Karaduman nik degistirip önce avukat serpil oldu sonrada Sermin oldu.kiliktan kılığa giriyor .çocukça bir akli var kendi kendine kanun koyuyor olmayan konuları bir yerlerden bulup kafa bulandırıyor aynı eskisi gibi
Printable View
Bugün 30.610 lot virman olmuş böyle giderse galiba 3-5 kişi kalacağız bir bakmışsın patron bizi ortaklıktan çıkarmayıp onursal ortak olarak şirket ortaklığımızı devam ettirir.:kahkah:
Bugün vakıf yatırımdaki 23,222 lot daha önce burada sattığını söyleyen arkadaşınmı :notr:
'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''
Dirasada ne kadr lot kaldı sn kurtilus
Tahmini olarak
Topu topu 350 bın falanmı kaldı kurtuluş
Spk ya 3 kişinin şikayet ettigini nerden öğrendiniz sn zırıltı
Ses seda yok hissede kimse kalmadı mı
Önce Karaduman kayboldu sonra avukat serpil kayboldu ardından Sermin
Ne oldu bu Sermin hakim ortak işi fıs çıkınca arastirmami yapıyor .ortaklıktan kimse zorla atamaz diyordu.
Tebliğ II-23.1 madde 4(d) aralık 2013
Mülga Tebliğ II-27.1 madde 3(1) (ç) ve madde 5 (2) ocak 2014
Tebliğ II-27.2 madde 3(1) (ç) ve madde 5 (7) kasım 2014
Bunları dikkatli oku . Bakalım ne anlayacaksın . Tarihsel sıraladım ki anlayasın.
Bu forumdaki paylaşımlarım özellikle zırıltıya ve forumdaki herhangi bir kimseye kesinlikle yatırım için yorum ve tavsiye değildir. Her koyun ayağından asılır.
He he 2.23.1 ayrı bir tebliğ.
2.27.1 kaldırıldı (yüzde 95 ile ortaklıktan atma olan tebliğ ) yerine 2.27.2 geldi artık yüzde 98 ile ortaklıktan atılıyor.
2.23.1 tebliğin diğer tebliğle bağlantısı yok.bunlari ancak mal olan biri birlikte tarih koyarak gösterir.farkli kardeşim bunlar .apayrı konular SPK nin TTK bin binlerce maddesi var.alakali olmayan iki maddeyi koyup eski tarihli iptal demek malliktan başka bir şey olmaz
Karaduman hala anlayamamis.sanirim tekmeyi yedimi anlicak.
Adam hala neyin ne olduğunu bilmiyor.
SPK 2.23.1 i yürürlükten kalkmis zannediyor .yerine 2.27.2 gelmiş zannediyor.he he he.
Oysa marshallda şu an haberi var kapta.2.23.1 ile borsadan çıkmak istiyor.95 ile .
Karadumanı spk ya şikayet edecek ben kanunlari yanlış bilgilerle israrla kandırmaya çalışıyor insanları bile bile
Şu an ekran kayıtlarını aldım SPK ya gönderiyorum.
Dışarda 360 bin lot kalmiş .artık çok fazla bir hisse verileceğine ihtimal vermiyorum.kalan 40 günde 30/40 bin ancak alırlar .yani yüzde 99 yapamiyacaklar bence.
ihraç için ortaklıktan çıkarma fiyatı açıkladıklarında 3 ğün içinde,çıkan rakama noter ihtarlı itiraz yapabiliyormuyz!!!!
yoksa çıkarma fiyatı için,genelkurul yapılacakmı!!!yapılırsa katılıp şerh mi koydurmamız gerekli!!!
Ben ortaklıktan çıkmayı düşünmüyorum
Noter masrafı nedir ki
marshal ortaklık yapısı KAP tan Ek 23893
Güngör Uras ın yorumu
http://uzmanpara.milliyet.com.tr/hab...-yapacak/3863/
Borsa kotundan çıkması,
gibi hususlar bu Kanunun uygulanmasında önemli nitelikte işlem sayılır. Kurul, önemli
nitelikteki işlemleri, önemlilik ölçüsü de dâhil olmak üzere bu nitelikteki işlemlerde
bulunulabilmesi veya kararların alınabilmesi için uyulması zorunlu usul ve esasları belirlemeye
yetkilidir .SPK.
sonrada II.27.2 deki hakim ortak nedir okuyun
Herkes kendi yorumunu kendine kullansın. Yazdıklarım ve paylaştıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Karaduman senle polimik yaratmicam.Bana hiçbir kazancı yok o koydugun yazılarda açıklama yapan kişiler sirket hiçbir ortağını zorla atamaz diyor ama pisi pisi atoyorlar.en son geçen hafta ben denizzbanktan atıldım.rizam dışında atıldım hemde.
Marsal a gelince Marshall in sahipleri delikanliymis dürüst çıktılar dürüst davrandılar hisse 31/32 TL de iken 40 TL den gönüllü alım basvurrusu yaptılar yuzd 30 yüksek fiyattan.hatta açıklamalarında bile var.bizim aç gözlü ahlaksizlar ne yaptı en dip fiyattan somurduler .satma hakkında bile degerlemede ahlaksızlık yaptılar.bende bizzat telefonla ve maille rızam disinda degerlemeyi sahtekarlikla 10 TL cikararak beni zorla hissemi vermeye zorladiniz.insAllah hayrini görmeyin dedim 2 hafta önce verdim.
