İlk olarak e devletden bankayı teb yapardınız sonra şubeden vadesiz açardınız oraya yatardı
Bende cepteteb müşterisiyim sorun olmadı.
Printable View
Her iki durumda da Huri yani, Nuri'ye rastlama ihtimali sıfır.:)
HALKBANK 2019 ilk yarı mali verileri açıkladı. 2018 ilk yarısında 5,8 milyar TL Brüt Kar açıklayan banka 2019 ilk yarısında 5,7 milyar TL brüt kar açıklayıp karlılığını korumasına rağmen, özellikle Kambiyo İşlemlerinden 1,8 milyar TL Zarar açıklaması bilançoda brüt karı eriten en ödemli unsu roldü. 2018 ilk yarısında 1,9 milyar TL Net Kar açıklayan bankanın 2019 ilk yarısındaki Net Karı % 67,6 azalarak 615 milyon TL’ye geriledi.
https://www.paramedya.com.tr/devami/...ri-kari-eritti
Konusulmaya baslanmis yeni para basma
Eylul de faiz indirtcek zorla trump fed e yine kayacak kasim aralik icin zorlayacak 0 a kadar indirtcek diyorlar abd de de
Haydut resmen kimseden de cit cikmiyor 30 fk dow a kuvvetli buyumeye dove dove faiz indirtti
Bu abd muz degil bildigin esek cumhuriyetimis ortadogu ulkelerinde bile boylesi yok tayyip bile bunu yapti ama elinde gecerli sebep var buyume ulke ticaret bitik abd de de hersey güçlü iken soytari ona buna saldirip kurumlari maymuna cevirdi
Fed in kukla oldugunu her zaman yazdim ama bu kadari mide bulandirdi artik 30 uzeri fk faiz indiriyor
Abede de kurumlar bagimsiz masalina inanalim biz :yes:
Adam fed e başkanına gunde 3 posta hakaret ediyor kufur edecek yakinda gerizekali bunlar diyor
Tayyip bile uslubu ile elestirdi
Esek cumhuriyeti resmen abd
Abd den gelen her sey konu ne olursa olsun tl ye ralli yaptirdi yaptirir her zaman
Evet öyle yaptık ama e-devlette Cepteteb şubesi seçildiğinde ve ceptetebteki hesaba tanımlandığında ödül ödemesi yapamıyoruz dediler.
Eğer emekli maaşı hesabı şubedeki bir hesaba tanımlanırsa ödül veriyorlarmış. Ama o zaman da her seferinde emekli maaşını otomatik ödemelerin ve kredi kartının tanımlı olduğu cepteteb hesabına havale yapmak gerekli. Külfetli olduğu için ödemeyi direk cepteteb hesabına tanımladık
HUAWEI kendi açık kaynak Android ile tam uyumlu işletim sistemini duyurdu.
https://pbs.twimg.com/media/EBg598-XoAEobW7.jpg
Hesap bana ait değil. Kullananlar ileri yaşta. 3-4 sene boyunca her ay takip etmek gerekli. Unutulursa otomatik ödemeler ve kredi kartlarının ödemeleri de aksayabilir.
Sanırım bu hak her zaman var taahhüt verilmediği için her an maaşı şubedeki vadesiz hesaba bağlama taahhütü vererek bu ödül ödemesini almak mümkün.
Belki şube vadesiz hesabından cepteteb hesabına otomatik düzenli ödeme tanımlanabilir.
Ekonomik kriz ve sonuclari
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/k...diyor-41298978
Eger kriz olmasa demekki kuyruk 50km olacak
Şimdilik akıllı telefonlarda kullanılmayacak. TV'lerde işletim sistemi olarak devreye sokulacak, etap etap bilgisayar, tablet ve akıllı telefonlara yaygınlaşacak.
İşletim sisteminin hazır olmasından daha önemlisi bu platformda kullanılacak programların yaygınlaşması. ABD'nin huawei politikası bu programın yaygınlaşma hızını belirleyecek, ilk önce Çin'deki telefonlarda kullanılacağı biliniyor. Burada olgunlaştırıldıktan sonra yakın çevreden başlayarak dünyaya yayacaklar.
Bu saatten sonra dönüş yok, dönüşüm hızı tahminleri farklı olsa bile. Eşeğin aklına karpuz kabuğu girdi artık. Sarı Çiyan'ın ( aslında ABD derin devletinin) kendi bilişim tekellerini korumak için her yola başvurabileceğini biliyorlar.
Bu ne degistircekki
Eger cebindeki telefonun sahibi programcı ise belki işe yarar ama
Sade vatandaş için faydası ne
En güvenli i phone du mesela
Vurdu rus büyükelçisini adamın telefonu tüm dünyadan uzmanlar geldi çözemedi açılmadı telefon
Ama apple şirketi istese açardı onu açmadığı gibi daha da kitledi :-) hiç acilmiycak hale getirip sürekli değişen dinamik şifre koduydular sanırsam
Yani Huawe muawe trash yaw bence böyle haberler. ..
Nası olsa millet annamiyo. .
Konunun uzmanı değilim ama sanırım sorun, diğer programların akıllı telefonla yüklü olarak gelip gelmemesi. Sizin benim için aldığımız telefonun işletim sistemi dışında bir şey ihtiva etmemesi önemli olmayabilir, 2 saatte ihtiyaçlarımızın % 90'nına cevap verecek programları kurup yolumuza devam ederiz. Ama çoğunluk telefonu aldığında programların yüklü olmasını bekliyor, daha doğrusu bilgisayar okuryazarlığının düşüklüğü nedeniyle buna muhtaç.
