sonunda bu da sıyırmış. hayırlısı..
Printable View
sonunda bu da sıyırmış. hayırlısı..
tw hesabı hacklenmemişse yazık.
Atilla Bey şu ana kadar tüm gerçeklikleri ulaştıran kalem oldu.
İnsanların bu kadar üzerine gitmesi ve onun bu tepkisi normal.
Bir de kendisi ciddi bir entellektüel boyut arıyor.
Bırakın entellektüel boyutu açın bakın yorumlara hepsi troll.
Adamın tabi ki tepesi atar.
Selamlar.
Cevaben uzun zaman alan bir yazı yazdım,yazı bitene kadar sayfa otomatik olarak log out yapmış,gönderince silindi,tekrar aynısını yazmak gerçekten zor.Cevabımın anafikri, faiz tanımının uygulamalara göre değiştiği esas sorunun hakkaniyeti bozan uygulamalar olduğu şeklindeydi.Enflasyon altı faiz,reel faiz,katılım bankası,kooperatif,çiftlikbank vs. zaten herkes uygulamada ne gibi haksızlıklar ortaya çıkabildiğini gayet iyi bilir.
ustbond10y %2.1820
https://www.youtube.com/watch?v=xMg3Oa7ccj0
Akdeniz analizi
Kamil e anlatır gibi anlatayım.. yaklaşık 4 aydır çin malı motor alayım diye uğraşıyorum..hala alamadım..motor ilk fiyatı baktığımda zamanım olmadığı için alamadım ..
4 ay önce fiyatı 4000 TL idi..
O arada dolar gitti geldi vs fiyatına zam gelecek denen çin malı motor dolar yüzünden artacak dediler..
Yurtdışı fiyatı hala 750 dolar..
Şimdi madem dolar düşüyor bu zıkım motor şuan neden 6000 tl...
Yani özetle durum şudur..TL değer kazanması için en az 4 ay böyle düşmesi lazım minik minik..
Ancak hani bir ihtimalle belki bu şekilde fiyatlara yansır..
Şunu bilir şunu söylerim...dolar demek alım gücü demek..motor hala 750 dolar...
750 dolar 4 ay önce motor 4000 TL
Günümüzde hala 750 dolar motor 6000 TL..
Ve ben hala o motoru alamadım..dolardan daha çok kazandırıyor
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biz bu S400 leri alsak, egzozlarına atlet, patates falan tıkayıp çalışmaz şekilde tutsak, taşıyan araçların önüne yatsak üstüne atlasak falan desek kabul eder mi turrrrrup
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tank mı onlar ki atlet tıkayınca dursun:)
Başkan dolarları satıp faize girin diye ne kadar etkili olduysan iyi düzeltme yaptı benjamin
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi, roketinde egzozu olmalı atlet tıkamalık. Çufffffff diye ateş püskürtüyo. Patateste tıkarız, atlette tıkarız. Gerekirse arabamızdaki beyzbol sopalarıyla fura fura yamuldurug onları. Biz yüce Türk milletiyiz.
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acele etme başgan bugün %3 daha düşebilir...
LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dolarda parite düştü diye Euro ya geçtin demek senden korkulur Başkan
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
31/05/2019
09:02
İnternet
Döviz
İNTERNETTEN DÖVİZ ALIŞ / 6.60380 TL
+xxxxx
.
00
EUR
xxxxx
.
00
EUR
operasyon tamam
6.79530 sattıklarımın tamamını xxx euro fazlası ile koydum yerine :whistling::whistling:
yavaş yavaş tatil bavulumu hazırlayayım bekle beni ayvalık geliyorum
5.67 var fibo düzeltmesi abartıp oraya da götürebilirler gibi geliyor
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bana ne ya bayramda sakin sakin dursun sonra bakarız bayramda işlem yaptırmmıyor bankalar makas farkından dolayı
imkan bulursam gene satar alırım yeterkiş o havayı versinler
haftaya tükkan 3,5 gün kapalı aradaki açık zamanda bakalım alış satış makasını ne yapacaklar
Saat 10.00 da TÜRKİYE 1.çeyrek büyüme rakamları gelecek...Bekliyoruz bakalım...
beklentiyi bilmem ama son altı ayın en iyisi gelecek:)
AA Finans Beklenti Anketi'ne göre ekonomistler, GSYH'nin 1. çeyrekte yüzde 2,5 azalmasını bekliyor. Ekonomistlerin 2019 yıl sonu büyüme beklentisi yüzde 0,1 oldu.
5 kademe bastılar açılışta 5.87...
LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
turkey 5y cds:495,43
Viop mayıs kontratında yine yaptılar yapacaklarını fiziki dolarınızı satın kur farkından gelir elde etmek istiyorsanız size viop sunalım dediler viop giren dolarını sattı viopta TL işlemler yaptı. Hükümetse yaptı yine yapacagını her kontrat sonunda allem kallem oyunlarla dovize müdahale
USD TRL paritesi artık benim gözümde borsadaki spek tahtasından hiçbir farkı yok
Buyumemissek bile buyumusuzdur. Kesin birseyler olmustur.
Bence eksi 1 gelecek. Sonra damat cikacak dengelenme sevgili paydaslarim diyecek, ara ara laf sokacak. [emoji3]
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir ülkede devlet ve yöneticileri, ekonomiyi kurtaracağım diye borsada ve piyasalarda oynuyorlarsa, o ülkenin adını "Vegas" olarak değiştirmek gerekir...
Modern dünyaya ve devlet yönetme sanatına bizim de bir katkımız olsun.
Kumarı, maniplasyonu, türlü çeşitli abidik gubidik durumları kriz önleme metodu olarak dünyaya lanse ettik ya...
Ölsem gam yemem...
Tüik: 2019 yılı 1.çeyrekte gsyh -%2,6 (beklenti -%2,5)