Kent vakası ne ki? İyi midir?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Kent gıda yabancılara satıldıktan sonra bir dünya markaası oldu. Bütün dünyada Asya Amerika Afrika ürettiği mallar pazarlanır oldu. Fiyatı 20-30 kat arttı hikaye bu. Ama TURGG için niye böyle bir şey olsun ki. Hepi topu bir arsa. En astronomik fiyat oluşsa bile öyle bir Kent Gıda hikayesi çıkmaz buradan.
[QUOTE=bezginbekir;4762303]Kent gıda yabancılara satıldıktan sonra bir dünya markaası oldu. Bütün dünyada Asya Amerika Afrika ürettiği mallar pazarlanır oldu. Fiyatı 20-30 kat arttı hikaye bu. Ama TURGG için niye böyle bir şey olsun ki. Hepi topu bir arsa. En astronomik fiyat oluşsa bile öyle bir Kent Gıda hikayesi çıkmaz buradan.[/QUO
KONYA KARTON MRSHL EGGUB .... VESAİRE BEDELSİZ POTANSİYELİ YÜKSEK HİSSELER SU AN REVAÇTA TAKASTA AZ MAL OLANLAR AGRESİF FİATLAMALARA MARUZ KALIYOR.BORSADA OLMAZ DİYE BİR ŞEY YOK YETER Kİ KAPALI KAPILAR ARDINDA HESAPLAR YAPILMIŞ OLSUN.BURADAKİ TARLA ARSAYA DÖNÜŞÜNCE ÖZSERMAYE ARTIŞI GERÇEKLEŞECEK ŞU AN 21 BEDELSİZ VAR .HATTA EN SON TKURU HESAPLARI YAPMIŞLAR MAL AZ OLDUGU İÇİN ALIP GÖTÜRDÜLER.
Beklenti olarak degil sig hisse oldugundan kent örnegi verilmis. Ben bakiyorumda.kimse mal kac lira eder diye almiyor yeterki operasyon başlasin ytd
Bugunun takasi ne guzel oyle takas bir sey ifade edermi bilemem ama ytd
Bu Merril teflon tava gibi. Hiç hisse durmuyor üzerinde -:)
Bu yüzden de yaptığı hareketin bir kıymeti Harbiyesi yok. Nötr işlem.
Herkes bir arsası olsun ister -:)
Patronunun alıcı bulabilse ,hiç düşünmeden satmak istediği bir arsa...Başka bir şeyi de yok...Defalarca satışı denedi,hatta üzerindeki kiracıyla yeni sözleşme tadilleri yaptı.Sırf satabilmek için...Aslında satabilse,hisse için daha olumlu olacak...Ama imar vs. durumları konusu (yılan kılçığına dönmüş)gibi mevzularla uğraşılıp duruluyor...Rant kavgasına dönmüş bir iş...Sonunu ben de merak ediyorum.
Yine birisi bunların mallarını almış bastığında genelde öyle oluyor. Tarlacı abi yoksa senmi aldın oyuncaklarını [emoji16]
Haber gelmeden önce 92 den 80 e çektiler hisseyi, orada dahi işlem azalmıştı hemen herkes pozisyonunu ayarlamıştı gördüğüm kadarıyla. Malum haber olumsuz gelince 72 lere kadar hızla aşağı vurdular, acemi günlükçüleri dökeriz diye buraya kadar tamam.Ancak hisseyi buradan itibaren sert yukarı çekemezsen alıcılar gelir senden önce malını alır. Bu spek de tecrübeyi bizim hissede yapıyor malesef.Ekim- Kasım beklentileri çok uzakta değil, bari bundan sonra mal kaptırmasalar yoksa hep beraber bekliyoruz.
Spekçik 7 yıldır Turgg de ihtisas yapan yatırımcıyı hâlâ tanıyamadı.
sayin spek bey'e tavsiyem buralardan daha asagi basma, ya da sen bilirsin...
Spek eczacilarda isi bitirsin sıraya bizi alır. Onların döngü durunca bizimki başlıyor sonuçta.
Artık biz bile kendimizi ve spekcigimizi tanıyoruz ama o bizi daha tanıyamamış twitci ekiple karıştırıyor. Sn tarlacı daha aşağı basarsa bende devredeyim tüm mahalleyle birlikte [emoji16]
Yüzlükler ise daha devreye girmesine gerek yok onlar daha kesin sonuç alınacak yerde devreye girmek için pusuda bekliyor.