Bak işte dürüst şirket böyle olur
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...27e3b9b4d0.jpg
[QUOTE=işçi74;3983885]ihraç için ortaklıktan çıkarma fiyatı açıkladıklarında 3 ğün içinde,çıkan rakama noter ihtarlı itiraz yapabiliyormuyz!!!!
yoksa çıkarma fiyatı için,genelkurul yapılacakmı!!!yapılırsa katılıp şerh mi koydurmamız gerekli!!![/QUOTE
lalmı oldunuz yaww
Buradaki tartışmaların ve sataşmaların faydasını görmediğim için sessiz sedasız kendi çıkarıma en uygun yola koyuldum diyebilirim Sayın Zırıltı. Hisselerimi ihtirazi kayıtlı satıp zararımın giderilmesi için hukuki süreci başlattım. Siz de umarım kendi zararınız için en uygun yolu seçer ve zararınızı giderirsiniz.
Şirket açılan davayı hemen açıklamak zorunda olmayabilir. Şirkete sorana ve cevabı burda yazana helal olsun
Buraya gereksiz yazılarla meşgul edenler
Var.
1.dava açtığını iddia eden önce arabuluculuk müracaatı olmalı bundan haberi varmı acaba.
2.diyelimki bu aşamayı yaptın davayı açtım bizi ilgilendirmez ama diğer dava açmak isteyenlere faydalı olacak san
DELİKANLİ GİBİ CİKİP DAVA DOSYA NUMARASİNİ YAZARSİN.
3.EGERKİ BUNU YAPABİLME YETENEK VE CEDARETİN YOKSA BURAYİ MESGUL ETMEYEREKTE YARARİN OLUR
Yalan yahu ne davası .sermin avukat serpil Karaduman .
Hissesini verenlerde degerlemeye ve duruma itaraz eden bir mektup yollasın iadeli taahhütlü 5 TL masrafı var yollayacaginiz yer
Sermaye piyasası kurulu ortaklıklar finansaman daire başkanlığına
Ortaklıktan cikarmaya bu ahlakasizlar başvurmadan belki spk bültende bir haber çıkartırız.
Kaç kisi ilgili kurumlara yazıyor acaba.hala iş bitmiş deik ses cikarmak lazım.
Bu gün aradim şirketi sordum açılan dava mava yokmuş.hissesini verenlerin çoğu teşekkür ediyor dedi.
Herkes halinden memnun SPK ne yapsın yattirimci şikayet etmezse SPK neden karişsin
yalan söylemişler , ben dava açıldığını biliyorum. Stajer arkadaşımdan öğrendim. Yazılı sor bakalım . Hissesini veren teşekkür etmiş öylemi , çok komik, kargalar güler.
Marshall nereye çıkıyor eline yüzüne bulaştıracak %11.75 pay dışarda olan hisseye olacak
Eveet kap haberi var amacı çağrı sonrasında yüzde 95 e ulasirsam diyor.
Şu an yok elinde ama 95 e ulaşırsa 2.23.1 önemli nitelikler tebliğinin borsa kotundan çıkma kanununa göre borsadan çıkmak istiyor
Hani senin eski dediğin tebliğ
He he he
Biz onu diyoz marsahalida ondan örnek verdim .aaaa bakkk Marshall tebligleri bilmiyor senin kaldırıldı dediğin tebliğe göre izocamin yolundan gitmek istiyor
Tabi anlayana sivrisinek saz .
Benim burda yazılarım harfi harfine doğrudur senin gibi sallamam her sözümün arkadiindayim.
Ama sen yürürlükteki tebliğe kaldırıldı diyon.ortakkktan atamaz diyon .hakim ortak illa 98 diyon.teblig kanun okumayı bilmiyon.icerikteki tanımları diğer işlemlerdede aynı olacak saniyon
He he çok zayifsin.
Buraya bu kadar yazacagina cimere spk ya adam gibi durumu yaz.bos muhabbet yapma yok neymiş hakim ortak
Hakim ortak nedir yahu adam işi bitirmiş 20 sayfa bir halt bulmuş gibi bombossss bir şeyin pesine takiliyon
buyrun .izocamin gittiği yoldan gitmeye çalışıyor.bizde yalan olmaz dostum https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ec2c9ef422.jpg
SPK şirket haberlerlerinde izocam sayfasında bugün gönderilen haberde bir yatırımcı tarafından 13,09,2019 tarihinde 13,06,2019 tarihli olağan üstü genel kurulunun iptali için Ankrara 13.Asliye Ticaret Mahkemesine açılan davada mahkeme usulden reddine karar vermiş.
https://www.spk.gov.tr/SiteApps/Sirk...masiDosya/3794
'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''
Marshall çıkamaz büyük bir tatkiksel hata yaptı Barcelona karşısına tek libero 4 forvet ile çıkmak gibi!
Ayrıca dün Goodyear a gelen haber İzocam ve Marshall ıda oldukça ilgilendiren bir haberdi kimse değinmemiş!
Sn çok ben anlam veremedim.bizimle alakalı
Olan kısmını biraz aciklarmisiniz