ikiside petrol türevi ürüne sahip...
kimyevi madde stoklarından dolayı büyük zarar yazabilirler...
petrol için 15 dolar senaryosu konuşuluyor...
Printable View
Bence bu endiseler yerinde. Konusulan 15 dolar seneryolari bence gercekci degil.
Benim baktigim baska ozellikler var.
Bu iki sirket yonetimi, bilanco gondermek icin son gunu beklemiyor. Bu cok mu onemli diyenler olur, ancak bence cok onemli.
Her ikiside her yil duzenli kar payi oduyor. Ortagindan saklayip, sirf kendi cikarlari icin yedeklere atip, bankasinda tutmuyor.
Biri dunya da en onde gelen carbon elyaf ureticilerinden biri, digeri yaygin satis agi ve inanilmaz sabit yatirimi ile buyuk bir guc.
Hem celik tup ve yedekleri fabrikalari, limanlari, dogal gaz ve lpg tasima gemileri ile bir armada. TUPRAS'in %10 nuna sahip. AYGAZ yakinda Banglades 'te, Turkiye'deki sistemin aynisini kurmak icin ( 4 yil icinde ) yatirima basladi.
900 bin kuru para iyi bir rakam.
En azindan yillik kar payi ile, yasami surdurecek gelir sahibi olmak lazim.
Eger fiyatlar bu seviyelerde olmasa, yani AYGAZ 14 TL. filan olsa, bu denli guvenle yazmazdim.
Ama bu gun 8.25 TL. fiyat bu hisse icin inanilmaz bir fiyat.
Bence tabiki, siz kararinizi kendiniz verin.
Arkadaşlar İstanbul’dan ev almak mantıklı mı
Dogrudur. Mkkdan aldigim bilgide bu yonde oldu. Biz hissenizi degil verileri saklıyoruz dediler. Yanlis biliyormusum bu konuyu. Sn turnikeye tesekkur ederim. Osmanlidan hesap actirdim ama islemlerimi yine ziraatten yapsam daha iyi olacak sanirim. Her ne kadar ziraate bir sey olmaz dusuncesi hakim olsada yinede bloke koyduracam hisselerime.
Saygilarimla.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende bloke koyacam satacagimiz zaman hemen bloke kaldirabiliyor muyuz bir de nasıl bloke koyacam söyler misiniz ecas tan mi yapacam zaten uzinnbir süre satamayacagiz sanırım ytd...
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzel bir yazı olmuş bende 3 ay önce evi sattım tekrar yeni bir ev arayışına girdim ancak faizlerin düşmesiyle fiyattlar %30 yükseldi...
Şimdi cebimde param var kafam rahat bu piyasa da işler kolay kolay düzelmez..
bu durumda ev almak isteyenlerin eli daha güçlü
para kimdeyse güç onda...
Günaydın dün cumhurbaşkanı 500 bin TL altı evlerde ekspertiz değerinin %90 ı kadar kredi verilebilecek gibi birşey söyledi (ben öyle anladım). Peki bu karar ikinci el konutlar içinde geçerli olacak mı bilgisi olan varmı.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir de benim yazılar niye küçücük çıkıyor
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hafta yolu tapu dairesine düşen oldu mu ? İşlemler yapılıyor mu ?
Mobilden yazinca yine mobilde oyle gozukuyor. Pcden bakarsan normal gözükür
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amerika da muhtemelen ASKERI SIKI YONETIM basliyormus haftaya. Götü kolla ABD de isen. Eve birkaç tane tüfek tabanca falan al. Eve saklayabileceğim külçe altın gümüş falan depola.
Doların işini yakında bitirirler. ABD 2020 sonunda iç savaşlarla eyaletlere bölünecek. TRUMP ekibine, Amerika daki bütün FEMA toplama kamplarını aktifleştirin mesajı vermiş. Gizli bir düşmanla savaşıyoruz, kazanacağız mesajı verildi. İç savaş sürecine hazırlanıyorlar.
