ihlas yasal ciftlikbank diyoruz
ancak batirim yapar
bolundukten sonra 31 - 69 kurus bandina doner
Printable View
ihlas yasal ciftlikbank diyoruz
ancak batirim yapar
bolundukten sonra 31 - 69 kurus bandina doner
Mrmrs im ne guzel muhabbet ediyor kah gulup kah kiziyorduk ne diyosun buraya ksdarmiydi yoksa? Yoksa devam mi ?:(
-OLUMLU düşünmek ya da varsaymak için kendimizi ZORLARSAK,
-nasrettin hoca gibi YA GÖL MAYA TUTARSA,
- HEEE
-dunkof, 70 milyon lot toplamış, maliyet 1,269 dan ama bugün ise 4,5 milyon lot satmış 1,232 den,
Link: https://twitter.com/DemirerErgun/sta...467139/photo/1
-dunkof america, yarın tavana kadar süpürür mü ACABA ?!
-çünkü, bu kadar mal toplamış, maliyeti yüksek, daha fazla mal toplamak için 4-5 milyon malı zararına satmak, daha çok mal toplamak için MANTIKLI MI ?!
-GRUP, BEDELLİLERLE 2,5 MİLYAR TL SÖVÜŞLEMİŞKEN ?!
-planlanan halka arzlardan gelecek SÖVÜŞLEMELERLE ?!
-ihlas finans borçlarından (el konulduğu 2001 den 20 yıl geçmesi ile… ) KURTULDUĞUNU ?!
-GERÇEKTEN, dadaş formasyonlarında ŞEYL(kaya) GAZI için sözleşme İMZALAMIŞ OLABİR Mİ ?!
-dediklerine göre 800 000 yeni yatırımcı gelmişken( 10-15 tanesini ben çağırdım yeni HALKA ARZ lar için)
-büyük bir VURGUN için planlar ÇOK ÇOK BÜYÜK OLABİLİR Mİ ???!!!
-dikkat, yarın Perşembe. Piston aşşa da deyiverirler ha
-SONRA BENİM GİBİ 7 YIL MAL TAŞIRSINIZ !!!
Bugün bedelliye onay gelecek mi bakalım,mucoit hangi planlar peşinde.piyasinin en kötüsü ama arkasında koca bir devlet var..
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslında mucoit gerçekten salak,aylardır milleti dokmenin peşinde.oysaki biraz yukarı sürse zaten kimsecikler kalmaz,en başta ben..
Cooook ayip cook mekan sahibi sana diyorum :kahkah: oyle hep bana hep bana olmaz... sonra ustune para verirsin benden dimesi
https://youtu.be/6wZlPbqK3Wc
Bu endexe zeval gelmesse, cekecek cile var spek, hep kucuk hesaplar yapiyorsun.
Ah be güzel kardeşim,o merhametsiz Sülün Osman'nın seni .beni ,vatandaşı ve yatırımcıyı salladığını, düşündüğünümü sanıyorsun o vurgun peşinde tüm bedellilerden sonra çok daha can yakacağı malümdur..Cumhur başkanının karşısında o kadar masum ve naif oturuyorki sanırsınki bir dilim ekmeğe muhtaç gariban,mazlum,çaresiz,kimsesiz bir vatandaş öylesine acındırıyor kendisini oysaki Cumhur Başkanı tahmin edemiyor yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu yani yaktığı canları söndürdüğü ocakları cümle alem biliyor ama ne yazıkki Devlet büyüklerimiz ne hikmetse görmemeye çalışıyor..Sayın Cumhur Başkanının güven onayını arkasına alarak Ankaradan mutlu ve memnun ayrılıyor sonraki süreci takip edip bekleyip göreceğiz ..Anladığım kadar spk bedellilere ve halka arzlara pek sıcak bakmadı o yüzdende bu şahsın etekleri tutuştu ve Ankaranın yolunu tuttu ..Gerçek olan bişey var;zalime,hısıza,dolandırıcıya,arsıza destek verenler burada teşekkür name alabilirler ama ahir alemde işleri zor çünkü orada aldıkları teşekkür name için izahname isteyeceklerdir ve cehennem ateşine onlar içinde ayrıca yakıt atılılacaktır ...
Valla hirsimdan,sinirimden ne yazdığımızda ssasirdim.bu iblis dediğiniz gibi zorda olduğu için en üst makamı ziyaret etti ve hemen akabinde yüzde yirmilkki vurgun yaptı.ama ben yinede enust makamin bu iblise güvenmesine güveniyorum.normalde bedelli onayı bu vakte kadar gelirdi,ama bunun altında yine iblisin parmagi var.aklima öyle şeyler geliyor ki, vallaha ben bile kendime gülüyorum.herkese hayırlı akşamlar.yarin mübarek cuma,bu günün yüzü suyu hürmetine çok değerli demokrat76 rumuzlu kardeşimize gani gani rahmet diliyorum..LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şeytani planlar için kap haberleri arka arkaya patlatırlar mı?
Girişim sermayesi şirketi kurulup, içine hangi sektörlerden şirketler alacaklar?
