Bugün 1 Rtalb e 2.5 Tcell aldık:shh:
Printable View
Bugün 1 Rtalb e 2.5 Tcell aldık:shh:
epey ucuz kalmisti ! ama mevcut yonetimle en ufak bir yol alamayacagi kesindi ve yatirimci ilgisi cekmiyordu artik
varlik fonuna gecmesi ve tvf'nin hakim hissedar olacak olmasi artik bu sirketin bence onunu acti.
bizde pozisyon actik nasip artik ! kisa surede 19.50-20.00 araligina dogru bir hareket olacaktir ama en onemlisi sonrasi
yatırım tavsiyesi degildir
Kim kimi kime satmış şimdi? :)
8.7 mil tavanda alıcılı kapattı..
Vaaay anasını adam tavana 150mil a yakın destek attı ya la. Vaaay babooo :)
NYSE'de işlem gören TKC hissesiyle ilgili bir sorum var. An itibariyle değeri 5,91 dolar (2.5 hisse) . Dolar kuruyla çarpıp 2.5 oranına böldüğümüzde aşağı yukarı tcell'in bugünkü değerine ulaşılıyor.
O zaman NYSE'deki hisse, tamamen BIST'teki hisseyle paralel mi hareket ediyor? Etmiyorsa nasıl oluyor?
Cevaplayan olursa şimdiden teşekkür ederim.
Yalnız ilk haber geldikten sonra 2 gün temiz mal topladılar :)
Şimdi almak için herkes tavandan sıraya giriyor ve alamadan gün bitiyor :)
Bu kadar olumlu gelişmenin bir arada olduğu nadir görülür.
Umarım karşılığını alırız..
Aynen öyle... Doco gibi o da Avusturya borsasına kote! Ytd.
Yarın direk tavan diyorsunuz
Ralli bi bizde var heralde 130binli rakamlar telafuz ediliyor endexte. Dünya kırmızı biz yeşil... Şimdilik.
yarinda tavan acilmasa da tavan a gider
tavan konusuna cok takilmamak lazim kisa vadede hareketini devam ettirir.
adam turkcell icin 15-20 milyar usd hedefi verdigine gore ve bugunku kamu bankalarinin net alimlari goz onune alindiginda orta vadeli olarak da pozitif hava surecektir
yatırım tavsiyesi degildir
Doğru bi yaklaşım. Şu an fiili dolaşımda 1milyardan fazla lot olup, hisse fiyatı 16 cibarı olan başka bir hisse yok diye biliyorum. Hergün tavan olcak diye şartlanmak doğru değil. Milyarlarca lot, 20li fiyatlara dayanmış bir hisse. Her gün tavan gitmesin canım, en kısa sürede kademeler çift çift inip çıkıp işlem görsün yeter şimdilik :)
dobra'ca
Reise kızdım ilk defa (hakkını helal et REİS rakamları bilmeden konuşmamam gerektiğini bir kere daha test ettim,tabi memeleket menfaatine olmayan bir şey yapmayacağını da)
kapitalist sistemde (liberal ekonomi de) devletin görevi, güvenlik, eğitim, sağlıktır, ticaret de işi yoktur
özelleştirme için kamu şirketlerini satabilmek için kırk takla atıyoruz
bi taraftanda kamulaştırma yapıyoruz diye
hatda şöyle dedim
bugün tcell'i aldım diyorsun
e o zamana telekomu neden sattın diye sormazlar mı adama diye
haksızlık etmişim o rakamlara göre bize bağış yapmışlar bana göre
kuşlu sitede yazan zat rakamı yanlış yazmış
bugün piyasa değeri 4.266 milyar dolar.
Yeniden değerleme yapılınca 50.000.000.000 tl değerinde / civarında olduğu görülecektir, onu fiyatlıyor, 21 TL civarı, temettü ve hedef vizyonuda ekleyin
Ytd...
Bugün asla tavan kapatmaz artı kapatır, spk hop demesin diye,
4.82 dolardan halka arz olmuş,,tarihi zirvesi,7.21 dolar,,şu anda 2.36 dolar.
* * Turkcell (TCELL, Sınırlı Pozitif): Türkiye Varlık Fonu (TVF) Genel Müdürü Zafer Sönmez, Turkcell'in kontrol payının alınmasıyla ilgili* olarak 14 ay süren müzakerelerden sonra anlaşmaya varıldığını ifade* ederek, "Ortaklar arasında 15 yıllık hukuki mücadele son bulmuş* olacak. Bu işlemle artık bütün ortaklar aynı çıkarları güdüyor olacak"* dedi. Sönmez'in verdiği bilgiye göre Letterone 1 yıl boyunca elindeki Turkcell paylarını satamayacak. Turkcell'in Türk, İsveçli ve Rus* ortaklarının her biri var olan anlaşmaları diğerlerinin ihlal ettiğini* iddia ederek son 15 yıldır dünyanın çeşitli ülkelerinde hukuki* mücadele yürütüyordu. Taraflar anlaşmanın tamamlanmasıyla birlikte bu* uyuşmazlıklardan vazgeçmiş olacaklar.*
Turkcell: İnteltek paylarının tamamının Intralot'a devrine yönelik işlem için Rekabet Kurulu onayı alındı
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:
15.01.2020 tarihli özel durum açıklamamız çerçevesinde, Turktell Bilişim Servisleri A.Ş., Global Bilgi Paz. Dan. ve Çağrı Servisi Hizm. A.Ş. ve Turkcell Satış ve Dijital İş Servisleri A.Ş.'nin toplamda %55'ine sahip olduğu İnteltek İnternet Teknoloji Yatırım ve Danışmanlık Ticaret A.Ş.'deki paylarının tamamının Intralot Iberia Holding SAU'ya devrine yönelik işlem için Rekabet Kurulu onayı alınmıştır.
Günaydın
açığa satışın olmadığını hatırlatıp
adrenalin isteyenler için bol tradeli bir gün diliyorum:cool:
eşleşme tavan gosteriyor..Hayırlısı olsun
tavan acıyor helal olsun turkcel
Dükkan kapandı, hayırlı olsun hepimize. Sabah aldım 17,15₺ açılış fiyatı 😎
Turkcel benden 20 yılda aldıgı telefon parasını gerı aldım
Fesatlara, siyasi hazımsızlara kapakları taka taka gidiyor MAŞALLAH. 10 Yıldır gerilen yay gibiydi. Gerildi gerildi gerildi ve ........
kalkınma 45 tl olmuş,38 milyar piyasa değeri var,,,,,,bu daha hala 17 küsürlerde,,daha yeni 39 milyar piyasa değeri oldu.
Çok beklenti oluştu hissede. Umarım karşılığını buluruz
Forumda tribün kalabalık olduğuna göre,bu maç çok gollü geçecek demektir..;-))
İlk golü de 17.85 kaleye geçen yemiştir, diyebilir miyiz..??
Ustalar burdan girilir mi yoksa kar satışı ile biraz geri gelir mi ..
Tavanda 9.251.226 adet
Ytd...
akşam kapanışında 8.5 milyon lot alımdaydı
bugün ne olur bakacağız..
geri dönüş başladı gıbı kar satısları