Zaten döviz bazında değişen bir şey yok 7 sene önceki fiyata göre almaya devam ediyoruz.
Satışa mal koyamıyor spek efendi.. tarlaci iyi çiziyor. Helal olsun. Dinsizin hakkından imansız gelir..
nacizane 81'e kadar olanlari tirtikladim, izlemekteyim. Ne yapayim yillardir lakabimiz tarlaci, artik arsaci olsun diye bekliyorum...
Size bir ip ucu aslında aşağı doğru hareketlerde spek sadece ortamı yaratıyor Sonrasın da paydaşlar panikle satışa geçiyor onlarda sardalya tarlasına girmiş balina yunus gibi geleni yemekle meşgul oluyorlar.
Grafiklerde güzel bir tobo oluşumu mevcut sol taraf baş tamam sağ omuz çiziliyor formasyon hedefi...
Kuşlu sitede asagi formasyon 70 hedefleri veriliyor millet ürkmüsken haydi tam.zamani ytd
Dünya küçük turgg ve bist denen bataklık daha da küçük. Laf lafı açmışken bu dünya acaip olmuş bayramda seyran da aramayan haylaz yeğenlerim paranın kokusuna arayıp duruyorlar.
Twitciler malı kaptırdı normaldir aşağı doğru hedef vermeleri.
Ben dumende oturan sn spek. Güveniyorum yolu biliyor allahın izniyle güvenli bir yolculuk yaparız.
Zaten kalan yolcular dünya yansa umurunda olmayan tipler gemileri çoktan yakmislar hepsi takıntılı tipler ben dahil.[emoji16]
ben sahsen 75 altinda aliciliyim...800 lot ettim o fiyatlarda...simdilik yeter asagiya salarsa devreye girerim bende...
Arkadaslar turgg de günlük fiyat %15 mi olacak
Alış kademelerinde fazla mal yazmıyor spek derdi mal toplamak en azında şimdilik belediye meclisinden imar planı geçti diyelim yakın tarihte proje,ortaklık,satış,bedelsiz gibi beklenti haberi gelebilme ihtimali ne kadar bu belirsiz piyasada ne kadar mümkün olabilir ki hisse xxx rakamlara gelsin adam oyalıyor gibime geliyor bence eczacı hareket başlarsa belediye haberi yakındır diye dusunuyorum
Yyd
Devresi tavanı değil önemli olan imarı imarı...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yukarita dogru da devre kesici geliyor mu tekrar ?
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rahmetli vehbi koç zamanın da neler demiş bir hatırlayalım ;
Yatırım yapacaksan arsa al. Arsa altındır. Üstüne bina yaparsan gümüş olur. İçine de kiracı sokarsan teneke olur.
Geçmiş günün olayları ile uğraşacağına geleceği düşün.
Başarı*başkalarının geçirdiği*tecrübelerden*yararlanmaktır.
(Çocuklarına:) Bir gün beni kaçırmaya kalkarlarsa, bir kuruş fidye vermeyin!
İşler kötüye gittiği zaman moral bozuluyor. O zaman birdenbire her şeyi kapkara görüp, kötü düşüncelere saplanmamak gerekir. Doğru iseniz, azimli iseniz her çareye başvurmanız ve hakkınızı aramanız gerekir, iş düzelir.
Aramızdan ayrılan var mı.
Garanti satıyor bugün nöbetçi mi bizim gerçek paydaşlardan mi.
Satan yok ama alan var. Halk yatırım
Ben sattım 12 bin lot kadar,ihtiyacım vardi.
Hala beklemedeyiz.
Baba bekliyoruz.ne satmasi
Garantiden satan sizmiydiniz
D5803 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9bfc766905.jpg
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet ben sattım,insallah kalanların yüzü güler.Ekimde de meclise gelme şansı yok gibi.7000 lot daha var onunla beklemeye geçtim kasıma kadar.Yine olmazsa onu da veririm.
12 bin lot 1 milyon TL büyük para bu tahta için..geçende baddog yüklü sattık tan sonra hareket kendi 2 ye katladı ..