Teknoloji,Bilişim ve Enerji şirketleri olabilir mi?
Aklıma takılan bir sürü çılgın sorular.......
asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirmeyiniz.
Konu edilen hes şirketi hangi boyutta bir şirket?
Konjonktür GES, RES ve JEO santrallerinden yana değil mi?
Öncelik bu santrallere olması gerekmez mi?
Umut fakirin ekmeğidir...
Sn Deli Süvari sana bir sorum olucak.
İştiraki BIST 50 de işlem gören ve kendi hisse fiyatı 1,23 olan holding, sermayesi 1,5 milyar olduğunda hangi ligde oynar?
a)Süper lig b)tff 1.lig c)Bıst 50 d) Bıst 30
yatırım tavsiyesi değildir.
Sn.Mercury.59
İhlas Holding ve hisseleri Borsa tarihi boyunca görülebilecek en aşağılık şirket ve hisseleridir.
Geçmişi geleceğinin göstergesidir.
20 yıllık geçmiş incelendiğinde,gerek şirket yönetiminin performansı gerek ise hisse senetlerinin performansı ortadadır.
20 yıldır bedelli sermaye artırımları ve halka arzlar ile toplanan yüzmilyonlarca dolar ile yapılan bir icraat var mıdır ki bundan sonra olsun.
Hisse fiyatı olarak 2011 deki fiyatına dahi ulaşamamış bir hissenin ( ki bana göre şirketin ederinin üzerinde bir fiyat) bundan sonra şirket performansına bakarak yükseleceğini beklemek hayalden öte değildir.
Hisseyi yükseltecek tek şey şuan Hisseye hakim kişi veya grupların keyfinin gelmesini beklemektir.
Şahsen ben de bunu bekliyorum. Eğer ağaların keyfi olur da hisseyi yükseltirler ise 1,60- 1,70 TL arasında ebediyen bu şirket ve hisselerinden uzaklaşmayı bekliyorum.
Bu hissenin yükselmemesine değil kaçırdığım alternatif hisse fırsatlarına yanarım. Bu şirketten ve hisseden bir halt olmayacağını bile bile maalesef ben de elimde tutuyorum.
Bu hisse ile inatlaşanlar kaybetmeye mahkumdur. ( Ben de dahil.)
-hey gidi günler hey önceden bu forumda yüzlerce kişi olurdu, kuşlu site çıktı buralar viran kaldı-
-borsada beklentiler satın alınır, gerçekler satılır
-derler,
-bu gruba bu kadar para giriyorsa, gelecekle ilgili planları varsa ve daha önce gerçekten ÜRETİM yapılacağına dair, 10’larca haber yaptığı halde ( ben bu hissede 7 yıldan daha uzun zamandır hisse taşıyorum) BİR tanesi bile GERÇEKLEŞMEDİĞİ gibi haberlerle ilgili olumlu-olumsuz HABER BİLE VERMEDİLER(köpek ölüsü-leş kargaları)
-tahta üzerinden DUNKOF alım yapıyor(üç kağıtçılık) sözde,
-elin gavuru böle %10 hisse sahipliği ile sürekli zarar eden, sürekli yalan haber yapıp, sürekli bedelli yapan ve şirket de hala yönetici olup ülkede en üst makamla görüşen birinin hissesini almayı bırakın, yanına bile YAKLAŞMAZ, yaklaşacak olsa bırak kar etmeyi PARASINI BİLE kaybedeyim ama şu melanetten KURTULAYIM, YETER, der herhalde
-demek ki, bu hisse de beklentiler satılır, gerçekler alınır
Kuşlu siteyle alakası yok. Forumda en canlı sayfalardan birisi buraydı ama yatırımcılar uzaklaştı hissenin verdiği bıkkınlık yüzünden birde hisse.net sitesi yönetiminin bir özeleştiri yaparak forumun yanında site portal kısmına da el atması lazım yeni bir tasarım ile güzel bir portal ve forum sitesi olabilir
Getto35 dostum nicesin, hiç sesin çıkmıyor. Spek seni mi bekliyor yoksa satasin diye Ondan mi bu umarsızca bekleyis :kahkah: eğer öyleyse tahminim daha cok bekleyecek...
Özsermayesi güçlü.. borcu net karşılıyor... İHA arzı eli kulağında..bedelli kabulu bekleniyor..
Bir ayda bank Amerika 90 milyon lot mal almış..
Bir şeyler olacak..
İhlâsla bekleyelim.....
