Dualarıma seni de kattım AVNİ her seferin de duamı alıyorsun.. Tez zamanda diye.. Hadi hayırlısı
Printable View
Dualarıma seni de kattım AVNİ her seferin de duamı alıyorsun.. Tez zamanda diye.. Hadi hayırlısı
Adamlarin proce leri yontmak ,yutmak , hupletmek , avni bu forumu okuyarak extra bir zevk almaktadir tum bu fiyat hareketleri bunun icindir
Genel Kurula katılıp söz alacak arkadaş sayısı oldukça fazla...Her türlü konuşmayı destekliyorum, söz alındığında video çekimi yapsanıza...
piyasa bile lanet etmiş ki demek ki, 75'leri rahat rahat gösterebiliyorlar 78'den ayrılma varken, demek ki birilerinin dolandırıcılığı piyasa tarafından da tescillenmiş, ya da alımların az olduğu sığlaştığı noktada alım satım emirleri döşeyip gövde gösterisi yapıyor. Buna hukuk kurallarının işlediği yerlede manipülasyon derler ve bu bir suçtur. şu spk'ya birkaç tane daha yazayım eğlencesine... bunların arkası sağlam, birşey olmayacak ama, denemesi bedava sonuçta
80 üstü beklerken 75'e veriyorlar. Birçok birleşmeli çağrılı hisse gördüm bunun gibisini daha görmedim, böyle bur türe ilk defa rastlanılıyor.
Genel kurula gel, yakalarına yapış ortak, ne SPK'yı karışıtırıyorsun, bir gün sonra genel kurul var, bir daha bu fırsatı bulamacaksınız.
Yillardir yazdigimiz cizdiginiz ayan beyan izleniyor spk tarafindan.0 78 e gelene parasibi vercegiz diyor sirket , 0 78 i grcmiyor vr biktirma devam ediyor hatta dusuyor hisse ve borsa 113k. Ve spk hersey ortada iken yine meydanda yok. Yazik bu kurum icin yapilan onca masrafa. Yazik. Bu kurum bastan asagiya yeniden yapilandirilmali. Curumus bu kurum.
Ulan albarrak vardı 1.27'den sattım 1.15'ten döndü 1.80 oldu, bunu da rezil yerden satarsam g.vat olayım, ytd
Bakalım inşallah kurula gelecem diğer sinpazedeler ne durumda göreceğiz, 78'e bile satış fırsatı da vermeyince çok adam gelecek de bu kadar adam nereye s.çacak?
https://youtu.be/CeXh5Kz_Zu0?t=18s
yine uçuyosun investör. daha önce de şirketin önünde s..çacam diyordun.
sabah 10da kuru pasta falan verir mi bunlar aç mı gelsem tok mu gelsem bilemedim...
genel kuruldan sonra 2-3 kademe yukarı sürerlerse şerh düşmüş olsada kimse kaadı vermek istemez, yok kağıdı toplamak istiyorlarsa aşağıda kapatırlarki herkesi elindekini teslim etmeye zorlarlar, bende gelecem de 28 ocaktan önce almak fazla iyimserlik olur, epey olduydu aranızdan ayrılalı bol kazanç herkese
şu son devir işi ne ayak onu çözemedim d grubu b grubu felan, hiç yazan olmadı yaw, fchopen dostum ne diyon bu işe
2 dolardan halka arz ettigi hisseleri lutfen geri alacak 20 centten. Hem de tarihi dip fiyati 15 cent.
Cakaaaaaallllll. Yer mi anadolu cocugu?
Fiyati da uste cikarmiyor. Hani bunalan, lanet olsun diyen varsa gelsin ayagima sabahin korunde hisseleri geri vermek icin.
Valla 5x kurustan aldik yattik, ister gotur, ister yatir. 1 dolar ederi var ustunu bilmem. Ama rahatimi bozup ayagina gelemem.
ee noldu kurulda?
Kimse kurula gitmedi mi ya da orada sus pus mu oldunuz hahahaha
Valla galiba birtek ben gittim topikten.
Sabah sabah sinpaş plaza yolunu tutum gittim. İkrmalardaki çeşit az olsa da atıştırmalık kurabiyeler vs. çeşitler, kahve, çay meyvsuyu ile kahvaltı.
Kayıtlar tutuldu, 30 kişi kadar vardık, yönetim kurulu teşrif ettiler.
Gündem maddelerine geçildi, ŞERH koydurduk, oylandı kabul edildi herşey. 2 arkadış konuştu, aşağı yukarı burada dile getirelen şikayetler.
Özellikle konuşmacılardan bir tanesi her maddeye şerh koydurdu nerdeyse.
Kel ve iri olan şahsı tanımıyorum sert bakışlardan başka da tek laf etmedi,:) divan başkanı ve müdür nispetten daha iyi intibah bıraktılar.
Cevap olarak, yabancıların yüklüce hisseden çıkışından sonra bir daha toparlanamadığını, sektörün genelinde sıkıntıların olduğu dile getirildi.
Kalan arkadaşlara bol kazançlar.
Türkiye ekonomisi son yıllarda inşaatla gidiyor.Bunlar o kadar iş yaptılar , hiç mi kar etmediler.İnsanlarla dalga geçiyorlar resmen..
Açıklama düşmüş cepten göremiyorum
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam okutmuyor cep tlf ilgili arkadaşlar bakabilirler
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hazirundaki heriflerin ellerindeki lotlara bakıp nasıl millete çaktıklarını görmüş olduk. milletin elinde 220 bin lotlar 700bin lotlar maşallah.... o 3-5 tip var 3-5 bin lotla gitmişler oraya la yol paranıza yazık amk :oleyo: onları çözemedim... investör o 3800 lotu olan sen misin la.
kardeş sen toysun daha, merak etme sen o 3800 lotu falan olanlar da diğer aracı kurumlardaki hesaplarında ismini gizletmiştir, ama istanbulda oturup bedavaya 78'e satış hakkını almak isteyenler hep bizzat geldi işte, sanal ortamdan da katıldılar, sen katıldın mı? kuru pastamı yedim vişne suyumu çayımı içtim geldim, bakalım her şirketten sembolik lot alıp böyle kurullardan otlanacam artık, borsadan kazanamıyoruz, sürümden kazanalım...
şunu soracaklardı abisi sen 4 senede 250-300 milyon lira reklam yönetim giderini nasıl yaptın? niye kar göstermemek için niye kırk takla atıyon? neyse bir gün bir hesap soran çıkar bunlardan.
sinpaş yapının mevcut nakiti niye dahil değil birleşmeye? 1.2 milyar liralık borcunu birleşmeyle gyoya geçirmeyi biliyorlar.
bu hisseden 2 milyar lira civarı borçla kar mar beklemeyin. ne zaman toplar o zaman belki kar açıklar ama tekkeyi tutturmuş niye kar göstersin?
birleşmeden sonra takribi hesabıma göre her 10 kuruşluk artış bilançoya 50-60 milyon liralık zarar yazdıracak minimum. eğer kötü senaryo olur da bazı kurumların verdiği 2018 4.65 tl usd kuru gerçekleşirse sadece kurdan son bilançoya göre -500/600 milyon lira zarar yazar bu...senelik 70-80 milyon reklam yönetim gideri eldeki dairelerden ödediği apartman yönetim aidatı derken ....