Önce Allah sonra kendisi bilir ama bildiğim alıcı olamamali fakat yukarıdan iyi geçirdiği için kasitla aşağı sürebilir Allah fırsat vermesin ama acımasız bilesiniz
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Yapılan yorumları okuyorum ve gülüyorum... boş beleş muhabbetler yok almış mış yok vermişmiş ... ya bu topikte hiç resme uzak bakabilen adam gibi yorum yapacak yokmu... :) çarşambalı gene çakaçak bana ama:) kimse kusura bakmasın boş beleş muhabbet bunlar:) haber gelsin gelen habere göre kritik yaparız... şu an muhabbetler hep boş beleş .... yok düşecek yok çıkacak yok elimize verdi yok gidecek yok düşecek.... bla bla bla .....gene bana kızacaklar ben yatırım yAptım elime para geçtikce alıyorum... atıyorum kenara 2019 2020 benim için kısa vade ... tabii bunu çoğunuz anlayamazsınız... kumarhane mantığı ... demi len çarşambali :)bana diyolar galip kağıdına yatırım mı olur... sabretmesini bilene olur... hemşerime kızarım da severim de ... bu arada hazırlan galip başkan samsunspor la alakalı arayacaz seni...asıl olan ticaret dir...ytd değil... saygı ve sevgilerimle :) çarşambalı hariç :)
İyice sacmalamissin gerçekten yatırım yapılacak başka kağıt bulamadinmi.sende bizi güldürdün :) :) :) :)
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lan sana cevap yazmakta zarar ziyan ama benden önce biri yazmış Allah sana akıl versin senin gibi ayarsız zor bulunur ulan adama 6 ay önce sovdun gittin ay bulmadi gene tantana ettin ..lan sen ne anlarsın yatirim kağıdından buradan alayim alacagimi geçeriz yatırım yapacak baska kagita ....senin derdin borsada 500 kusur kağıttan bişe alamadin galip gelse kagidinada üç beş kazansam diyorsun kapasiten bu kadar ..... yatırımmis sevsinler senin yatırımını senin kafadan olanlar avgyo da şimdi yatıyor ne zaman kalkar lar Allah bilir onlarda yatirmci idi inşallah şaşar da kaldırıp milleti kurtarır yatırımmis güleyim [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ne koparirsaniz kar kimi %10 kimi %1000 ama zamansız altta kalmayın faruk haric herkese hayır li bol kazançlar çünkü o yatırımcı 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
O zaman senin gibi yapayım çarşambali satın kaçın çakacak ... satın kurtulun .... ben pişmanım siz pişman olmayın..:) çarşambali niye yırtıyon oğlum kendini :) satan satsın sana ne :) almayın galip çakacak hepinize :) satın kurtulun :) ytd değil .... herkes malına sahip çıksın .... bu lavuklara inat satmayın :) yırtsın kendilerini bakalım zaman kimi haklı çıkaracak :) ytd değil... bu arada 10 günün var zpekkk 20 bin daha alacam haberin olsun... :) dediydi dersin:)
Ula faruk dolar euro bazli 12.45 görünüyor ne dersin bu sene gorurmu sen anlarsın bu işten ....yok yok belki buradada kalmaz dahada gider belki malum piyasanın en hızlı spegi var karşımızda ama piyasa değeride bu sefer 300 milyonu geçiyor yok ya kafam karıştı ne dersin anlarsin bu yatirim işinden [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Şu ara başka tahtalardayım epey süre yazmayacam... çarşambalı hemşerim bana bulaşmazsa tabii:)
Çarşambalı hemşerim kavga etmeyelim istersen. Hemşeriyiz şunun şurasında ... alan alsın satan satsın ekonomi canlansın... hareket olsun :) benim şahsi görüşüm sadece vangd değil tüm galip kağıtları 2017 deki kayıplarını telafi edecektir... bu benim görüşüm beni bağlar... ben bu yıl ve önümüzdeki yıl galip kağıtlarındayım ... düşerde çıkarda .... düşsede varım çıksada varım.. kapişşşş... :)beklentili ve ihtiyaç olabilecek para ile asla borsaya girmem... zaten kimsede buraları okuyup yatırım yapmasın... araştırsın... parasını batırmasın...saygı ve sevğilerim le ...
Ben kavga taraftari degilim sen başlattın sen bitir iki gündür isi bilmeyenler yüzünden aktif olarak yazmak zorunda hissettim ve yazdim galibin hangi hissesine girerseniz gırın ya ilk kalktığın da alacan yada mala iyice yüklendiği anda arada olanlar mokoko modu başka lafim yok
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
http://imageturko.com/?di=812B
Dun satilanlarin yerine, metrodan işe virman yapmış..bilemeyiz, satmayı kafasına koymuşsa kötü ...alanlar kazanmasın diye uğraşıyor alttan kapatip, dusurerek. 2 leri dikkate almak takip etmek lazım.. ytd..
