Bistin bu düşüşlerinden neredeyse çok etkilenmiyor toparlıyorsa,güzel sinyaller oluşmaya başlamış demektir bana göre.
Printable View
Bistin bu düşüşlerinden neredeyse çok etkilenmiyor toparlıyorsa,güzel sinyaller oluşmaya başlamış demektir bana göre.
İlginç dün alan tacir A1 kapital ve YKB bugün başta YKB olmak üzere en iyi satıcı çevir kazı yanmasin
A1ve yapı kredi zaten günlükçüdür genelde,adamlar hala trade ediyor,spek daha ipleri kendi eline almadı,muhtemelen kendi haline bırakıyor,ne çok yükseltiyor ne çok düşürüyor
Bizim spek abi şu ara dinleniyor belkide endeksle ilgili planları vardır bu ara korku piyasası hakim küresel alanda ihtimal dahilinde ise brüt sonu spek işe başlar ve hareket kaldığı yerden devam eder diye düşünüyorum
“Bir insanla iletişim kurmak istiyorsanız, kendi bildiğiniz dili değil, onun anladığı dili konuşmalısınız.” Nelson Mandela
Bence psikolojik eşik fiyat 500 ler,bunun üstünde brütü bitirebilirse çok daha olumlu olur
TOBO oluşuyor diyebilir miyiz?
Aslinda burut isi iyi oldu dunya piyasa si bu kadar kötü iken aciga satış olmamasi avantaj
İyi bir hisse ama bence gereğinden fazla yol almış!
Gereğinden fazla derken? Neye göre? f/k pp-dd filana göremi? Düz mantıkla gereğinden fazla yol almayan 500 küsür hisseden ,gerçekten pırlanta kadar kıymetli kaç hisse kalmış(Boş beleş hisseler hariç) Eski düz borsa mantığı pandemiden sonra geride kaldı.Piyasaya sınırsız para sürüldüğü müddetçe ki bu süre en az 1 sene daha devam edecek,kar satışları olsa da bir çok hisse fiyatlanmalarına devam edecektir.Ne zaman fed parasal kısıtlamaya gider o zaman piyasalar aşağı yöne başlarlar.
405.ci sayfadan ileri gitmiyor...
yokmu buranın bir admini moderatörü yahu...
ancak yazınca görebiliyorum son sayfaları....
Brütten çıkmamıza 11 iş günü kaldı,diren Jantsa :wave:
Brütten çıkmadan hareket başlatırlar diye düşünüyorum
İyi olur inşallah
Kesinlikle YTD.
Jantsaya brüte girdiğinden beri pozitif endekste yaramıyor
Bu arada artık,otokarla birlikte değil alcarla hareket ediyor,neredeyse 10 gündür böyle,devamlı takip ediyorum bugün emin oldum
Göstergelere ayar çekiyorlar biraz sabır
Napmışlar bunlar yine...
Hacimsiz saçmalık oldu. Serbestten sattılar
Kesinlikle YTD.
Satan neden 500 lerde degilde 468 den satar anlamak mumkun değil mesaj mi verdi istedigim an taban yaparim veya biri sıkıldı yeter artik dedi
laga luga hebe lübe....
nasıl bir forum bu anlamadım...bir mesaj yazmadan son syfaya gelemiyorum...405 inci sayfaya kazık çaktı sanki....
her taraf reklam dolu...
jandaşlar naabersiniz....
dün kapanışa doğru tek tuş 4000 küsur lot verilmesini çok manidar buldum.Lot miktarı fazla olmadığı için bireysel bir KY olarak düşündüm ama,bizim bilmediğimiz ama o şahsın bildiği bir insider news olayı var gibi geldi.
Hayırlısı ile çıksak şu brütten çok sıkıldım artık,brüt yarar dedik ama yaramadı jantsaya
Kaldı 9 bist günü
Kol kestim çıktım bugün Yükselis trendine girerse alirim satana kadar akla karayi sectim bu kadar sig hisse olurmu neyse kalanlara sabır
Bunun yerine diger hisselete gecseydim yuzde 25 kardaydim neyse önümüzdeki maçlara bakacagim
Ne yalan söyleyeyim kardan zararda olmasam bende düşünürdüm,ama inat ettim, bekleyeceğim,madem öyle işte böyle..Şirket çok iyi tek ve en büyük güvencem o,eninde sonunda ayağa kalkacak yeni zirvelere uçacak inşallah
Bu arada işlem hacmi aşırı düştü,sanki zaman daralıyor,bir yöne fena patlayacak gibi :ok:
beklentisi olan bir hisseyi tamamiyle satmak yerine,elde ettiğiniz kar kadar hisse adedini bırakıp kalanını satmak daha mantıklı.
Böylece sıfır maaliyetli bir hisseniz olur.
şahsen ben elimdeki hisseleri 7 sene içinde böyle biriktirdim.hepsi kar karşılığı ve sıfır maaliyet.
Eğer düşerse yine alınır,yükselirsede elinizdeki hisseleri değerlendirmiş olursunuz.
Brüt takasa girdi gireli malın tamamını kaptırmadan küçük küçük trade yapmaya çalıştım her defasında fiyatı geri çekti biraz başarılı olsamda kolay izin vermiyor helal olsun başka ne denir ki YTD 🙂
kasaba kurnazının biri şu an dilediği gibi at koşturuyor.
aşağı alış girsen yukarı çekiyor,yukarı satış girsen aşağı çekiyor.
brüt boyunca saha onun...