Güzel soğuttular iki haftadır hisseyi Allah belasını versin diyenler çoğalmıştır zannedersem. [emoji4]
Printable View
Güzel soğuttular iki haftadır hisseyi Allah belasını versin diyenler çoğalmıştır zannedersem. [emoji4]
Düşüşü abarttı...ama son bir yıl çıkışı da biraz abartmıştı galiba..
VermeZse ta almayan da .. olsun
Aksen battimi amk 😀😀😀
Aklı sıra biktirma ver kardeşim ver her yerden birileri alır sonran kucagina verir yolumuz uzun bizim
Verrrr alalim biraz daha
Guzel bir haber sart oldu artik:))
Ukraynali guzeller kadar olabilirmi:)
AKSEN sanırım bilanço açıklanma öncesi idi, 5 zirvesini geçinde fullemiştim. Çok güveniyordum.
Günü galiba 5.20 gibi umut veren bir seviyede kapattı.
Hemen o akşamına bilanço ve gelir tablosu geldi. Pandeminin olumsuz etkilerine rağmen ben çok başarılı bulmuştum.
Ancak takipçi sayısı fazla bazı yorumcular bilançonun olumsuz taraflarını öne çıkararak olumsuz algı yaratmışlardı. Hatta birisi gece yarısı video bile yüklemişti. Şöyle bozulma var böyle bozulma var.
Sabah yüzde 7-8 eksi açtı ve tabana doğru hareketler oldu. O hafta 4.50 leri gördü. Ben ise tanıdık çevreme bu bir firsat alın dedim.
Daha öncesinde de 4 zirvesi Özbekistan haberi ile 4.20 görmüştü. Habere atlayanları ertesi gün 3.80 e kadar düşürerek dökmüşlerdi.
Bugün geldiğimiz nokta ortada. Kısa vadeli hareketlerden etkilenirseniz AKSEN de kazanamazsınız.
Şu anda bir çok hisse yüzde 30-50 düşüş yaşamışken AKSEN in zirvesinden yüzde 10-15 geri gelmesi yadırganmamalı. Piyasanın doğal hareketi olarak görülmeli.
Bu yapılan anlaşmalar devreye girince 1 Yıl sonra AKSEN ne olabilir buna odaklanmak lazım.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
https://twitter.com/Sinem76934084/st...90147074048002
bu kardeşimiz piyasaya yeni çıktı ve çok iddialı paylaşımlar yapıyor. Enteresan...
sanırım kendisine aksen tanıtım ve pazarlama görevi verildi.
erkek olduğunu tahmin etmiştim ama fransız gazatecinin adı ne acaba?
neyse buldum
Mélissa Theuriau
https://en.wikipedia.org/wiki/M%C3%A9lissa_Theuriau
araştırmacı yatırımcıyım havası vermek içinmiş sanırım:)
Bedelsiz sermaye artışının bir anlamı yokki, arena ve info da bedelsiz açıkladı...
Su an tek sıkıntı piyasada malesef para yok :(
Haftalik kapanisi 12.39 ve ustu yapabiliriz insallqh
Niye alınganlık gösterdiniz? Şimdi bilmiyor gibi ima etmişsiniz ama önceleri Afrika haberleri paylaşırken bildiğiniz kaldı aklımda. Fransızların da mı ilgisi varmış deyince "en iyi siz bilirsiniz" dedim :) Sizin kadar eski olmasam da 3 yılı geçti; silici, icilis zamanlarınızı da biliyorum..
Arada bilgileri niyetinize göre kullansanız da şirketle ilgili bilgi, haber-takip, duyum vs konusunda forumdaki en yetkin kişi olduğunuzu düşünüyorum gerçekten, düşünmüyor biliyorum hatta..
Google translate konusuna gelirsek; Türkiye'ye internet geldiği yıllarda, dağıtıldığı üniversitede öğrenciydim :) O zamanlar Google yoktu gerçi ama 2006-2015 yıllarında da hobi niyetine web programlama ve search engine optimization işi yaptım..
Geldik, gidiyoruz..
Ayrica burada bedelsizi ilk dikte ettiğinizde size ozelden mesaj atmıştım, unutmuş olmalısınız! Dikkatinizi çekmek içinde 1-1.5 milyon lot alacak birisi var diye sağlamıştım.
O gün benimki sadece "temenni" şeklinde gecistirmistiniz.... buhun benim için supriz değil gibi çelişkili bir beyan veriyorsunuz!
Sahi siz kimsiniz?
Bakın forumda eski olanlar neredeyse tüm kullanıcı isimlerini siraliyorlar, o dönem siz yoktunuz burada
Amacınız kafa karışıklığı yaratmaksa birsey diyemem zira sizden önce başka insanlar da aynı şeyi yaptılar burada, onlarla da mücadele ettim, bir eksik bir fazla benim için farki yok
neyse bu tartışma uzar gider.
bende şirketi çok yakından takip etmeye başlayan (geç de olsa) bir yatırımcıyım...
çoğu ciddi yatırımcı her şeyi biliyor.
Sadece beklerken sıkılıyoruz ve bir şeyler yazıp çiziyoruz. Ben kendi adıma artık özbekistan santralleri faaliyete girene kadar yazmayacağım..
Herkese sağlık ve mutluluk dilerim...
Yazarsınız yada yazmazsiniz bu sizin biteceğiniz is, ama kimseyi suçlamaya hakkiniz yok, faydalı olabileceğini düşündüğüm bir bilgiyi buradaki arkadaşlarla paylasma niyetimi sorgulamaniz hoş değil, forum en kalabalık gününde 20 kullanıcı okuyor, 20 kişiye pazarlayarak mi hisse yuksepecek sanıyorsunuz???
Komik olmayın bence.
Bilgi paylaştıkça güzeldir. Tercih sizin
Bist 50 hayırlı olsun... Adım adım büyümeye devam.
Hayırlı haftalar aksen yatırımcıları. Bu hafta yara sarsak biraz iyi olacak.