O kadar derinlik yapıştırdik boşanami idi anlatıyoruz anlayan yok alista adam varsa geçiriyor bulamazsa napacak ...akilllanin düşüyor deyip heves ederseniz kendinizide gemide olanida batıracaksıniz her seyin istiap haddi var istiap... bu kagit bundan fazla taşımaz ky akıllı olamzsa çökecek demedi demeyin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Genel bir takas paylaşımda bizde gorelimm
Nereden anladın metrodan virman yapildigini
Dün işte 2 milyon kalmisti bugün 3 küsür...
Dun en iyi alici garanti bugünde aldı ama takası yükselmesini gerekirken düşmüş o ne olacak diğer kurumlarda aynı şekilde onlar ne olucak
Metro nun tahsisli sermaye artımını spk red vermiş
Sermaye artırımı için teminat için vanetin tahvil kağıdını mı vereceklerdi acaba oyle bişeyler yazı yor kap da cahil olunca anlamıyorum bu konular
Okuyan bu varmı yorumlayacak bi arkadaş
haftaya buralar bir zamanlar dutluktu diyeceğiz sanki...
Belli olmaz alıcı buldumu verir..istese 4 üstü verirdi ama ky buralarda daha iyi avlanıyor..küçük düşünüyor. Benim elimde olacak ki bak sizi ihya ederdim. Ne var sanki herkes kazansın...
yukardan aldık beklede gelsin :(
[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] Allah iyiliğini versin ama sakin sabir cekme hadis var sabır çekerseniz belanın sıkıntının devami istemiş olursunuz der peygamber efendimiz hayır cek hayır Allah im bize galibe hayir ver de [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Alanlar umarım nasıl bir hisseye bulaştıklarını anlamışlardır. Öyle kolay mama yok burda. Birkere önce saçınız dökülmeye başlayacak. Sonra kafanız yanmaya başlayacak ve beyin spazmı geçireceksiniz. İyice mallaştıktan sonra alışmış olacaksınız. Ama bu kadar sıkıntı ve çileden sonra kazanırsınız o para sonuna kadar helâl olacaktır kanımca. Ytd
Şu ana kadar gördüğüm en güzel yorum:) tebrik ederim ... :) çarşambali bile böyle yorum yapamadı... bravoo :)devreler yansın ... beyin bulansın.. mantık kaybolsun... salak olsun ... çok güzel yorum... tebrik ediyorum... :) yükselecek zannedildiğinde düşen ... düşecek zannedidiğinde gene düşen:) bir galip klasiği:) olumlu yorum ve beklentilerle hedef oluşturulan ama hedefi bulmayan:) seviyorum len sizi :) para kazanmak çok kolay galip kağıtlarında :) mantık yok teknik yok temel yok:) tek gerçek çarşambaliii :) gerisi boş :) ytd değil ....
Eyvallah faruk hocam. Daha uzun zaman burda sohbet edeceğiz görünen o. Benim öncelikle hedefim 5 ve süre olarakta Mayıs ayı. Senin zaten fiyat banvt seviyesindeki artık torunlarınla da tanışırız. Aslında brutteyken beklentilerim çoktu çünkü gidecekse brutteyken gitmesi lazımdı. Bundan sonra arkasında büyük bir haber olmadan gidemez nedeni ise üçüncü kez brüte girerse bu sefer brüt süresi 3 ay olacak. O yüzden benim beklentim en az 1-2 ay sakin seyretmesi yönünde. O zamana kadar da yine biz bize kalırız . Biz spege spekte bize alıştı zaten. Ytd
Şimdi soru şu mrtgyo mu vangd yı mı uçurak bana göre mrtgyo daha yakın çünkü elin kuşu daha tatlı geliyor galibe ytd
Arkadaşlar ceza yarın mı bitiyor..
Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, VANGD.E paylarında 26/12/2017 tarihli işlemlerden (seans başından) 09/01/2018 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır.
VBTS kapsamında 21/12/2017 tarihinden (seans başından) itibaren 04/01/2018 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyeceği duyurulan VANGD.E paylarındaki açığa satış ve kredili işlem yasağı, VBTS kapsamında getirilen brüt takas uygulaması ile birlikte 09/01/2018 tarihine (seans sonuna) kadar devam edecektir.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler; A, B, C, D grup değişimi, pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir.
herkes galibi bekliyor ama gelen giden yok .:))
Brutten çıkınca 2liraya kadar düşebilir
Az kaldı 39 gün . Ben 40 tan geri saymaya başladım. Ytd
Değil 2.000 1.000 e gelse neyazar.satmadıktan sonra.ister bedelli ister bedelsiz bölsün sonra oturup çarşambalı düşünsün.spk kulağını çeker.y.t.d
Günaydın cikamayana cakarlar dikkat