Küreselci Satanistlerle vs Evanjelist Nationalist Amerikancı güçler savaşı başladı. Bundan sonra ABD olmaz artık tek dünya gücü devleti olarak. ÇİN yeni kabadayısı olarak güçlü devam eder. Devler tepişirken ABD parçalanır.
David Rothschild in mesajlarını ve Donald Trump ın Twitter mesajlarını takip edin. İkisi de kendi taraflarına sinyal gönderiyorlar. Savaş başladı!
Sadecegraf abi acayip komplo uretiyon
Simdi bnm komplom
Oyle sıkıyönetim vs abd de zor
Değil serbes piyasa herşey biter
ABD ana yonetici unsuru amacına ulaştı
Bundan sonra ipi yumuşatır
Amaç Çin i güçsüzleştirmektiyse
E yetmez mi
Hayat devam edicek
Kimi kazanıp kimi kaybetçek
O ka .
Yani ana akım para odakları da biraz tırsmıştır tabi de
Bayram değil seyran değil ne sıkıyönetimi ya :)
Bikaç kişi nezle oldu
Adam dunyayı ters yuz etti ya :)
Yeminlen
OKU BAKİM... OKU BAKİM... OKU BAKİM...
12 hafta lockdown
https://www.usnews.com/news/us/artic...-official-says
Social unrest Martial Law
https://www.newsweek.com/inside-us-m...g-they-1493485
Donald Trump
The world is at war with a hidden enemy. WE WILL WIN!
https://twitter.com/realdonaldtrump/...242923521?s=21
David Rothschild
Trump propaganda blaming China for our troubles is insane precisely because Trump spent some much time delaying our preparation and, basically, spreading Chinese propaganda. If this is China's fault, than Trump is their useful idiot.
https://twitter.com/davmicrot/status...850579458?s=21
Isyerleri kapali bir cok isveren nakite sikisacak Allahin emri
ve care olarakta ellerindeki gayrimenkulleri satmak olacak
Nakite sikismis bu adamlar bu mallari ucuza elden cikarmak zorunda kalacaklar ama kimsede almak istemeyecek
ABD de isen bu zamanlarda götü kolla arkadaşı. Vahşi Batı süresi başlıyor.
Kim derdiki Türkiye de olmak, ABD de olmaktan Avrupa da olmaktan bin kat daha konforlu ve güvenli olacak. Geçen sene söylesek millet götü ile gülerdi, ama şimdi ne oldu. Türkiye en azından insanların birbirini basit tuvalet kağıdı için varmadığı bir ülke.
Ankara da oturacak ( sadece kışın ) bir daire arıyorum. 3+1 ( en az 110 metrekare net ) en fazla 7 yaşında olmalı. Para nakittir. Bölge olarak hastaneye yakınlığı, marketlere yakınlığı önemli. batıkent , ümitköy , keçiören veya Eryaman da metro istasyonlarına yürüme mesafesi olabilir.
abd büyükelciliğinin açılış vaktini tahmin eden var mı. çukurambar ve söğütözü tarafını canlandırır diye tahmin ediyorum
Darbe girişiminden beri aynı şeyi bekliyorsun ama ev fiyatları bir türlü düşmüyor. Yine düşmeyecek. Çünkü bizim hükümette trende uyup para dağıtacak. Abd de Fed varsa bizde de saraya göbekten bağlı TCMB var. Ayrıca beton aşığı halkımız ve duran konut üretimi var. Dolar bazında hesap yap deme lütfen. O zaman bende BTC, GOLD derim :)
Ahmetg nerelerdesln? Trump ne yapiyor? Tanklar yakında ABD sokaklarında olur. Eve 3-5 tüfek al ve bolca mermi depola, Yahşi batı. ABD artık eyaletlere bölünür. Başka çıkış yolu yok. Trilyon dolar$ para basıyorlar her gün yetmiyor.
Biz Türkiye de rahatız, tuvalet kağıdı bol miktarda var. Makarna gani. İdare ederiz. Ya siz?