https://www.facebook.com/kacsaatoldu...4OTM4OTc1ODE3/
kılıçdaroğlu geldi memlekete
AK Parti, İstanbul seçimini 30 Haziran'da tekrar ettirmeyi hedefliyor: Ankara siyaset kulisleri
https://yetkinreport.com/2019/04/26/...set-kulisleri/
Kabile devletlerinde hayat totem in etrafında şekillenir. Benim vatan aşkım, tabi ki sizinkinden farklı olacak. Is bölümü denilen şey cok sonraki yillarda gelişti. Gorevi gereği şehit düşen polis ve erlere Allah'tan rahmet dilerim, gazi lere sabir ve saglik diliyorum. Ben 2 universite bitirdim, 3 tane yabancı dil biliyorum. Yani benim işim ve is bölümüm farklı. Sizin, yazdiklarimdan cok mana cikartamiyacaginizi da biliyorum ve bu benim konum değil.Beden olarak bu ulkeye hizmzt eden de beyin olarak hizmet eden de netice de aynı ama size polis olmak daha mübarek gelebilir ama dediğim gibi bu benim konum degil ve sizin anlayabileceğiniz bir konu da degil. Mesela ben sizin oy verdiginiz insanlardan çok daha temiz ve dürüst görev yapmışımdır, ve bunu olmasi gereken bir erdem olarak görürüm. Sağlıklarla
26 Nisan Cuma 16:04 YSK'DAN YENİ ARA KARAR: ARAŞTIRILACAK KISITLI SEÇMEN SAYISI 7 BİN 623'E ÇIKTI -HT
sinekten yağ çıkarmaya çalışıyorlar :he:
Sayın denetmenim ufuk genişmiş maaşAllah ama dilin benden 1 eksik, tabiki bu sanal alemde kimin ne olduğu belli olmaz. İnşaAllah dolar 10 TL olur demekle kendi cebinizi düşünmüyorsunuz demek?
Yorumumu çarptırmayın mesele sizin parti, bizim parti meselesi değil. Aynaya bakmadan herkes birilerine çamur atmak ile meşgul dedik.
Türkiyede çalmayan, çırpmayan bi parti varsa (siz çok bilgiliymişsiniz) söylede oyumuzu ona verelim gaari.
Saygılar.
En azından İMAMOĞLU ve YAVAŞ tayfasına bir şans verebilirsiniz...Vereceğiniz oylarla...
Ah canım yine kandırılmış
Kimbilir senin için de neler diyorlardır ? :he: Ki diyorlar da burda bile :he:
Herkes kendinden mesul, benim birikimim helal alın terim ve asla sizin oy verdiginiz kişilere benzer bir ahlak anlayışım yok. Dediğim gibi sizden beni anlamanızı beklemiyorum, sizin için varsa yoksa sehit, gazi. Öncelikle hayata bakışımız farklı ve tabi ki ahlak anlayışlarımizda. Ben bir şeyi carpitmiyorum ama dediğim gibi beni anlamamaniz benim sorunum değil, yetişme ve egitim farki ya da hepsi ya da hepsinin üslü kemiyeti. Sağlıklarla.
''papaz elbisesi giymek'' şu aşağıdaki eylem gibi birşey olabilir mi ?
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul ve Ankara'da kaybetmedik tam tersine seçimi kazandık.
Erdoğan:"İçimize sinse de sinmese de YSK'nın verdiği karara uyacağız" /İHA
Adam özür dileyeceğine hala şu anda Kılıçdaroğlunu suçluyor...Neden oraya gidiyorsun diye...Türkiye ulen orası...Herkes her yere gidemez mi ? Kaldıki Ankarayı kazanmışlar zaten...
CHP nefret söylemi yapıyormuş :he:
İnsan biraz utanır konuşurken...Nasıl istismar nasıl yalan ve iftira yine...Akıl tutulması resmen...
Ama iyi oluyo aslında kendi ayaklarına sıkıyorlar...Cami duvarı hesabı...İnsanlar daha da irrite oluyorlar...Herşeyi görüyorlar...
Moraller çok bozuk...Sinirleri çok bozuk...Çok koymuş belediyeleri kaptırmak...