bekliyoruz artık.
Hey maşallah :)
tofaşkımın bu hareketlerini seviyorum
Gelen KAP'ta Rekabet kurulunun ek süre vermiş.
Rekabet kurulu mevzuatında şöyle yazıyor. "Gerek görüldüğü hallerde bir defaya mahsus olmak üzere 6 aya kadar ek süre verilebilir." diyor. Yani 6 ay bekleyeceğiz diye bir şey yok. Ne kadar ek süre aldılar o önemli
Vadeli sonu hisse hızlı çıkınca sell yapanlar mali nasıl geri alacak. İşte bu haberle
Tofaşkımı frotocular beğenmiyor
ama görüldüğü gibi
nal toplatıyor :)
Ben her ikisini de beğeniyorum ancak froto son zamanlarda hektaş'ı anımsatmaya başladı. Küçük yatırımcı dolmuş izlenimi çok bariz. Forumda 40-50 kişi oluyor :) epey bir süründürecek gibi görünüyor
Millete gaz verip al sat yapanlar
aman aman tofaşkımizdan
uzak olsunlar
Bistte alerjik kızarıklık var:)
tofaşk direniyor gibi
Viop vade sonu hesap kapatma
işlemleri ve yabancının repo
hevesi bu hafta borsada
olumsuz hava estirdi. Haziran ayı
çok güzel olacak insallah
Neden geri vites yaptı bu iyi gidiyorduk ,300 altı sarkar mi acaba ??
7 Temmuz'dan itibaren sıfır araçlarda güvenlik paketi olma zorunluluğu geliyor. Bu da sıfır araçlarda 100 ile 150 bin lira arasında bir ek maliyet demek. Sıfır araç satışlarını nasıl etkiler bilmem ama bu hayat pahalılığında tüketici psikolojisini olumsuz etkileyeceği muhakkak.
Sıfır araçlarda bankalar kredi musluğunu açması lazım, bu şekildeki sıkı para politikası satışları da olumsuz etkiliyor olmalı.
tofaşka müjdeli sabaha günaydın...
https://www.politikyol.com/cinden-it...e-40-ek-vergi/
bugün egea cross bakayım dedim, malum indirim...
cumartesi günü plaza arı kovanı gibiydi
peşinden forda gittim ve bomboştu, temsilciye sordum neden böyle boş diye, yeni sakinleşti bugün çok kalabalıktı dedi ama pek inanmadım kendisine, belki de karamsar olduğum için, neyse artık kısmet
işleriniz iyi gidiyor tofaşçılar, bol kazançlar :)
vay osman abim sen de mi buradasın :)
enişte doblosu deme, 1300 liralara öyle bi araba satıyorlar ki inanılmaz özellikler var.
aynı arabayı "hususi otomobil" ruhsatıyla alayım desen 1800e gidiyor fiyatlar.
çok beğendim arabayı ama enişte goygoyundan sıkıldığım ve sıkılacağım için almak istemiyorum :(
çin den ithal yolu ile ülkemize
girecek otomobillere ithalat
değerinin % 40 oranında
vergi uygulaması kararı son
derece doğru bir uygulama
yerli otomobil sanayisinin
olumlu etkilenecegi muhakkak
Borsamizda asıl ralliyi
bayramdan sonra göreceğiz inş
tofaşk iyi yolda olduğunu
belli ediyor zaten
Tofaşk ile güle oynaya
nice bayramlara :wave:
İnş. bekliyorum güzel haberleri
Bayram öncesi sevindiren Tofaş 'in bayram sonrası da devam etmesi dileğiyle iyi bayramlar.
yürü be tofaşşş, şu stellantis işi de olsaydı değmen tofaşın keyfine
Koç Holding sanayi şirketleri arasında en geride performans gösteren Toaso oldu.
Tabii bu süreçte şirketteki bazı konuların belirsizliği buna sebep oldu.
"Stellantis Otomotiv Pazarlama AŞ'nin tek kontrolünün Tofaş Türk Otomobil Fabrikası AŞ tarafından devralınması işlemine ilişkin başvuru nihai incelemeye alındı."
Aylardır yukarıdaki rekabet kurulunun kararı bekleniyor ama süre iyice azaldı. İzleyelim bakalım.
haziran satışları nasıl acaba?
Fiat grubu 14085 adet ve jeep ,alfa romeo toplamı 357 adet haziran satışı gerçekleşti.