Huawei'nin ihtiyaç duyduğu kendi işletim sistemiyle birlikte telefona yüklenecek programların varlığı ve bu programları telefona default olarak yüklenmesine izin verecek telif koşullarının olması. D*****n kuyruğu burada kopuyor, Huawei'nin google ve apple'in sahip olduğu gibi platformları yok. Bu platformları kendi ülkelerinde geliştirmek için de zamana ihtiyaçları var.
Dediğim gibi konunun uzmanı değilim, yazdıklarım naçizane bilgi kırıntılarıdır, eleştireceklerin insaflı olmasını rica ederim. :)
Genelde Apple fanboyları ergen olur ama bizim nasibimize moruk olanı düşmüş. Nasip işte. :)
Moruk bunun için çok bi fan boyluga gerek yok
Eccuk düşün sen bile bulursun
Nası her internet bankacılık işleminde ayrı bi şifre geliyo
Apple da da arka planda senin gormedigin öyle bi filim dönüyor
Yani Huawe bunu (aynı teknolociyi) bire bir kopyaliycak işte ama deycekki ben yaptım oldu çok büyük yenilik vs cs
Anliycaan pazarlama stratecisi bi nevi
Eğer android ekosistemi ile uyumlu bir işletim sistemi geliştirilebilirse kibu GPLlisansından dolayı mümkün olmalı Huawei'nin yapması gereken google'ın android işletim sistemine entegre ettiği ana programları geliştirerek veya diğer yazılım geliştiricileri ile işbirliği yaparak telefon ile birlikte verebilmesi.
Geliştirmesi gereken yazılım alternatifleri:
Google maps+navigasyon+canlı trafik durumu v.b.
Gmail
Bulut depolama ve entegrasyon
Ve bunlar gibi birkaç detay.
dolarda lale devri bitiyor,son alımlarımı dün yaptım oh mis. bayram bereketi,tanzim dolar. rsi'de 3 lü dip yaptı tamamdır.
ema200 altında dolar almayanın aklından şüphe ediyorum.
2 sıkım daha kurşun bekletiyorum , 5.30 gösterirlerse ikisini de sıkarım acımam.
Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
Herkes tatil havasına girdi sanırım.
Bu kağıdı buradan almayacaksam, grafik bakmanın anlamı kalmaz.
https://i.hizliresim.com/lQOpRE.png
Mert Yilmaz Dolar ile ilgili dogru bir analiz yapmis. Onunda dedigi gibi dolari burada tutmanin reelde ekonomiye bir katkisi olmadigi gibi olasi risklerde yabancilarin cikmasi icinde zemin hazirliyor. Onlar icin 1 dolar 1 dolar.
Bende haftaya yeni pozisyon almayi dusunuyorum.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
FED ve AB Merkez Bankası ' ndan parasal genişlemeye yönelik sinyaller gelirse
ABD - Çin arasındaki ticaret savaşları devam eder ve şiddetini arttırırsa
Küresel ekonomik kriz git gide yayılmaya başlarsa
FED ve AB Merkez Bankası para basacağına yönelik sinyaller verirse
ABD ve AB ekonomik verileri ardı ardına kötü veya zayıf gelirse
Trump , güçlü dolar istemiyorum . ABD ' nin uluslararası rekabet gücüne zarar veriyor ; söylemi devam ederse ,
Sadece şunu bilin derim . Bu saatten sonra dolardan hayır beklemeyin ! Yukarıda yazdıklarım 1-2 yıl sonra büyük olasılıkla gerçekleşeceğini düşünüyorum .Bunlar olursa dolardan onbinlerce hatta yüzbinlerce dolar yatırımcısının canının fena yanacağını düşünüyorum. Geleceğin yıldızı altın olacak diyorum . Gelecek 5 yılın yıldızı altın diyorum. Sadece Türkiye'de değil dünya genelinde büyük bir ekonomik buhran bekliyorum . Böyle bir krizin çıkması halinde Türkiye ' nin bu durumdan daha fazla etkileneceğini düşünüyorum . Bu durumda dolar kuru ile birlikte orantılı olarak artan veya azalan altın fiyatları , bundan sonra dolar kurunun etkisinden kurtularak boğa piyasasına girecek .
NOT : Yukarıda yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir . Karar ve tercih sizindir . Saygılar.
Dunyada kriz cikarsa ve dolar deger kaybetse bile bu gelismekte olan ulkelerden para cikmasina sebebiyet verecegi icin dolar Turkiye de cok dusmez
Ikincisi abd ithalatci ve cari acik veren bir ulke. Parasinin deger kaybetmesi ihracatini artirmaz ve cari acik vermeye devam eder
Dunyada ki ithalatin yuzde 35 e yakinini tek basina abd karsiliyor. Dolarin deger kaybetmesi demek dunya ticaretinin daha fazla zarar gormesi demektir. Su anda cin yuani devalue ederek haksiz bir rekabet olusturuyor mesela
Yeni bir qe ne kadar basarili olur muamma. Dunya simdi eskisinden daha borclu ve bu surdurulemez. Isler her kotulestiginde para basmak care olmamali.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fed 2008 Ekim ve Aralikta 3 ay icinde 5,25 faiz oranini sifirlayip,su anda adim atacak yeri kalmayan tum buyuk MB lerce de desteklendigin surectr TL ne kadar deger kazanmis mesela hic bakan oldu mu.
Kuresel kriz esittir TL nin yuzde 40-100 devalue olmasi..
Dolarda 5.35 e kadar bir dusus teknik olarak mumkun ama daha asagisina ihtimal vermiyorum.
Bu noktada teknikten ziyade fayda analizi yapmak mantikli
Kur 5.35 oldugunda bu bize ne tur bir fayda saglayacak.
Yukselisin olmasi icin 5.6x lerin gecilmesi gerekli.