Dolarda 3 defa 144 ten donmüs iki defa uzerıne atmıs.
Bu dönem yurt dısı limanlar gumruk kapanma zamanı geldi. Fabrikalar da yıllık bakım sayım gibi nedenlerle durusa gecer. erbos ta bilirim gonderırse iyi olmaz.
Printable View
Bugun cok eski hisse netten tanidigim üstatlar endekste temkinli olmamiz konusunda uyardilar, bizim spek hareket cekinceye kadar düzeltme gelecek maalesef,
Tahtayi ceken Bank Of basanda o, bugün biraz mal yigma hissettim ne yalan söyleyeyim,
Ama umarim ben yanilirim,
Ama ekran kapatmak lazim sanirim bu ara..
Erbosan 40 ı geçerse kargo bedava olur gelene geçene elverene tut şunun ucundan döşeyelim abi diyene bir alana bir bedava olması için de 50 yi geçmesi gerekir diyor bordöş Şakir abi lakin ben ümitsizim sermaye artırımı açıklayana kadar git gel yapar bu mahalde ytd
39.58 ikili tepe oldu net.
Yılbaşından önce geçerse bilançoya kadar iyi yere gelir . YTD benim kanaatim
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ek 26495
Banttan sekip yükselme zamanı, haydi erBOSS :yes:
Deniz in alımları iyi gözle gorunen sımdılık bu 39 lara gelince de satmasaydı iyiydi
Yüz göz olmamak lazım, erbosan ın speği tutturmuş bir yol git gel yaparak sözüm ona k/y ları bezdirip sövüşleyecek, yer mi k/y bu numaraları? Yemez, neden yemez? Sn Eblek ve Efe kuzey milim milim teknik analizle durumu açıklıyor GAP olayının perde arkasında speğin lüfer oltasına izmarit takarak lüferi kandırma çakallığı var. istediği kadar dalga dubara işlere yönelsin haddini bilecek 40 I aştıracak kargoyu bedava yapacak ve devamı gelecek artık bir alana bir bedava mı olur iki bedava mı olur göreceğiz ytd
Kırılım bugun olur artık zaman daraldı
Ust bant deniyor el atın suna kıralım yahu
Üst bant 37fiyatı suan. daha önce 37 15 teydı denedi gectı ama 37.30 da cok mal koydular
Üst bantla beraber iniyoruz yavas yavas
Borsa da tam geri cekılecek zamanı buldu fazla salarlarsa iş degişir kritik yerlerde artık borsa
Toplamak yetmez silkeleyeceksin spek yere örtüyü sermiş silkeliyor, görmüyor musun?
Dut mu kardeşim bu ? diyebilirsin, Terki joe taaa Miami den derinlere dalmış bakıyor. İyi de bak bak nereye kadar, el atsana para sende pul sende, biraz rahat ol uy hazır olan Efe Kuzey e korkma kim tutar seni ytd
Reis 39 58 de cift tepeyi de soyledım düşenin Kırılmalarıda soyledım
Kimse sokaktan para toplamıyor
Spek e yedirecek para yok. biz yıyeceksek kurallara teknik e uymalıyız
Alıcıya döndü tahta
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Artık yazmama ya karar verdim hıc kimsenin zarar etmesini istemem. Gördüğümü yazdım hıc yanılmadım.
Golts 24 te yazdım
Tekfen 15.30
Isgyo da soylemıstım
Bol kazanclar Allah a emanet olun
Ben espiriyi severim ama dalga geçmem yazdıklarım onur vericidir desteklediğim yazarlara kıymet veririm biraz da k/y dalga dubarayı görsün diye nokta koyarım anlamak kolaydır ne kadar dönersen dön sırtın daima arkadadır prensibini gerçekler acıdır prensibiyle eş tutarım dyoby da terzi joe vardı bir zamanlar ona kızdı buna kızdı kurda kuşa kendini yem etti 5 6 civarıydı ben gidiyorum dedi yapma etme dur bekle uyma zibidilere grandüxleşme dedik dinletemedik tüydü gitti Miami ye sen misin giden adını terki joe koyduk dyoby 17 leri gördü şimdi vuruyor kafasını duvarlara ama biz ona herşey bitmiş değil gel yurduna daha neler var neler diyoruz umarım kor gibi kızdırdığı yüreğini soğutur gelir buralara telafi eder sabrın sonu selamettir elbet bir gün talih ona da güler Efe kuzey hayrola sen de mi uydun şeytana gönlünün git dediği yere mi gidiyorsun ? Gitme ytd
Şimdi siz sanıyorsunuz ki çift tepe rsi endeks falan spek döke döke kira kira işini yapıyor siz bıkınca o da alcağını alınca iki haftada hergün tavan yapar sen de biz sattık gitti dersin öyle oçları bunlar o yüzden herkes malına sahip çıksın
Yaw darılcak ne oldu ben kötü birşey demedim ki teknik analiz şu anda milim milim ilerleterek oluşturuluyor GAP dediğin boşluk daima bir tuzaktır eskiden bir bankanın seans salonunda otururken belli saatte bize simit getiren simitçi Cafer bile bilirdi ve her gün kapıları açık bırakmayın soğukla uğraşmayın derdi ayrıca 40 lira üç gün süreyle geçilmezse terki joe hayatta girmez kısacası dağ dağa küsmüş haberi olmamış erbosan borudur ama iyi borudur döşemesi güzel olur yeter ki döşenecek mecra bulunsun ytd
Efe Kuzey hocam yorumlarınızı görmek isteriz burada :)
15dk'lık için grafik daralıyor iyice gün sonuna doğru. Bakalım yön ne tarafa olacak :)
Kimse kalmamis,bu hafta biktiriyor spek ,cok güzel psikoloji bozuyor,Ama Erbos hareketi cakmali yoksa Endeks düzeltme saglam yemek üzere,illaki basladigimiz noktaya getirir bizi..yarin final yapa r belli eder yönünü..
Terki joe teşrif etmeden balık Kavak’ ları, Erbosan da 40 ı geçemez. Adama dön yurduna, gel boruya diyorum, Dyoby gibi Erbosan da da döşerlerse bir daha bırak Miami yi İstinye bayırından Tarabya ya gidemem diyor. Eblek ne dersin haklı mı yoksa burada da mı korkak takılıyor ? ytd
Terki Joe geri geldiginde Azeri gazi Bakü den Izmir Aliagaya 100 lük ve 120 lik borularla tasinir oda depresyondan Miamiye Thy aktarmali geri döner akli varsa tavan boyasina bizimle devam eder ama sen varken gelmez o..
Yanılıyorsun terki joe beni severdi o grand denilen zırtapoza kızdı tasını tarağını topladı arkasına bakmadan külhanbeyi gibi çekti gitti. Yıllarca dyoby yöneticilerini dürüst olmaya temettü vermeye boyacının aşkı teranesiyle bedava fırça dağıtıp boyacıları kandırmamaya davet etti yaranamadı.
O tüydü dyoby 17 leri gördü. şimdi dön Mevleviler gibi kendi ekseninde trans ol dal tasavvufa boruya güven gerisini merak etme sen diyoruz adamı cezbedemiyoruz. Ytd
Ek 26510
Öğlene kadar bekliyoruz :shh:
Ek 26512
Daha önce 3 kere altbant'tan yükselişe geçti ve güzel artış yakaladı. Beklemeye devam. ytd.
Alış ve satış ne durumda ilk 5 kademe paylaşabilecek var mıdır ? :)