oldies goldies..
syg,
Printable View
Temmuz 20gibi Edremit-sabiha Gökçen bileti lazım
Bildiğiniz kampanya var mı arkadaşlar
Erkeklerin çoğu bilmez, gerçi şu sırlar sıkça dillendiriliyor.
Diyelim boşandınız, üzerinize hiç bir mal yok, ama az buz bir maaşınız var.
Boşandığınız kadın yeniden evlenmediği sürece nafaka ödersiniz. Nafakayı yatırmazsanız, geciktirirseniz hapse girersiniz. İşiniz gücünüz nafaka ödemek olur. Boğazınızdan kısar, borç harç alıp yine o nafakayı öpe öpe yatırırsınız.
2-3 ay dahi evli kalıp evlenseniz sonuç değişmez. Kadın gider evlenmeden keyfine bakar siz onu finanse edersiniz.
Kadın asgari ücretle dahi işe girse nafakayı ödersiniz.
Eğer malınız mülkünüz varsa yandınız. Hem tazminattan hem de nafaka miktarından feleğiniz şaşar.
Son dakika! AA: Reyhanlı'da patlama! Ölü ve yaralılar var...
"SEVGİLİM EKONOMİ SINIFINDAN BİLET ALIRSA ONDAN AYRILIRIM"
Bazı kadınların hayattaki en büyük başarısı zengin eş bulmak. Sevgilim ekonomi sınıfından uçak bileti alırsa ondan ayrılırım.
https://www.haberturk.com/ebru-polat...1519-magazin/6
:kahkah::kahkah::evil:
Bu itibar puanı mekanizması çalışmıyor ki.
Ne biçim iş.
Ona verdin başkasına ver falan yazıyor.
Sallama bir şey yapmışlar.
Selamlar.
20.424 puan olmuş itibarim varmış baya
Abd istihdam verisi çok önemli .yuksek cikarsa dolar yukselir fed indirim ihtimali azalir.. son 11 dk..
Veriler issizlik orani ve saatlik kazanc harici iyi geldi .ons düştü. Fed erteleyebilir
Tamamen fondan cikilarak ing turuncuya gecilmistir
Evet , şimdiki tartışma Fed kaç ay paslar faiz indirimini
Valörlu fonlarda %10luk marj uygulanıyor
Alım düşünüyorsanız %10 daha az bakiye yazin hocam
Mesela hesaptaki bakiye 100k
Siz 90k alacakmış gibi emir yollamayı deneyin
Az önce kısmi Nzor bono alışı yaptım 15k 'ya 573 gün verdi, Fil'den çıkacağım yavaştan artısı kalmadı gibi bugün hesapladım ama vaktim yoktu aksiyon almaya 100 bine 54,2 tl oranında gelmiş.
Dediğim gibi bugün myfinans üstadıma seslendim daha ayıkmamış, vakıf bir yıllık enf. korumalıyı öldürmüş.