Yrd
:kahkah:, allah iyiligini versin hersey gonlunce olsun,
insan evladı ,adam gibi adam iş insanı Engin Yeşil'in hiselerinden çıktık süzme evladı şeftali,kayısı,badem çekirdeği tüccarının hisselerine girdik boyumuzun ölçüsünü fazlasıyla aldık ezildik,büzüldük,düzüldük adam gibi mert pala bıyık iş inanı bunları yapsaymış gam etmezdimde meğerse bizi donumuza kadar soyup psikolojimizi bozan mağdur eden zararlara gark eden soyguncu şahıs Aaayyyy al sana bomba diyen tranny işoğlanıymış işte burası beni çok üzüyor..Bu gün ışıklar bile almış başını yürümüş ama onun sahibide öyle tekin,el emin,saygın biri değil isterse yüz tl olsun hissesi millete çok işkence yaptılar aynı tarikat mensupları din tacirleri iblisler..:vk:
Siren'm bakıyorum keyfin yerinde:) Allah bozmasın çünkü gülmek sana yakışıyor..Wise'm kızdırdılar seni bebelli ama çok haklısın sana katılmamak mümkün değil az bile iltifat etmişin aba sabırlar diliyorum kimenin yanında asla kar kalmaz vakti saati gelince Rabbim olan Allah zalime dersini verecektir ..Vardır elbet bir bildiği Allahımızın vakti saatinde unun gerçek adaleti tecelli edecektir işte o zaman zalim firavunlar secde edecek ama ne fayda geç kalmış olacaklardır...İşte kutlu adalet günü onun ve koruyup kollayanların vay hallerine..Siren'm damağım kurudu hanimiş o muhteşem çayda çıra tavşan kanı lezzet gerçek adı çayın neyin :oleyo:öptüm kardeşimi..
-MELANET, 7-8 yıldır yalan haberlerle, bizi aldattı.
-ÜGLY , getting ugly day by day, dead dog, american citizen.
-CANİ, yağmurlu havada akarsu kenarında, bizi susuz bıraktı.
-OMURGASIZ, sana ne diyebiliriz ki, domuzu da yaratan, ALLAH.
-İNSAFSIZ, yıllarca vergisiz, faizsiz yatırımcılardan topladığın paraları, nerene soktun.
-TİYNETSİZ, can çıkar huy çıkmaz, değil mi?!
sevgili dostlar bu borsa da ne paralar battı kimileri de ne paralar kazandı, 2 muhabbet olmadıktan sonra efendime söylüyim lafın gelişi milyonlar kazanmışım ne önemi var işin keyfi nerde? yada kaybetmişim dertleşecek 2 3 kişi olmadıktan sonra neyleyim böyle derdi.
benim de sevgili spekğe sitemim var : et me eyleme nie böyle yaparsın
Neyi beklediğinizi bilerek bekleyin. ( Bilmeyenler için )
https://i.hizliresim.com/qpRDsI.jpg
Sn Deli süvari siz hıssenın geçmişteki 18 yıllık tekniğini çıkarmışsınız.
Hissenin bundan sonraki 18 yılın geçmişteki gibi olmayacağını düşünüyorum.....
Ayrıca umutlu değilseniz,
Siz neyi bekliyorsunuz?
Bu başlığı şu anda 10 kişi okumaktadır. (1 üye ve 9 ziyaretçi)
Mercury.59
Çalıların arkasına saklanan 9 kişiyi de muhabbete bekleriz.
Cancağızım Sn Gentleman,
Bırak karpatlarda çekim işlerini, foto işlerini....
Yatırımcı güzel haberler bekliyor.Hangi sektörlerden şirketler alıyorsunuz? Girişim Sermayesinin içine......
Çalıların ardi iyi tahtada işlem yapanlar kalabalık sevmiiRedmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.Mercury.59
Ben de kendi kendime soruyorum neyi bekliyorsun diye. 20 yıldır adam olmayan bundan sonra adam olur mu diye.
Kaçırdığım alternatif fırsatlar için kafamı duvarlara vuruyorum. Buna rağmen hala niye beklediğimin cevabını ben de bilmiyorum.
Belki aptallığımdan belki ihlas hissesi alanları hisseye bağlama sihri yaptıkları içindir.
Allah en kısa sürede kurtulmayı nasip etsin hepimize.
Acelesi yok hocam tutsunlar bakalım
Redmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Al benden de okadar, biz ne hisselerde bekledik oturan boğa misali, hey gidi genclik günleri hey, gerci benim isim belli olmaz almisim satmisim herseyi yaparim lakin 3 4 sene unuttugum hisseler olmustur:kahkah:artik zoraki :evil: bazilari varki keyifle seyrediyorum cilgin bir kisrakmiscasina hoplayip ziplayan geri dusen hisseler bipmiyorlarki umursamiyorum ordaki parayi:kahkah:
Ama ihlas oyle mi onu cok umursuyorum :oleyo: umarim gelecekte birgun gene yine yeniden kar ederek hayir duvasiyla spegimize selam ederim.
-B elkim, diyom ki, yarın,
-E kseriyatla, öle oluyo ya,
-D *****n kuyruğunu koparırlar da,
-E lin gavuru dunkof, agresif davranıp da,
-L a la la la al,
-L o lo lo sat,
-İ lle de aynı huyunu belli ederse,
- şahsen 7-8 yıllık yükü BOŞALTABİLİRİM(hatta benim için 10 numara OLABİLİR)?!
https://www.youtube.com/watch?v=m8ZlR53-aSU
:kahkah: çalı arkasından gözetleyenleri de bir heycan sarsın o vakit artık eşşek hangi yöne gider bilinmez
Süper,elleri mahkum iblislerin.kis biter o yaz gelir.